• تاریخ انتشار : 1403/07/22 - 11:01

برگزاری سومین جلسه کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت شبکه بهداشت اسلامشهر

سومین جلسه سال 1403 کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت شبکه بهداشت اسلامشهر برگزار شد.

برگزاری سومین جلسه کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت شبکه بهداشت اسلامشهر

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، سه شنبه 17 مهر 1403 سومین جلسه کارشناسان تغذیه واحد بهداشت خانواده با حضور کارشناسان تغذیه واحدهای تحت پوشش در محل سالن اجتماعات مرکز خدمات جامع سلامت باغ فیض برگزار شد. در این جلسه لیلا شیرزاده کارشناس تغذیه شبکه، مطالبی را در خصوص افزایش کیفیت برنامه های آموزشی با توجه به بازگشایی مدارس و مناسبت های پیش رو (روز جهانی تخم مرغ و غذا) و استخراج دقیق شاخص های پایگاه های تحت پوشش بیان کرد. در ادامه سارا فهیمی، کارشناس تغذیه شبکه، آموزش های لازم را در رابطه با برنامه کودکان حمایتی و تهیه محتواهای علمی ارائه کرد. در پایان به مناسبت روز جهانی تخم مرغ و به منظور ترویج فرهنگ مصرف تخم مرغ به عنوان یکی از معدود غذاهای طبیعی که نیاز بدن را بطور متعادل تامین می کند، پس از ارایه مطالبی در خصوص فواید استفاده از این غذای کامل، با میان وعده سالم از کارکنان حاضر در جلسه پذیرایی شد.

• گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر
محسن عصمتی