• تاریخ انتشار : 1402/08/24 - 11:05
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 186
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

24 آبان روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار گرامی باد

روز کتاب و کتابخوانی که دانش بشری به مدد آن از تباه شدن مصون می ماند و به آیندگان منتقل می شود گرامی باد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، قال امیر المومنین علی علیه السلام: من تسلی بالکتب لم تفته سلوه: هرکس که با کتاب ها آرامش یابد، راحتی و آسایش از او سلب نمی گردد. غررالحکم ص233
تأثیر عمیق کتاب در گسترش فرهنگ جامعه و سرعت بخشیدن به پیشرفت روزافزون آن، انکارناپذیر است و نمی توان توسعه و رشد همه جانبه جامعه را بدون در نظر گرفتن مطالعه و کتاب مورد بحث و نظر قرار داد. از این جهت، کتاب و کتاب خوانی، از مقوله های قابل توجه فرهنگی است که ترویج آن در جامعه ضروری است.
پیرایش فرهنگ از زاویه های زیان آور و آرایش آن با پاکی و خلوص و گسترش آن در همه سطوح و برای تمام قشرهای جامعه، به تلاش و هم بستگی همگانی نیازمند است که کتاب می تواند در این عرصه و میدان، به خوبی به کار گرفته شود و کارایی خود را به نیکی ظاهر سازد.
کتاب دارایی ارزشمند آدمیان است. دستاورد اندیشه ها و کاوش های ژرف و ره آوردعشق انسان به دانش و آرامش است. هر کجا کتاب هست، فکر هست و هر جا فکر هست، پویایی و آرامش و دوستی برقرار است.
کتاب به روان آدمیان خرمی و آرامش می بخشد و ازین رو پدیدآورندگان و دست اندرکاران آن، منتشر کنندگان دانش و آرامش در جامعه اند. امروزه به رغم فن آوری های نوین و رشد برق آسای ابزارها و محمل های ارتباطی، کتاب همچنان به عنوان معتبرترین منبع اطلاعاتی و دانایی و آگاهی مطرح است. جامعه پویا و زنده و امیدوار با کتاب انس دارد.
بی شک باید همگان در تقویت این باور بکوشیم که کتاب غذای روح و مهمترین منبع فهم و ادراک بشری است و در کنار خوراک، پوشاک و مسکن، نیاز به کالاهای فرهنگی و در راس آن کتاب، نیاز فوری جامعه امروز ماست.
بدین روی این روز که به نام روز کتاب، کتاب خوانی و کتابدار نام گذاری شده است را گرامی داشته و برای همه اهل فرهنگ، ادب و هنر این مرز و بوم به خصوص دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران بهترین ها را خواستاریم.

  • گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی
  • کد خبر : 251341
علی محمدی فیض آبادی
تهیه کننده:

علی محمدی فیض آبادی

تنظیمات قالب