لیست اخبار صفحه :685
ارتباط گروه‌های خونی با شدت ضایعات لیکنوئید دهانی در پژوهش جدید دانشگاه علوم پزشکی تهران

ارتباط گروه‌های خونی با شدت ضایعات لیکنوئید دهانی در پژوهش جدید دانشگاه علوم پزشکی تهران

مطالعه‌ای تازه در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران نشان می‌دهد که نوع گروه خونی بیماران می‌تواند با شدت و بروز ضایعات دهانی از نوع لیکنوئید ری‌اکشن ارتباط داشته باشد؛ یافته‌ای که می‌تواند مسیر تازه‌ای در انتخاب مواد دندانی، داروها و پایش درمانی بیماران فراهم کند.

برپایی ایستگاه اطلاع رسانی و میز خدمت به مناسبت روز جهانی تغذیه در دانشگاه پیام نور واحد اسلامشهر  

برپایی ایستگاه اطلاع رسانی و میز خدمت به مناسبت روز جهانی تغذیه در دانشگاه پیام نور واحد اسلامشهر  

واحد آموزش وارتقاءسلامت شبکه   در راستای برگزاری هرچه بهتر  برنامه های روز جهانی تغذیه با همکاری واحدهای سلامت خانواده میز اطلاع رسانی و خدمت  در دانشگاه پیام نور واحد اسلامشهر برپا کرد.

بیمارستانی که برای درمان سرطان ساخته شده اما چشم‌انتظار تجهیزات است
گزارش تلویزیون اینترنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران از ساختمان جدید انیستیتوکنسر

بیمارستانی که برای درمان سرطان ساخته شده اما چشم‌انتظار تجهیزات است

وحید آقاپور، بازیگر شناخته‌شده سینما، تئاتر و تلویزیون، در پیامی رسمی از خیرین و نیکوکاران سراسر کشور دعوت کرد تا در تجهیز مرکز تخصصی درمان سرطان در بیمارستان امام خمینی تهران مشارکت کنند. این مرکز که ساختمانی مدرن است، به همت یکی از خیرین بزرگ کشور ساخته شده و مراحل پایانی ساخت خود را می‌گذراند. با این حال، به دلیل کمبود تجهیزات پزشکی و دستگاه‌های تخصصی، هنوز امکان بهره‌برداری کامل از آن فراهم نشده است. آقاپور با اشاره به هزینه‌های سنگین درمان سرطان و محدودیت بیماران برای مراجعه به مراکز خصوصی گفت: «بسیاری از مبتلایان به سرطان توان پرداخت هزینه‌های درمان در بیمارستان‌های خصوصی را ندارند و ناچارند به بیمارستان‌های دولتی مراجعه کنند. اما متأسفانه این مراکز با کمبود فضا و امکانات مواجه‌اند. تجهیز این بیمارستان می‌تواند جان صدها و حتی هزاران بیمار را نجات دهد».

مواجهه با مشکلات، حمایت طلبی و مدیریت تغییر برای اصلاح امور
برگزاری چهارمین جلسه از دوره طولی توانمندسازی پرتو: پرورش و رشد توانمندی های مدیران آموزشی

مواجهه با مشکلات، حمایت طلبی و مدیریت تغییر برای اصلاح امور

دوره طولی توانمندسازی پرتو: «پرورش و رشد توانمندی های مدیران آموزشی»با موضوع مواجهه با مشکلات، حمایت طلبی و مدیریت تغییر برای اصلاح امور برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران: راه اندازی مرکز جامع زخم تحولی بزرگ در درمان بیماری‌های مزمن خواهد بود
بازدید رئیس دانشگاه از پژوهشکده زخم و بافت یارا

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران: راه اندازی مرکز جامع زخم تحولی بزرگ در درمان بیماری‌های مزمن خواهد بود

دکتر سید رضا رئیس کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، به همراه معاون بین‌الملل و مدیر مرکز زخم این دانشگاه، روز شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ از پژوهشکده زخم و بافت یارا، وابسته به جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران، بازدید و «مرکز خدمات تخصصی دیابت، زخم و ترمیم بافت یارا» را افتتاح کردند.

تامزکست:  قسمت هشتم، دکتر محمد حسابی استاد و مسئول کُرسی رادیولوژی

تامزکست: قسمت هشتم، دکتر محمد حسابی استاد و مسئول کُرسی رادیولوژی

تامزکَست روایت‌گر فرزانگی و حکمت در گوش شما️ کاری از گروه تاریخ‌نگاری روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران قسمت هشتم- دکتر محمد حسابی استاد و مسئول کُرسی رادیولوژی معرفی می شود. ️تامزکَست، مجموعه‌ای صوتی است که توسط روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران تهیه شده و به مفاخر و افتخارات این دانشگاه می پردازد.

آموزش صحیح مسواک زدن برای کودکان
برنامه پیرامون سلامتی

آموزش صحیح مسواک زدن برای کودکان

مراقبت از دندان‌های کودکان از همان سال‌های ابتدایی زندگی ضروری است. دکتر عارفه عابدین زاده زارع، استادیار گروه آموزشی کودکان، در این ویدئو بر اهمیت مسواک‌زدن منظم، استفاده صحیح از خمیردندان‌های حاوی فلوراید و نقش والدین در آموزش و نظارت بر مسواک‌زدن کودکان تأکید می‌کند. او یادآور می‌شود که مسواک‌زدن باید دست‌کم دو بار در روز و با روش صحیح انجام شود تا از ایجاد پلاک، پوسیدگی و بوی بد دهان پیشگیری گردد.