گفتوگو با اساتید دانشکده داروسازی در خصوص ویژگیهای اخلاقی مرحوم دکتر غلامرضا امین
مرحوم دکتر غلامرضا امین همیشه توصیه میکرد: «ناامید نباشید به آینده نگاه کنید و تمام تلاشتان را بکنید تا بهترین باشید».
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مراسم تشییع پیکر دکتر غلامرضا امین عضو هیئتعلمی دانشکده داروسازی با حضور دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران جمعی از مسئولان، کارکنان، شاگردان و ارادتمندان ایشان سهشنبه 24 خرداد 1401 در دانشکده داروسازی دانشگاه برگزار شد. در حاشیه این مراسم به سراغ دوستداران استاد رفتیم و در خصوص ویژگیهای اخلاقی مرحوم دکتر غلامرضا امین صحبت کردیم.
دکتر یلدا حسینزاده اردکانی عضو هیئتعلمی دانشکده داروسازی دانشگاه: ایشان همیشه لبخند میزد، با مهربانی بسیار زیاد همراهمان بود. معلم بسیار خوب و توانمند بودند. واقعاً دانشجویانش را دوست داشت.
دکتر مهناز خانوی عضو هیئتعلمی گروه فارماکوگنوزی دانشکده داروسازی دانشگاه: استاد امین یکی از اساتید بزرگ دانشکده ما بودند که تمام افراد از دانشجویان و همکاران و هر عزیزی که یکبار آقای دکتر را زیارت کرده باشند منش استاد و لبخند پرانرژی ایشان قطعاً در شخصیت و روحیه آنها اثرگذار بوده است. در دورانی که فناوری فضیلت نبود و بحث تحقیق در دانشگاه فقط اهمیت داشت آقای دکتر بسیار نوآور در این زمینه بودند و فعالیتهای بسیار مؤثری داشتند. آقای دکتر تکه کلامی داشتند که هروقت راجع به گیاهان صحبت میکردند میگفتند در نهایت «این نقاش بزرگ است که این را طراحی کرده است».
دکتر محمد عبداللهی عضو هیئتعلمی دانشکده داروسازی دانشگاه: مرحوم امین انسانی ناامید نبود، آدمی نبود که وقتی ببینیش انرژی منفی بگیری. همیشه بااحتیاط بود حتی موقعی که بیمار بود شاد با همه برخورد میکرد، انرژی مثبت بود. دانشجویان باید یاد بگیرند که ناامید نباشند و با مشکلات بسازند. بااینحال که بیمار بود کار و زندگیاش را واقعاً امیدوارتر از هر فرد دیگری سپری میکرد. ایشان خیلی اخلاق مدار بود. مرحوم امین بهترین فردی بودند که راجع به گیاهان دارویی نظر میدادند.
دکتر روجا رحیمی رئیس دانشکده طب ایرانی دانشگاه: استاد مفرح ذات بود و واقعاً انسان روزش با دیدن استاد ساخته میشد. قشنگترین کلام استاد هم وقتی خبر فوت ایشان را شنیدیم و خیلی بازتاب در فضای مجازی داشت این بود که «دانشگاه خانهی من است».
دکتر امید سبزواری رئیس انجمن متخصصین علوم دارویی ایران: آقای دکتر امین همواره بهعنوان یکی از افراد نیک و خوشاخلاق دانشکده بود و پیوسته معتقد به اصول معلمی بودند.
دکتر منان حاجی محمودی عضو هیئتعلمی دانشکده داروسازی: استاد در دانشکده به نجابت، علم توأم با عمل، اخلاقمداری، تواضع و آموزش دقیق معروف بودند. ارتباط خیلی خوب و عاشقانهای با دانشجویان داشت.
دکتر محمد شریفزاده عضو هیئتعلمی دانشکده داروسازی: دست تمام دانشجوهای خودشان را میگرفتند و برای کمک به دانشجویان در هر حوزهای از جمله؛ آموزش، پژوهش، فناوری و ... به طور جد پیگیر بودند و از هیچ تلاش و کوششی دریغ نمیکردند. دغدغهی عمده استاد کار، شغل، دانشجو اشتغالزایی، فناوری و کمک به همهی افراد در این زمینهها بود.
دکتر محمدرضا فاضلی عضو هیئتعلمی دانشکده داروسازی: بسیار همراه دانشجو بود. انسانی بااخلاق و متدین بود.
دکتر سروش سرداری عضو هیئتعلمی انستیتو پاستور ایران: دکتر امین الگوی همه ما بود.
دکتر خیراله غلامی استاد تمام گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی دانشگاه: بزرگترین حسن اخلاق ایشان این بود که همیشه مسائل دانشجوها را در رده اول قرار میداد. همیشه میفرمودند که «ناامید نباشید به آینده نگاه کنید و تمام تلاشتان را بکنید تا بهترین باشید».
دکتر حمیدرضا منصف عضو هیئتعلمی گروه فارماکوگنوزی دانشکده داروسازی: یک معلم بسیار تأثیرگذار بودند. کلاسهای ایشان دانشجو را جذب میکرد. من به جرات میگویم که خیلی از دانشجویان که جذب گروه فارماکوگنوزی میشدند برای این بود که کلاسهای درس مرحوم امین خیلی با حرارت و گویا بود.
دکتر محسن امین فرزند مرحوم استاد غلامرضا امین: همین جمعیتی که شما میبینید نشاندهندهی این است که پدرم چه عشق و علاقهای ایجاد کرد.
مرحوم استاد امین همه جای دانشگاه را میپرستید بعضی روزها دور این دانشگاه میگشت عین یک حرم. این مکان را پرستش میکرد، برای پدرم دانشگاه عبادتگاه و عاشق دانشگاه بود. پیامش برای همهی ما این است که عاشق اینجا باشید و همدیگر را دوست داشته باشیم.
نظر دهید