برگزاری نشست مشترک با پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران
نشست مشترک معاونتهای فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران و پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی، نشست مشترکی بین مسئولان معاونت فرهنگی و دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران شنبه 9 بهمن 1400 در دفتر ریاست دانشکده هنرهای زیبا برگزار شد.
دکتر عبدالرحمان رستمیان معاون فرهنگی دانشگاه در آغاز این جلسه گفت: با وجود ظرفیت ها و بسترهای خود مراقبتی، مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت، سلامت روان و سلامت معنوی در ابعاد مختلف می توانیم هم افزایی کنیم. ما در حوزه پژوهش های اولویت دار و آموزش، موضوعات مشترک زیادی داریم. مولفه های سلامت باید از این جایگاه ها ارتقاء یابد. ما می توانیم در حوزه های HSR نیز کارهای مشترک انجام دهیم.
دکتر حامد مظاهریان رئیس پردیس هنرهای زیبا در ادامه بیان داشت: فرصت مغتنمی پیشآمده تا طبق یک برنامه دقیق از ظرفیتهای هنری در راستای سلامت همکاریهای مشترکی داشته باشیم و دراینخصوص از سه قالب میتوان استفاده کرد. الف: در قالبهای هنری ارتقاء سواد سلامت چون یک موضوع سخت را در دل کار هنری مثل نقاشی، گرافیک، انیمیشن، سینما، خدماتی را به جامعه پزشکی و مردم منتقل کرد. ب: استفاده از ظرفیتهای مستقیم در حوزه سلامت مثل روحیه بخشی، موسیقی و اثربخشی برای کمک به درمان، خدمات حرفهای بر اساس ساختار ایجاد شده و اعلام نیازها که در این مورد باید تقاضامحور پیش برود و از ظرفیتهای هنری برای کمک به بیماران در حوزههای مختلف استفاده شود. ج: در حوزه آموزش و پژوهش
در ادامه دکتر محمد حسین صادقیان معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تعاملات معاونت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران با پردیس هنرهای زیبا را دارای ثمرات ارزشمندی خواند و گفت: لازم است در چند جهت اولویتها احصاء شود و این گام مهمی در شرایط فعلی است.
دکتر محمد مؤمنی مشاور فرهنگی و هنری دانشگاه در خصوص اقدامات مشترک گفت: عشق و علاقه همکاران ما در پردیس هنرهای زیبا در خصوص ارتقاء سلامت و گسترش فرهنگ مسئولیتهای اجتماعی لازم است تبدیل به طرح و برنامه عملیاتی شود. ما باید با تأسیس دفتر همکاری مشترک بین دو دانشگاه و تعیین نماینده و تعریف نقش و سهم هر یک از عزیزان حاضر در جلسه کارگروه هنر و سلامت را راهاندازی کنیم برای شروع کار پیشنهاد میکنم تأسیس مؤسسه مطالعات سبک زندگی و سلامت را در پردیس هنرهای زیبا کلید بزنیم تا بتوانیم با مطالعه و تحقیقات پیششرطهای لازم را برای تدوین برنامههای بینرشتهای و پژوهشهای مشترک ساماندهی و مدیریت کنیم.
سپس در ادامه دکتر مهدی نوروزی باتوجه به وضعیت آینده در حوزه سلامت بشر و تجربه پاندمی کرونا گفت: لازم است نخبگان و دانشگاهیان باقدرت به مباحث بینرشتهای ورود کنند و باعث حفظ و ارتقاء سلامت جامعه و پیشگیری و مقابله با بیماریها شوند، همچنین لازم است در این اقدام مشترک با حمایت دو دانشگاه طرحها و ایدههای صاحبنظران مانند بهرهگیری از هنر معماری در مراکز درمانی و کاهش آلام بیماران به طور مستمر بررسی و اجرا شود.
توضیح اینکه در این نشست معاونان، روئسای دانشکدهها و برخی مدیران گروههای علمی پردیس هنرهای زیبا در خصوص شروع این همکاریهای مهم بین پردیس و دانشگاه علوم پزشکی تهران مباحث مهمی را مطرح و بهاتفاق برای برداشتن گامهای اثربخش و توسعه بهرهوری از هنر در سلامت اعلام آمادگی کردند.
نظر دهید