• تاریخ انتشار : 1403/07/18 - 11:45
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کارگاه‌های آموزشی سلامت روان کودکان در مرکز خدمات جامع سلامت دارالشفا امام رضا (ع)

کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت روز کودک از برگزاری کارگاه‌های آموزشی مهارت همدلی، مدیریت استرس و فرزند پروری خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد این مرکز گفت: مریم عظیمی، کارشناس سلامت روان مرکز خدمات جامع سلامت دارالشفاء امام رضا (ع)، کارگاه آموزشی مهارت همدلی را برای کودکان مراجعه‌کننده در این مرکز برگزار کرد. وی در ادامه، همدلی را تعریف و در خصوص افزایش مهارت همدلی مطالبی را بیان کرد.
در ادامه، عظیمی، کارگاه آموزشی مدیریت استرس را برای کودکان در سرای محله‌ی علی‌آباد برگزار کرد. در این کارگاه، تکنیک‌های مدیریت استرس و تنفس عمیق شکمی آموزش داده شد.
همچنین عظیمی، کارگاه آموزشی فرزند پروری را برای مادران در شهرداری ناحیه 5 منطقه 16 پایگاه جوادالرضا (ع) برگزار و در خصوص اهداف فرزند پروری و ثبت رفتار، مطالبی را ارائه کرد.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی