• تاریخ انتشار : 1400/08/10 - 15:18
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 636
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

اولین نشست کمیته اجرایی هفتمین جشنواره دانشجویی ابن سینا برگزار شد

پس از وقفه یکساله به دلیل شیوع ویروس کرونا و تعطیلی دانشگاه ها، کمیته اجرایی هفتمین جشنواره دانشجویی ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی تهران، اولین جلسه خود را برای برگزاری این جشنواره برگزار کرد.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این جلسه باحضور دکتر محمدحسین صادقیان معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، دکتر فاطمه خوشنوا مدیر امور هنری و فوق برنامه، کارشناسان مدیریت امور هنری و فوق برنامه و روابط عمومی معاونت، روز یکشنبه 9 آبان 1400 از ساعت 14 تا 15:30 تشکیل و در آن به بررسی برنامه پیشنهادی برگزاری «هفتمین جشنواره دانشجویی ابن سینا» پرداخته شد.
در ابتدای جلسه دکتر خوشنوا با بیان اینکه به دلیل شیوع کرونا و تعطیلی دانشگاه ها، هفتمین دوره جشنواره با تاخیر یکساله، برگزار خواهد شد، گفت: به زودی و پس از طی فرآیندهای اولیه، مرحله ثبت نام دانشجویان آغاز خواهد شد.
وی افزود: باتوجه به فرصت کمی که در اختیار داریم تمام تلاش خود را می کنیم تا جشنواره امسال را پرقدرت و باشکوه برگزار کنیم.
در ادامه فرزاد سلطانپور مسئول دبیرخانه هفتمین جشنواره دانشجویی ابن سینا، با ارائه برنامه پیشنهادی زمان بندی مراحل مختلف جشنواره و همچنین اعضای برگزارکننده این جشنواره، گفت: این برنامه ای که ارائه شده است به صورت پیشنهاد است و همکاران در ویرایش و تکمیل آن باید نظرات خود را مطرح کنند.
وی همچنین در خصوص برنامه و توانایی های فردی نیروهای بکار گرفته شده در این جشنواره توضیحاتی ارائه داد.
سپس، دکتر صادقیان باتشکر از زحمات همکاران و برنامه پیشنهادی، گفت: برنامه خوب و جامعی درنظر گرفته شده است.
وی افزود: تمام تلاش و همت خود را بکار بگیرید تا این جشنواره به نحو احسن و متفاوت از دوره های قبل انجام شود. بنده هم تمام توان خود و امکانات را بکار می گیرم تا از همه لحاظ از جشنواره و اعضای کمیته اجرایی حمایت کنم تا شاهد جشنواره ای درخور نام دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران باشیم.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه تصریح کرد: ما باید بدانیم که خروجی جشنواره چه خواهد بود؟ این جشنواره فرصت خوبی برای شناسایی و معرفی دانشجویان برتر دانشگاه در زمینه های مختلف است که در نهایت می توانیم از توانایی های این افراد در دانشگاه بهره ببریم.
دکتر صادقیان همچنین تأکید کرد: شناسایی و استفاده از ظرفیت های همه نهادهای فرهنگی دانشگاه از جمله: معاونت فرهنگی، تشکل های دانشجویی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و همچنین معاونت دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت، می تواند در این جشنواره به ما کمک کند.
در ادامه، حاضران به بحث و تبادل نظر درخصوص بخش های مختلف برنامه پیشنهادی مانند: زمان های مهم جشنواره، محورهای جشنواره، کمیته های داوری، اجرایی و اختتامیه، طرح اولیه پوستر جشنواره و ... پرداختند.

  • کد خبر : 199652
کامران محمدیان
تهیه کننده:

کامران محمدیان

تصاویر

کامنت ها

0 تعداد کامنت ها

درج نظر

تنظیمات قالب