برگزاری نشست مشترک معاونت فرهنگی دانشگاه با مرکز تحقیقات ویروس‌شناسی بالینی و سازمان‌های مردم‌نهاد

نشست مشترک مرکز تحقیقات ویروس‌شناسی و سازمان‌های مردم‌نهاد یکشنبه 14 شهریور 1400 در سالن شورای معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی، در این جلسه که با حضور دکتر عبدالرحمان رستمیان معاون فرهنگی دانشگاه، دکتر جزایری رئیس مرکز تحقیقات ویروس‌شناسی بالینی و گروهی از سازمان‌های مردم‌نهاد برگزار شد، دکتر نوروزی معاون پژوهشی مرکز و رئیس گروه پایش و پژوهش های فرهنگی معاونت فرهنگی ابراز امیدواری کرد تا مشکلات به وجود آمده در خصوص پیشگیری و درمان بیماری ویروسی پاپیلوما با همکاری مشترک با نهادهای ذی‌ربط رفع شده و منجر به ارتقای سلامت جامعه شود.
در این جلسه مسئولان سازمان‌های مردم‌نهاد با بیان توانمندی‌ها و ظرفیت های موجود خود، تعامل بیشتر با مراکز تحقیقاتی و درمانی را مطالبه کردند و پیشنهاد طراحی سامانه ویزیت و جمع‌آوری اطلاعات گروه‌های هدف، توانمندسازی سمن‌ها و جامعه هدف آنها  داده شد.
 در ادامه مسئولان دپارتمان های مرکز تحقیقات ویروسی بالینی دانشگاه در خصوص فعالیت های مرکز و لزوم برنامه ریزی دقیق برای پیشگیری و کاهش بیماری ویروسی پاپیلوما با همکاری سازمان های مردم نهاد مرتبط مواردی را به اطلاع رساندند.
در این نشست، دکتر رستمیان معاون فرهنگی دانشگاه با بیان این مطلب که دانشگاه‌های دنیا رویکردی با عنوان University Social Responsibility یعنی "دانشگاه پاسخگو" در پیش دارند که با تشکیل کمپین‌های بزرگی مشغول فعالیت هستند، افزود: دانشگاه پاسخگو همان دانشگاه‌های نسل 3، 4 و 5  است که تولید محور بوده و پاسخگوی نیازهای جامعه است.
وی مشارکت های سازمان ‌یافته NGOها را نشان‌دهنده حس مسئولیت‌پذیری آنان دانست که با حضور نخبگان و محققان دانشگاهی در جامعه اثربخش‌تر خواهد بود.
وی ادامه داد: در دانشگاه واحدها و گروه‌های فنی و علمی در حال فعالیت هستند که مشارکت با سازمان های مردم نهاد می‌تواند فعالیت‌هایمان را اثربخش‌تر کند و اگر ایران مطابق پیشرفت های دنیا تلاش کند، برای ارتقای سلامت جامعه گام های بلندی برخواهد داشت.  لذا انشالله ما در دانشگاه  Social Responsibility را توسعه خواهیم داد و با تشکیل کارگروه مسئولیت‌پذیری به سمت پاسخگویی از دانشگاه های یک و دو به سمت دانشگاه های نسل سه جهار و پنج و نقش آفرینی دانشگاه در جامعه پیش می رویم.
معاون فرهنگی دانشگاه، با قدردانی از کسانی که این حس مسئولیت‌پذیری را به شکل فردی یا سازمان‌یافته دارند، مشارکت بین بخشی مردمی و مسئولیت اجتماعی را دو بازوی اجتماعی سازی دانشگاه‌ها خواند و ضمن تشکر از سازمان‌های مردم‌نهاد، پشتیبانی خود تصمیمات این نشست اعلام کرد و گفت: اکثر کشورهای پیشرو در نظام سلامت این مشارکت‌ها را دارند و ما به‌واسطه ارتباط با وزارت کشور و استانداری‌ها در کنار سمن‌های سلامت هستیم و چقدر خوب است که گروه‌های علمی و مراکز تحقیقاتی دانشگاه درگیر این نوع حرکت های الگویی باشند.
  در پایان این نشست، شرکت‌کنندگان ضمن اظهار امیدواری و خرسندی از رویکرد حمایتی معاونت فرهنگی دانشگاه، از انجمن احیای ارزش ها و خدمات آن در 4 حوزه مشاوره تلفنی، حمایت از کودکان یتیم ایدز، مرکز انجام تست سریع اچ آی وی و پایگاه اطلاع رسانی سیار بازدید به عمل آوردند.  

سید محمد حسین  میری طامه
تهیه کننده:

سید محمد حسین میری طامه

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب