لیست اخبار صفحه :47
تامز رس 3 دانشگاه علوم پزشکی تهران: به روز رسانی راهنمای بالینی استئوپروز در کشور

تامز رس 3 دانشگاه علوم پزشکی تهران: به روز رسانی راهنمای بالینی استئوپروز در کشور

پژوهش های فراآکادمیک یا سودمندی و مزیتی که پژوهش می‌تواند برای اجتماع و سیاست عمومی به ارمغان آورد موضوع برنامه های tums Responsibility است. در سومین برنامه تامر رس، در راستای پاسخگویی اجتماعی و معرفی طرح های اثر گذار در کشور، دکتر افشین استوار، رئیس پژوهشکده غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران به معرفی طرح کشوری به روز رسانی راهنمای بالینی استئوپروز پرداخت. در این طرح با توجه به اهمیت بیماری و سندروم های دوران سالمندی، توجه به تشخیص و درمان پوکی استخوان و پیشگیری از بروز شکستگی در سالمندان مورد توجه قرار می گیرد.

تامزلایف 6: خوشحالم که خدا قسمت کرد در دانشگاه علوم پزشکی تهران درس خواندم

تامزلایف 6: خوشحالم که خدا قسمت کرد در دانشگاه علوم پزشکی تهران درس خواندم

دکتر حیدر الغزالی دانش‌آموخته بین‌الملل رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ششمین برنامه تامزلایف با اشاره به نزدیکی فرهنگ ایران و عراق گفت: من در دانشگاه علوم پزشکی تهران چیزهای زیادی آموختم. به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دکتر حیدر الغزالی فارغ‌التحصیل بین‌الملل رشته پزشکی دانشگاه از شهر نجف و کشور عراق در جشن فارغ‌التحصیلی جمعی از دانش‌آموختگان بین‌الملل و در گفتگو با برنامه تامز لایف – سبک زندگی دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: از دوران تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و کشور ایران تجربیات فراوانی به دست آوردم و باوجود برخی سختی ها بسیار خوب گذشت. دانش‌آموخته بین‌الملل دانشگاه افزود: با اشاره به وجود ارزشمند استادان در دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: چه در کلاس های دانشگاهی و چه در بیمارستان از وجود اساتید بهره فراوان بردم. دکتر الغزالی، مطالعه کتابخانه‌ای را بهترین نوع مطالعه دانست و گفت: در کتابخانه تمرکز تنها بر روی دروس است و به چیزهای دیگر فکر نمی‌کنی ما در کشور عراق چنین امکان را نداشتیم و کتابخانه دانشگاه نقش موثری در دوران تحصیل من داشت.

تامز رس 2 دانشگاه علوم پزشکی تهران: tums Responsibility: پایلوت استقرار نظام بومی مراقبت و پیشگیری از شکستگی ثانویه در کشور

تامز رس 2 دانشگاه علوم پزشکی تهران: tums Responsibility: پایلوت استقرار نظام بومی مراقبت و پیشگیری از شکستگی ثانویه در کشور

پژوهش های فراآکادمیک یا سودمندی و مزیتی که پژوهش می‌تواند برای اجتماع و سیاست عمومی به ارمغان آورد موضوع برنامه های tums Responsibility است. در دومین برنامه تامر رس، در راستای پاسخگویی اجتماعی و معرفی طرح های اثر گذار در کشور، دکتر نوشین فهیم فر، عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه،به معرفی طرح پایلوت استقرار نظام مراقبت و پیشگیری از شکستگی ثانویه در کشور پرداخت و گفت: پوکی استخوان در جمعیت بالای 60 سال کشور نزدیک به 44 درصد شیوع دارد که با افزایش سن، این عدد بالاتر رفته و شانس شکستگی استخوان را افزایش می دهد. بر اساس این برنامه کشوری، با مراقبت و درمان افرادی که یکبار دچار شکستگی شده اند می توان تا 50درصد از شکستگی استخوان مجدد در افراد دارای پوکی استخوان جلوگیری کرد.

تامزلایف 5: گفت و گو با دکتر قاضی مهوین فارغ التحصیل هندی از دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامزلایف 5: گفت و گو با دکتر قاضی مهوین فارغ التحصیل هندی از دانشگاه علوم پزشکی تهران

در این برنامه تامزلایف(سبک زندگی دانشجویی) دکتر قاضی مهوین فارغ التحصیل هندی در رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره تحصیل خود در کشور ایران و در دانشگاه علوم پزشکی تهران می گوید. دکتر مهوین گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران بهتر از دانشگاه های هند و دیگر کشورهاست. از تحصیل در ایران لذت بردم و کیفیت آموزش عالی بود به طوری که استادان ما در بیمارستان ها بسیار مهربان بودند و برای فهم بهتر، مطالب را به زبان انگلیسی هم توضیح می دادند. دکتر مهوین افزود: آموزش پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران طوری است که همه نکات مهم و کاربردی را به دانشجویان آموزش می دهند.

تامز استادی tums study 5: طبقه بندی مطالب آن را در ذهن شما ماندگار می کند

تامز استادی tums study 5: طبقه بندی مطالب آن را در ذهن شما ماندگار می کند

دکتر امیرحسین همتی، دانشجوی دکتری تخصصی تغذیه و رژیم درمانی و دانش آموخته برتر دانشگاه علوم پزشکی تهران، در برنامه تامز استادی(tums study )، سعی می کند تا بهترین روش مطالعه و تجربه شخصی خود در این حوزه را به شما معرفی کند. از نظر او مطالعه مداوم و مستمر می تواند به شما در به روز سازی اطلاعات کمک کند. او می گوید: از آنجا که علم تغذیه پیوسته در حال تغییر است، چنانچه برای مطالعه تنها به کتاب اکتفا کنید، از علم روز دنیا عقب می مانید. در ادامه پنجمین برنامه تامز استادی tums study را می بینید که در آن به تکنیک های موفق مطالعه و صفحات مجازی کاربردی پرداخته شده است.

تامزتاک: بین‌المللی سازی دانشگاه در بستر روابط بین‌الملل
مجموعه سخنرانی‌های پیام دارالفنون (TUMS TALKS) با موضوع بین‌المللی سازی دانشگاه

تامزتاک: بین‌المللی سازی دانشگاه در بستر روابط بین‌الملل

دکتر محمدحسین نکوفر، دانشیار دانشکده دندانپزشکی و مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در سخنرانی خود در برنامه پیام دارالفنون (تامزتاک) با عنوان «بین‌المللی سازی دانشگاه در بستر روابط بین‌الملل»، اقدامات معاونت بین‌الملل دانشگاه در راستای همکاری با دانشگاه‌ها و مؤسسات بین‌المللی معتبر را تشریح کرد.

تامزلایف 4: گفت و گو با دکتر اویس صدیق فارغ التحصیل هندی از دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامزلایف 4: گفت و گو با دکتر اویس صدیق فارغ التحصیل هندی از دانشگاه علوم پزشکی تهران

در این برنامه تامزلایف(سبک زندگی دانشجویی) دکتر اویس صدیق فارغ التحصیل هندی در رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره تحصیل خود در کشور ایران و در دانشگاه علوم پزشکی تهران می گوید. دکتر صدیق گفت: درس خواندن در دانشگاه علوم پزشکی تهران در مقایسه با دیگر کشورها مفید و آسان است. اولین علت انتخابم برای تحصیل در ایران این است که کشوری مسلمان است. اساتید بیمارستان خیلی باهوش هستند و به دانشجویان خیلی رسیدگی می کنند. ما دانشجویان بین الملل از نظر آموزشی بیشتر از همه بیمارستان ها، بیمارستان های بهارلو، ضیائیان، سینا و امام خمینی(ره) را دوست داریم. آموزش در بیمارستان های بهارلو و ضیائیان عالی است.

تامز استادی tums study دانشگاه علوم پزشکی تهران: مهارت خلاقیت در مطالعه

تامز استادی tums study دانشگاه علوم پزشکی تهران: مهارت خلاقیت در مطالعه

اصول مطالعه صحیح، مهم‌ترین ابزار شما در مسیر تحصیلی است. شما با یادگیری روش مطالعه صحیح، نه‌فقط در زمان خود صرفه‌جویی می‌کنید، بیشترین یادگیری را هم به دست می‌آورید. در این مطلب کوتاه دوستان شما سعی می کنند تا بهترین روش مطالعه و تجربه شخصی خود در این حوزه را به شما معرفی کنند. آن چه به عنوان نحوه مطالعه صحیح معرفی می‌شود، نتیجه تجربیات فراوانی است که در گروه‌های دانشجویی مختلف صورت گرفته است. نحوه درس خواندن صحیح، به شما کمک می‌کند که حجم بالای اطلاعاتی که در مقابلتان قرار دارد را در کوتاه‌ترین مدت به خاطر بسپارید. در این برنامه محمدرضا جوشن، دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه بالینی و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، نکاتی را درباره اهمیت خلاقیت در مطالعه، شیوه درس خواندن و شخصی سازی روش مطالعه درس‌ها بیان می کند. در ادامه چهارمین برنامه تامز استادی tums study را می بینید.

تامز هیستوری: تاریخ دانشگاه علوم پزشکی تهران از ابتدای تاسیس دارالفنون تاکنون

تامز هیستوری: تاریخ دانشگاه علوم پزشکی تهران از ابتدای تاسیس دارالفنون تاکنون

سنگ بنای دارالفنون در سال 1229 شمسی در زمینی واقع در شمال شرقی ارگ سلطنتی توسط امیرکبیر نهاده شد. در آن روزگار در فاصله میدان توپخانه و در اندرون از سویی و از سوی دیگر بین دو خیابان الماسیه و ناصریه زمینی هموار که سربازان در آنجا آموزش‌های نظامی می‌آموختند برای این کار در نظر گرفته شد. یک سال بعد یعنی در نیمه نخست سال 1267 هجری قمری ساخت اتاق‌های قسمت شرقی به پایان رسید و سرانجام بنای مدرسه که بنایی عالی و طرحی جدید بود تا اوایل سال 1269 تکمیل شد. روز یکشنبه 5 ماه ربیع‌الاول سال 1268 قمری نظام نوین آموزش عالی در ایران در دارالفنون با ایجاد رشته‌های نظام، طب، جراحی و داروسازی، هندسه و علم معـدن آغاز شد. در ابتدا نام هـر رشته را طبقه می‌نامیدند و در مدرسه برای هر طبقه اتاقی اختصاص داشت و زیر نظر یک مدیریت و یک سازمان اداره می‌شد.

تنظیمات قالب