فاطمه فرخی فر: فرهنگ‌سازی در زمینه حجاب نیازمند برنامه‌ریزی درست است

مسئول واحد خواهران نهاد رهبری دانشگاه گفت: اگر ما بتوانیم فرهنگ‌سازی حجاب را با پیش‌زمینه‌های درست داشته باشیم و به گوش و دل دختران جوانمان برسانیم در نهادینه‌سازی فرهنگ حجاب و عفاف بسیار مؤثر و کمک‌کننده خواهد بود که ثمره آن تحکیم بنیان خانواده و جامعه‌ای آرمانی است.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، فاطمه فرخی فر، مسئول واحد خواهران نهاد رهبری در دانشگاه در مصاحبه‌ای که به مناسبت گرامیداشت هفته عفاف و حجاب با همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه، در استودیو شفا انجام شد؛ گفت: عدم پرداخت درست و مناسب به مقوله حجاب، باتوجه‌به اینکه رسانه‌های غربی تلاش به ایجاد شبهه و تزلزل اعتقادات اسلامی افراد دارند، منجر به وضعیت کنونی حجاب در جامعه شده است.

مسئول واحد خواهران نهاد رهبری در  دانشگاه با بیان اینکه وضعیت اقتصاد کنونی در جامعه منجر شده که اعتقادات افراد به مباحث اسلامی کم‌رنگ‌تر شود گفت: در زمینه فرهنگ‌سازی حجاب باید پیش‌زمینه‌هایی ایجاد شود و یکسری برنامه‌ها و فضاهای  شاد و تفریحی برای بانوان طراحی شود تا بانوان با داشتن نشاط، درست تفکر و تعقل کنند و  تصمیم بهتری در مورد حجاب بگیرند.

وی با اشاره به اینکه دین اسلام، اخلاق محور است گفت: ما باید نسبت به یکدیگر مهربان‌تر باشیم، در نتیجه اخلاق‌محوری باعث می‌شود شبهاتی که توسط رسانه‌های غربی به وجود می‌آید کم‌رنگ‌تر شود و بانوان به این نتیجه برسند که دستورات اسلام به نفعشان است که امیدواریم با رعایت قوانین اسلامی در جامعه اتفاقات خوبی می‌افتد.

فاطمه فرخی فر با بیان اینکه بر روی شخصیت، قدرت تعقل و تفکر بانوان در دانستن فلسفه حجاب باید کار شود افزود: پی‌بردن به اصل موضوع حجاب و عفاف در بانوان باعث می‌شود تا شخصیت درونی آنها بروز کند و فرد مؤثر و خلاقی در جامعه باشند.

مسئول واحد خواهران نهاد رهبری در دانشگاه تصریح کرد: برای پرداختن به فلسفه حجاب باید به چرایی حجاب بپردازیم و اینکه داشتن حجاب توسط خداوند مهربان برای ما انسان‌ها صادر شده است و ما موظف به رعایت این پوشش هستیم.

وی با بیان اینکه فلسفه حجاب دارای سه جنبه فردی، خانوادگی و اجتماعی است، به مزایای حجاب و عفاف در  این سه جنبه اشاره کرد و گفت: از جنبه فردی رعایت حجاب منجر می‌شود که یک خانم از نظر روانی در آرامش بهتری باشد و این همان تفاوت میان خانم‌ها و آقایان است و در بحث خانوادگی نیز رعایت حجاب باعث می‌شود زیبایی‌های درونی بروز کند  و روابط در خانواده محکم‌تر و صمیمی تر می‌شود.

فاطمه فرخی فر گفت: باید بپذیریم حجاب محدودیت‌هایی را برای خانم‌ها به وجود می‌آورد ولی به نفع آنها است نه به ضررشان و باتوجه‌به حکم خداوند، با داشتن پوشش می‌توان آزادانه در جامعه فعالیت‌هایی را در زمینه فکری، علمی، فرهنگی و... داشت.

مسئول واحد خواهران نهاد رهبری در دانشگاه با بیان اینکه داشتن نوع حجاب خود را کاملاً به‌صورت دلی و با داشتن اطلاعات انتخاب کرده است گفت:  انتخاب حجاب به نوع فضاهای تربیتی انسان در کودکی برمی‌گردد ، الگوی من در زمینه حجاب حضرت فاطمه زهرا (س) بوده است؛ در جامعه ما نیز بانوان موفقی هستند که در هر زمینه‌ای با پوشش حجاب مناسب ایفای نقش می‌کنند و بسیار پیشرفت کرده‌اند که اگر افراد تابع حکم خداوند باشند، مطمئن باشند بهترین‌ها برایشان رقم می‌خورد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در مقابل  تبلیغات رسانه‌های  غربی که حقیقت حجاب را نمی‌دانند اگر ما بتوانیم جریان‌سازی فرهنگی کنیم و  پیش‌زمینه‌های درست داشته باشیم و به گوش و دل دختران جوانمان برسانیم بسیار مؤثر و کمک‌کننده خواهد بود  زیرا که از بانوان معتقد در زمینه دینی یک خانواده خوب با فرزندانی صالح تشکیل می‌شود و در نتیجه یک جامعه آرمانی و زیبا خواهیم داشت.

زهرا  حری
تهیه کننده:

زهرا حری

1 نظر برای این مقاله وجود دارد

فاطمه واعظ زاده

فاطمه واعظ زاده

01/11/06 - 08:21

با نظر خانم فاطمه فرخی فر کاملاً موافقم

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب