• تاریخ انتشار : 1402/09/25 - 12:09
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 170
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه آموزشی با موضوع تغذیه و دیابت در مدرسه فراز علم در شهر چهاردانگه

کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت چهاردانگه گفت: رژیم غذایی بیماران دیابتی باید ازنظر کمی و کیفی به آنچه برای یک فرد غیر دیابتی مطلوب است نزدیک باشد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، در این جلسه آموزشی که یکشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۲ در راستای اطلاع‌رسانی و آموزش کارکنان مدرسه به مناسبت پویش سلامت برگزار شد شهرزاد پیرشاه، کارشناس تغذیه مرکز گفت: درصورتی‌که قند به‌جای ورود به سلول‌ها در خون باقی بماند قند خون افزایش‌یافته و منجر به بروز دیابت می‌شود. انواع دیابت شامل دیابت نوع ۱ ˛دیابت نوع ۲˛دیابت بارداری و دیابت ثانویه است.
وی در ادامه در مورد علائم دیابت و نقش تغذیه در کنترل دیابت به‌صورت زیر صحبت کرد و افزود: به‌طورکلی در توصیه رژیم غذایی بیماران دیابتی از همان روش به کاررفته برای رژیم غذایی افراد عادی استفاده می‌شود. رژیم غذایی باید حاوی انرژی کافی برای انجام فعالیت‌های روزانه باشد و درعین‌حال به کنترل وزن بدن کمک کند.رژیم‌های غنی از پروتئین نقش مهمی در پیشگیری از ناراحتی‌های عصبی دارند که اغلب بیماران دیابتی به آن مبتلا می‌شوند. غذاهای پروتئینی منبع غنی ویتامین‌های گروه Bمی‌باشند. کمبود ویتامین‌های گروه Bنقش مهمی  در ابتلا به اختلالات عصبی دارد که بایستی دریافت پروتئین‌های حاوی چربی‌های اشباع باید در رژیم غذایی آنها محدود شود. میزان کل کربوهیدرات مصرفی و همچنین کل انرژی دریافتی روزانه عوامل تعیین‌کننده نوع کربوهیدرات مصرفی هستند. بااین‌وجود بهتر است از کربوهیدرات‌هایی که شاخص گلایسمیک پایینی دارند استفاده شود.

 

  • گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر
  • کد خبر : 254222
زینب  ایمانی
تهیه کننده:

زینب ایمانی

تصاویر

تنظیمات قالب