دکتر منصور جمالی زوارهای: استاد بهادری مردی مسلمان و بدون هیچ تظاهری بود
استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: دکتر بهادری مانند چراغی همیشه روشن بود و خدا را شاکرم که شاگرد ایشان هستم.
دکتر محمدحسین عزیزی: دکتر بهادری مظهر لطف، مهربانی، دانش و دلسوزی بودند
عضو هیئتعلمی فرهنگستان علوم پزشکی در حاشیه مراسم تشییع پیکر دکتر مسلم بهادری اعتقاد به ایران، سربلندی علم و کمک به هم نوعان را از خصوصیات بارز وی دانست.
مراسم تشییع مرحوم استاد دکتر مسلم بهادری
دکتر لباف: قدرت حافظه و توانایی تحلیل مسائل استاد بهادری حیرتآور بود
معاون آموزشی تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی، نظرات استاد بهادری را مصداق تو مو میبینی و مجنون پیچش مو توصیف کرد و از اینکه از دریای دانش و تجربه ایشان محروم شدیم، ابراز تأسف کرد.
مراسم تشییع مرحوم استاد دکتر مسلم بهادری
دکتر عیسی زاده: افراد در سایه همنشینی با دکتر بهادری، تحت تأثیر شخصیت علمی و تربیتی ایشان قرار میگرفتند
عضو هیئتعلمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر بهادری را مصداق علمان بزرگی دانست که جای خالی ایشان قابل پرکردن نیست.
در حاشیه مراسم تشییع دکتر مسلم بهادری
دکتر عزیزی: دکتر بهادری استادی نمونه با شخصیت معنوی ممتاز بود
در حاشیه مراسم تشییع دکتر مسلم بهادری، دکتر عزیزی، عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی کشور، ایشان را اسوه پزشکی و فردی خلاق و با صداقت خواند.
پنجشنبههای آسمانی؛ بهشتیان دانشگاه علوم پزشکی تهران
یادی از بزرگان سفرکرده: پروفسور محمدقلی شمس، استاد علم و اخلاق
زمانی که به وطن بازگشتم فقط چند چشم پزشک در ایران بود اما حالا که نگاه می کنم و صدها چشم پزشک جوان و علاقه مند که اکثرا شاگردانم بوده اند را در این زمینه به فعالیت علمی و درمانی مشغول میبینم، احساس میکنم بهترین عمر و زندگی را داشته ام.
قدردانی دانشجوی پاکستانی بیمارستان آرش از کیفیت آموزش
دکتر عباس، دانشجوی بینالملل دانشگاه از کشور پاکستان، از اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران به ویژه استادان بیمارستان آرش برای کیفیت خوب آموزش قدردانی کرد.
مجموعه سخنرانیهای پیام دارالفنون (TUMS' TALKS) با موضوع عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت
سواد سلامت
دکتر الهام شکیبا زاده، استاد گروه آموزش و ارتقای سلامت دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در سخنرانی خود با عنوان «سواد سلامت»، با تأکید بر اینکه این مفهوم نیاز به همکاری بین بخشی دارد، پائین بودن سواد سلامت در جامعه را بسیار خطرناک و پرهزینه برای مردم معرفی کرد.
دکتر مریم نوروزیان برنده جایزه «مترودورا 2022» در بخش رهبری زنان در علوم پزشکی در شاخه سلامت مغز و روان شد
جایزه بین المللی مترودورا (Metrodora)، برگرفته از نام اولین زنی که متون پزشکی از او به یادگار مانده، جایزه ای است که از سال ۲۰۲۰ هر ساله برای تجلیل از چهار تن از زنان پیشرو در حوزه علوم پزشکی در کشورهای در حال توسعه اهدا می شود.
نگاهی به فرهنگ کشورهای مسلمان در ماه بندگی خدا
دانشجوی بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران: در ایام ماه مبارک رمضان مسلمانان کشور سوریه روزه، نماز و زکات را بیشتر از ماه های دیگر به جا می آورند
دکتر محمد الجاسم، دانشجوی بینالملل دانشگاه با تاکید بر اینکه مردم مسلمان سوریه نیز همانند دیگر کشورهای اسلامی شاهد جنب و جوش برای بهرهگیری از ماه مبارک رمضان هستند؛ گفت: همکاری، اخلاص و محبت مردم در این ماه بیشتر است و در ماه رمضان فرزندان به دیدار والدین خود رفته و با خانوادههای خود افطار میکنند.