لیست اخبار صفحه :1
تامز تک: اختراع دستگاه oncopore دستاورد چشمگیر در جراحی‌های پیچیده سرطان

در جدیدترین قسمت برنامه تامز تک، از دستگاه oncopore دستاورد چشمگیر در زمینه جراحی‌های سرطان رونمایی شد. این دستگاه نوآورانه، با همکاری مشترک متخصصان برجسته‌ای از دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران، تحولی نوین در حوزه جراحی‌های پیچیده برای بیماران مبتلا به سرطان ایجاد کرده است. دکتر سید روح الله میری، دانشیار جراحی سرطان از انستیتوکانسر دانشگاه علوم پزشکی تهران، همراه با دکتر محمد عبدالاحد، استاد تمام دانشگاه تهران و رئیس پژوهشکده الکتروتکنیک سرطان و سید مجتبی یزدان‌پرست، طراح و سازنده بخش الکترونیک دستگاه، ویژگی‌ها و قابلیت‌های این فناوری نوین را به‌طور کامل تشریح می‌کنند. oncopore، دستگاهی پیشرفته است که نقش حیاتی در جراحی‌های پیچیده سرطان ایفا می‌کند. این دستگاه به پزشکان این امکان را می‌دهد که با دقت بیشتری به سلول‌های سرطانی حمله کنند و بهبودی بیماران را تسریع کنند. این نوآوری علمی، که نمادی از همکاری و پیشرفت تکنولوژیک در ایران است، راه را برای درمان‌های پیشرفته‌تر و افزایش امید به زندگی بیماران مبتلا به سرطان هموار می‌کند.

50 سال عاشقی

مراسم بزرگداشت پروفسور حسنیه تاجرزاده، استاد برجسته دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران 24 مهر 1403 با حضور دکتر سید رضا رئیس کرمی سرپرست دانشگاه، اساتید، دانشجویان، کارکنان و دوستداران ایشان در سالن رازی دانشکده داروسازی دانشگاه برگزار شد.

سمپوزیوم بین المللی چشم انداز سیاست گذاری، قانون گذاری و تنظیم مقررات طب سنتی و مکمل برگزار می شود

دانشگاه علوم پزشکی تهران با حمایت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سمپوزیوم بین المللی چشم انداز سیاست گذاری، قانون گذاری و تنظیم مقررات طب سنتی و مکمل را برگزار می کند.

تامز نیوز: حضور فعال دانشگاه علوم پزشکی تهران در  کنگره‌ تخصصی و بین المللی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات

تامز نیوز: حضور فعال دانشگاه علوم پزشکی تهران در کنگره‌ تخصصی و بین المللی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات

نهمین کنگره‌ تخصصی و ششمین کنگره بین المللی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات 17 و 18 مهر 1403 در سالن همایش های رازی برگزار شد. در روز اول این کنگره دکتر سید رضا رئیس کرمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران سخنرانی کرد. مهندس بهزاد مکری، مدیر دفتر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه در حاشیه این کنگره درباره برپایی غرفه دانشگاه و مهمترین اقدامات عمرانی دانشگاه توضیح داد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال حاضر بالغ بر 700 هزار متر مربع پروژه عمرانی دارد.

برگزاری همایش سلامت روان در دانشگاه علوم پزشکی تهران

همایش سلامت روان در دانشگاه علوم پزشکی تهران با شعار «اولویت امروز، سلامت روان محیط کار» با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر علیرضا اولیائی منش معاون بهداشت، مسئولان معاونت، روسای شبکه ها و کارشناسان سلامت در سالن دارالفنون ستاد مرکزی برگزار شد.

ضرورت نوآوری و همکاری در مسیر توسعه سینا رسانه

دکتر ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه در نشست با کارشناسان سینا رسانه با بیان اینکه دنیای امروز به شکوفایی و توسعه نیاز دارد، گفت: «برنامه‌های سینا رسانه در حال پیشرفت است و برای ادامه این مسیر به انرژی مضاعف و نشاط درونی نیاز داریم. اگر در چارچوب کارهای کنونی خود باقی بمانیم، به رکود دچار خواهیم شد. بنابراین، ما باید با انگیزه و اشتیاق به سمت برنامه‌ها و دستاوردهای نوین حرکت کنیم.»