دکتر آرش منصوریان: مطالب پخش شده از رسانه ملی «سند» محسوب میشود
معاون اداری و مالی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با تاکید بر وظیفه مهم صداوسیما، مباحث مطرح شده مدعوین در نشست مشترک رئیس و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تهران با مدیرکل روابط عمومی صداوسیما را قابل استناد در سطح جامعه عنوان کرد و گفت: صداوسیما باید کارشناسان دانشگاهها را بهعنوان مرجع و مشاور برای خود انتخاب کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر حسین قرائی، مشاور رئیس سازمان و مدیرکل روابط عمومی صداوسیما با حضور در سالن دارالفنون دانشگاه 6 بهمن 1400 در نشستی با دکتر حسین قناعتی، رئیس و استادان، اعضای هیئترئیسه و رؤسای بیمارستانها و دانشکدههای دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره «رسانهای شدن علم و توسعه رسانه سینا» دیدار و گفتوگو کرد.
در حاشیه این جلسه دکتر آرش منصوریان معاون اداری و مالی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه با بیان اینکه صداوسیما یک ارگان ملی است که مخاطبش افراد کل جامعه هستند؛ گفت: سازمانی است که هموطنان آن را بهعنوان یک مرجعیت در هر حوزهای قبول دارند و این حس را دارند که افرادی که انتخاب و در پشت دوربین قرار میگیرند افراد موجه و مورد قبول جامعه هستند و از لحاظ علمی هم در سطح بالایی قرار دارند.
وی با اشاره به اینکه صداوسیما وظیفه مهمی به عهده دارد؛ افزود: اطلاعات و مطالبی که از شبکههای صداوسیما درج میشود؛ «سند» محسوب میشود، به نظرم وظیفه صداوسیما از یک دانشگاه مهمتر است.
معاون اداری و مالی دانشکده دندانپزشکی ادامه داد: دانشگاه عضو هیئتعلمی خیلی خوب از لحاظ علمی، اخلاقی و فرهنگی انتخاب میکند؛ اما صداوسیما هم حتماً باید حساستر عمل کند و افرادی را انتخاب کند که ازهرگونه اطلاعات اشتباه و غیرعلمی پرهیز کنند.
وی با تاکید بر اینکه وقتی کلامی از زبان استاد و یا کارشناسی از صداوسیما پخش میشود برای مردم قابل استناد است؛ تصریح کرد: در حوزهی دهان و دندان که خودم هم در این بخش فعالیت دارم، میدانم که شایعترین بیماری در سطح جامعه پوسیدگی دندان است که این خود یک بیماری است و ارائه آمار و اطلاعات بهداشتی اشتباه میتواند تأثیر بدی برای مردم داشته باشد و در مقابل ارائه اطلاعات درست بهداشتی و نحوهی صحیح نگهداری میتواند خیلی مهم و در افزایش سطح سلامت دندان جامعه مؤثر باشد. نقش صداوسیما ازاینجهت خیلی اهمیت دارد و سطح وسیعی از جامعه را در برمیگیرد، بنابراین صداوسیما دراینخصوص باید خیلی دقت عمل به خرج دهد.
دکتر منصوریان خاطرنشان کرد: صداوسیما باید کارشناسان دانشگاهها را بهعنوان مرجع و مشاور برای آن سازمان انتخاب کند، اساتیدی که در مراکز دانشگاهی فعال هستند زیر نظر انتخابهای دقیق قرار داشتهاند.
وی برگزاری اینگونه جلسات را ارزشمند توصیف کرد و افزود: این نشست بسیار مهم است، با این فرایند صداوسیما در حوزهای قرار میگیرد که با مجموعهای از بهترین کارشناسان و پیشرفتهترین فناوریها روبرو خواهد شد.
دکتر منصوریان گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران (دانشکده دندانپزشکی) بهعنوان دانشکده مادر در سطح کشور با همکاری سازمان صداوسیما میتوانند با تشکیل کارگروه به شناسایی مشکلات جامعه باهدف برطرفکردن معضلات و مشکلات بهداشتی در جامعه بپردازند.
نظر دهید