• تاریخ انتشار : 1400/02/29 - 15:39
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 328
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دومین جلسه ماهانه کارشناسان ستادی گروه پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیر واگیر در معاونت بهداشت دانشگاه

دومین جلسه مجازی هماهنگی و هم‌اندیشی ماهانه گروه پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیر واگیر، با حضور کارشناسان مسئول و کارشناسان برنامه‌های غیر واگیر در سطح معاونت بهداشت، واحدهای ستادی شهرستان‌های ری، اسلامشهر و جنوب تهران برگزار شد.

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت

کنترل بیماری‌های غیر واگیر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، دومین جلسه مجازی هماهنگی و هم‌اندیشی ماهانه گروه پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیر واگیر، روز چهارشنبه 29 اردیبهشت 1400 با حضور کارشناسان مسئول و کارشناسان برنامه‌های غیر واگیر در سطح معاونت بهداشت، واحدهای ستادی شهرستان‌های ری، اسلامشهر و جنوب تهران برگزار شد.
 در ابتدا دکتر آزیتا کریمی، سرپرست گروه پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیر واگیر به بیان اهداف جلسه، داشبوردهای مدیریتی برنامه‌ها، برنامه‌ریزی سالیانه و نتایج حاصل از اقدامات انجام‌شده در خصوص ارتقاء کمی و کیفی برنامه‌ها پرداختت و ضمن بررسی موانع و چالش‌های برنامه‌ها راهکارهای دستیابی به اهداف تعیین‌شده توسط ایشان مطرح و به بحث و بررسی گذاشته شد.
سپس، دکتر نرگس نیکخوی مکمل کارشناس مسئول گروه غیر واگیر ضمن تاکید بر اهمیت توجه به زمان‌بندی تعیین‌شده در خصوص ارایه نتایج فعالیت‌ها و مناسبت‌های هر برنامه و توجه به شاخص‌های کلیدی و داشبوردهای مدیریتی برنامه‌ها در تحلیل و ارایه گزارش‌ها، یادآوری کرد که باید از توانمندی‌ها و امکانات محیط در خصوص بهره‌وری بهینه برای انعکاس خدمات پیشگیری و مراقبت بیماری‌های ژنتیک و روشنگری در سطح جامعه بهره گرفت. همچنین نکات مرتبط با پیگیری وضعیت بیماران تالاسمی ماژور و مقدمات ارایه گزارش بررسی 5 روزه شیوع ازدواج فامیلی و ضریب هم‌خونی تشریح و در مورد ابهامات جدول گزارش مراقبت بیماری‌های ژنتیک توضیحاتی ارایه شد.
 در ادامه معصومه قشقایی کارشناس برنامه‌های غیر واگیر ضمن بررسی سامانه آزمایشگاهی سیما، نکات مرتبط با چگونگی درج اطلاعات توسط کاربران را شرح داد و ضمن بررسی شاخص‌های برنامه غربالگری نوزادان در زمینه اهمیت پرداختن به رفع اشکالات نمونه‌گیری، تلاش در خصوص افزایش پوشش غربالگری، غربالگری بهنگام در نوزادان و ارتقا پوشش غربالگری و همچنین بررسی وضعیت مصرف نمک یددار و آموزش مادر باردار در زمینه غربالگری نوزاد با توجه به نزدیک بودن روز جهانی تیروئید مطالبی را مطرح و سپس گزارشی از خطرسنجی در جمعیت بالای 30 سال و مراقبت دیابت ارایه داد.
نکات مرتبط با سایر برنامه‌های غیر واگیر، نظیر برنامه ثبت سرطان، فشارخون بالا، آسم و پیشگیری از سوانح و حوادث نیز به ترتیب توسط دکتر صبا الوند و جواد برزگری کارشناسان برنامه‌‌های غیر واگیر تشریح شد.
در پایان جلسه کارشناسان برنامه به سوا لات شرکت‌کنندگان، پاسخ دادند.

  • گروه خبری : معاونت و مراکز ستادی,معاونت بهداشت
  • کد خبر : 178517
اسماعیل  استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب