دکتر دبیری: همیشه امید، امید و امید در تمام مراحل زندگی استاد بهادری موج میزد
عضو فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه باید از زندگینامه استاد بهادری الگو گرفت؛ گفت: در سن 95 سالگی هم حتی برای تهیه مقاله و جمعآوری علم و پژوهش از هیچ تلاشی دریغ نمیکرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، همزمان با سالروز شهادت امام علی (ع)، مراسم تشییع پیکر دکتر مسلم بهادری پیشکسوت پزشکی نوین با حضور دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر سید علیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی، جمعی از مسئولان و کارکنان دانشگاه و نیز شاگردان و ارادتمندان او روز شنبه 3 اردیبهشت 1401 در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد. در حاشیه این مراسم دکتر شهریار دبیری استاد دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان و عضو فرهنگستان علوم پزشکی با اشاره به اینکه سالیان سال در خدمت استاد بهادری و ایشان پدر دوم من هستند؛ گفت: مرحوم استاد عالیقدر بهادری اهل علم، کتاب، پژوهش و فرهنگ بودند.
وی ادامه داد: دوستی و محبت در وجود این مرد بزرگ برای همگان قابلمشاهده بود.
دکتر دبیری با بیان اینکه در زندگی علمی، پژوهشی و شخصی خودمان از تجربیات استاد بهادری بهره گرفتهایم؛ تصریح کرد: سالیان سال زیر سایه ایشان بودیم؛ ازدستدادن استاد فقدان بزرگی برای شاگردانش است، «روحشان شاد».
عضو فرهنگستان علوم پزشکی خاطرنشان کرد: باید زندگینامه ایشان را خواند و الگو گرفت. استاد بهادری از همان ابتدای جوانی، دانشجویی و تخصص در کارهای تشخیصی نقش بسیار بزرگ علمی داشتند.
وی ادامه داد: همانطور که خودشان اذعان داشتند هیچوقت نباید کار را بهروز دیگری واگذار کرد برای کار باید همیشه تلاش و مقاومت کرد و دوستیها را نگه داشت.
دکتر دبیری تاکید کرد: ایشان همیشه اهل مطالعه بودند تا همین چند سال پیش چندین مقاله علمی بزرگ نوشتند؛ حتی در سن 95 سالگی برای تهیه مقالهای 95 مقاله را مطالعه و جمعبندی کرده بودند به نظرم شاهکار است انرژی که ایشان برای جمعآوری علم و پژوهش میگذاشتند. هیچوقت ناامید نمیشدند همیشه امید، امید و امید در تمام مراحل زندگیشان موج میزد.
نظر دهید