برگزاری جلسه مردادماه 99 کمیته مدیریت خطر حوادث وپدافند غیر عامل بیمارستان فارابی

فعالیت های حوزه مدیریت خطرحوادث بیمارستان فارابی در جلسه مجازی کمیته مدیریت خطر حوادث و پدافند غیر عامل این مرکز بررسی شد.

جلسه مردادماه 99 کمیته مدیریت خطر حوادث وپدافند غیر عامل بیمارستان فارابی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، جلسه مجازی کمیته مدیریت خطرحوادث و پدافند غیرعامل این مرکز دوشنبه 20مرداد99 برگزار شد.
در این جلسه مهندس علی اکبر عسگری، مسئول واحد مدیریت خطر حوادث بیمارستان و دبير كميته، ابتدا گزارشی از فعالیت های ماه قبل این واحد ارائه کرد و گفت: برگزاری جلسات آموزشی گروهی و فردی آتش نشانی، آموزش به کارکنان نو ورود، پیگیری گزارش مخاطرات دریافتی، پیگیری اقدامات پیشگیری همه گیری کرونا، نصب نوار ضد لغزش و ترمز در همه پله ها، تعمیر و ایمن سازی حفاظ باغچه ها، رفع خرابی زنگ هشدار گازهای طبی، جمع آوری نخاله های باغبانی و خرید گازوییل برای ژنراتورهای برق اضطراری بخشی از این اقدامات در تیرماه بود.
مهندس عسگری سپس گزارشی از بازدیدهای ایمنی ماه پیش ارائه کرد و گفت: در بازدید از بخش های مختلف اورژانس و انبارهای تجهیزات پزشکی و آزمایشگاه مخاطرات شناسایی و هماهنگی لازم برای برای برطرف کردن ان ها انجام شد. همچنین خروجی های اضطراری بیمارستان بررسی و برای ایجاد خروجی پاویون خانم ها و رفع موانع خروجی اتاق عمل یک برنامه ریزی شد.  
وی در ادامه با اشاره به جمع آوری اجاق گازهای بدون ترموکوپل واحد ها و جایگزینی آن ها با اجاق های ایمن، به همه کارکنان توصیه کرد: در تمامی واحدها باید پس از پایان کار و هنگام خروج وسایل برقی به طور کامل خاموش و در صورت وجود اجاق گاز، شیر اصلی قطع شود.دبیر کمیته مدیریت خطر بیمارستان فارابی ازدحام همراهان در راهروها و فضاهای بیمارستان را از چالش های اساسی در همه گیری کووید-19 دانست و افزود: بیشتر بیماران از شهرستان مراجعه می کنند و حداقل دو نفر همراه دارند، حضور این تعداد همراه در فضاهای عمومی بیمارستان عملا حفظ فاصله اجتماعی را با مشکل روبرو می کند. وی پیشنهاد کرد: از حضور بیش از یک همراه بیمار جلوگیری و در این باره برنامه ریزی و اطلاع رسانی شود.
در بخشی دیگر از این جلسه نامه های ارسالی از معاونت درمان دانشگاه به اطلاع اعضا رسید. این نامه ها درباره اعلام آماده باش به دستگاه های استان تهران در زمان لرزش های فیروز کوه، ابلاغ الزامات فنی و بالینی سیستم های تامین و توسعه اکسیژن بیمارستانی، درخواست ارائه و اجرای برنامه عملیاتی ارتقای سطح ایمنی بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه از معاونت توسعه  و اعلام برنامه بازدید ارزیابی ایمنی سازه ای و غیر سازه ای توسط گروه ارزیاب دانشگاه بود.
در پایان جلسه نامه سازمان آتش نشانی تهران درباره معرفی مراکز بهداشتی و درمانی ناایمن شناسایی شده در شهر تهران و لزوم تدوین برنامه عملیاتی تامین شرایط ایمنی ضروری و حفظ آن در طول مدت بهره برداری قرائت و نتیجه پایش برنامه های عملیاتی واحد مدیریت خطر حوادث بیمارستان اعلام شد.خبرنگار و عکاس: حمیده امیدوار

حمیده امیدوار
تهیه کننده:

حمیده امیدوار

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب