• تاریخ انتشار : 1403/07/18 - 09:01
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تقدیر از ستاد اربعین دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان موکب شایسته تقدیر حوزه روابط عمومی و رسانه دراستان تهران

در آیین معنوی و مراسم تقدیر از خادمان اربعین حسینی(ع) استانداری تهران، از ستاد اربعین دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان موکب شایسته تقدیر حوزه روابط عمومی و رسانه تقدیر شد.

به گزارش سینا رسانه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران ستاد اربعین، آیین معنوی و مراسم تقدیر از خادمان اربعین حسینی(ع) به همت استانداری تهران شنبه 14 مهر 1403 در سالن جلسات شهدای گمنام استانداری تهران با حضور دکتر علیرضا فخاری استاندار تهران و دکتر مهدی ابراهیمی دبیر ستاد اربعین حسینی و عضو هیئت علمی دانشگاه برگزار شد.

استاندار تهران در این نشست گفت: همه کسانی که به طور مستقیم و حضوری و غیرمستقیم و غیرحضوری در اربعین خدمت کردند شایسته تقدیر هستند. این سعادت همه ما بود که برای خدمت به زوار اربعین حسینی(ع) انتخاب شویم و در این مسیر قدم برداریم و پا در راه اخلاص بگذاریم و خادمین خوبی هم برای اباعبدالله باشیم.

در این مراسم با اهدای تندیس و لوح تقدیر به دکتر ابراهیمی دبیر ستاد اربعین دانشگاه به عنوان مسئول موکب شایسته تقدیر حوزه روابط عمومی و رسانه تقدیر شد.

• گروه خبری : اربعین
محمد معین افشاری