لیست اخبار صفحه :76
سید مهدی زارع زاده برگزیده سی و یکمین جشنواره دانشجویی نمونه کشوری از دانشگاه علوم پزشکی تهران

در سی و یکمین دوره جشنواره دانشجویان نمونه کشوری، با حضور وزرای علوم و بهداشت، دانشجویان نمونه کشوری از دانشگاه های علوم و و وزارت بهداشت و بخش بین الملل معرفی شده و مورد تجلیل قرار گرفتند.

تامز لرن: کارگاه آموزشی ابزار هوش تجاری POWER BI

Power BI یک ابزار هوش تجاری است که به مدیران سازمان کمک می کند، تا تصمیمات و نتایجی مبتنی بر داده های سازمان و اتفاقاتی که در سازمان می افتد، بگیرند. از کاربردهای این هوش تجاری میتوان به جمع آوری داده ها و ایجاد ارتباط بین آن ها و مصور سازی گزارشاتی که از روی دیتاها تهیه شده است، اشاره کرد. الهه صباغیان، کارشناس تحلیل گر سیستم مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره ویژگی های این هوش تجاری توضیح می دهد.

تامز Q&A: پشه آئدس و بیماری دانگ
قسمت اول

تامز Q&A: پشه آئدس و بیماری دانگ

آنچه درباره بیماری‌های منتقله از پشه آئدس باید بدانیم. به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، دکتر علی نیک فرجام، مدیر گروه بیمارهای واگیر معاونت بهداشت در خصوص بیماری‌های منتقله از پشه آئدس توضیحاتی را ارائه کرد. تب دنگی یک بیماری ویروسی است که فقط از طریق نیش پشه آئدس آلوده و یا انتقال خون و فراورده‌های خونی از بیمار مبتلا به سایر افراد منتقل می‌شود. این بیماری در سال‌های اخیر در کشور ایران نیز مشاهده شده و در صورت انجام اقدامات پیشگیرانه می‌توان تا حد زیادی از انتقال آن جلوگیری کرد.

برگزاری کلاس‌های آموزشی سلامت نوجوانی، بلوغ و جوانی جمعیت در مرکز بهداشت جنوب تهران در فصل بهار 1403

کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس آموزش سلامت نوجوانی، بلوغ و جوانی جمعیت برای دانش آموزان دختر پایه هفتم دبیرستان دوره اول زینبیه و عترت خبر داد.