بازدید از کارخانه تولید سوسیس کالباس و تولید رب گوجهفرنگی در شهرستان اسلامشهر در آستانه ورود به سال جدید
واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر از بازدید کارخانه تولید سوسیس کالباس و تولید رب گوجهفرنگی در آستانه ورود به سال جدید خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر، فریبا سرلک، کارشناس بهداشت محیط شبکه در این خصوص گفت: با توجه به اهمیت تولید مواد خوراکی و آشامیدنی در محیط سالم و بهداشتی در کارخانجات مواد غذایی چهارشنبه ۱۰ اسفند 1401 به همراه کارشناس بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت احمدآباد مستوفی از کارخانه تولید سوسیس و کالباس و کارخانه تولید رب گوجهفرنگی بازدید به عمل آمد.
وی در ادامه گفت: سالن تولید و تمامی مستندات مربوط به آزمایشات شیمی و میکروبی و کلرسنجی آب همچنین مستندات مربوط به نحوه دفع فاضلاب و پسماندهای تولیدی و مستندات بهداشتی کارگران هر دو کارخانه موردبررسی قرار گرفت. البته به دلیل فصلی بودن تولید رب گوجهفرنگی، سالن تولید این کارخانه فعلاً غیرفعال است.
مهندس سرلک یادآور شد که نواقص مشاهدهشده در این بازرسیها به مدیر کارخانه اعلام و درنهایت بهصورت اخطار کتبی به کارخانه مواد غذایی ارسال شد.
متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: