• تاریخ انتشار : 1398/10/11 - 20:09
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 462
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری نشست هم‌اندیشی استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران با موضوع دستاوردهای چهل‌ساله انقلاب اسلامی

به همت مدیریت هم‌اندیشی استادان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، نشست هم‌اندیشی استادان با موضوع دستاوردهای چهل‌ساله انقلاب اسلامی برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، نشست هم‌اندیشی استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران با موضوع دستاوردهای چهل‌ساله انقلاب اسلامی از ساعت 10 روز سه‌شنبه 10 دی 98 در سالن شورای دانشکده بهداشت برگزار شد.
در ابتدای این نشست دکتر مهدی ناطق پور، دبیر هم‌اندیشی استادان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن خیرمقدم به استادان حاضر در جلسه گفت: در سال گذشته انتشار بیانیه گام دوم انقلاب توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی، امیدواری‌های زیادی برای دوستداران نظام مقدس اسلامی به وجود آورد و راهنمای مسیر مناسبی برای ادامه راه انقلاب ترسیم کرد اما لازم است پیش از تبیین مفاهیم این بیانیه مهم، مرور و بررسی دقیقی بر عملکرد چهل سال نخست انقلاب داشته باشیم.
وی افزود: در این نشست مروری بر عملکرد چهل‌ساله ابتدایی انقلاب و بررسی دستاوردهای آن در حوزه‌های مختلف خواهیم داشت و تا جایی که فرصت اجازه دهد رویکردهای بیانیه گام دوم را در این حوزه‌ها بررسی خواهیم کرد.
در ادامه برنامه دکتر محمد قربانی، عضو هیئت‌علمی دانشگاه ارومیه و مدیرکل تشکل‌های سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی با ابراز خرسندی ا حضور در جمع استادان دانشگاه، ضمن ارائه آماری از اندیشکده¬های فعال جهانی ابراز داشت: در دنیا بیش از 6800 اندیشکده (Think tank) وجود دارد که حدود یک‌سوم آن‌ها در آمریکای شمالی فعال هستند و در کشور ما قریب 58 اندیشکده در حوزه‌های مختلف در حال فعالیت هستند.
وی با اشاره به اینکه اندیشکده¬ها در دنیا مرکز تصمیم سازی نظام سیاسی در هر کشور هستند؛ افزود: برای جلسه امروز، گزارش‌های مربوط به دو اندیشکده مطرح جهان را ارائه می‌کنیم تا به میزان توفیق نظام در عرصه بین‌المللی پی ببریم.
دکتر قربانی در ابتدا با معرفی اندیشکده گروه مطالعات امنیتی (SSG) گفت: در سال 2019 میلادی این اندیشکده گزارش مفصلی از وضعیت اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و بین‌المللی ایران منتشر کرد و با جزئیات کامل همه حوزه‌های نفوذ ایران در منطقه را موردتوجه قرارداد و به ارائه راهکار خود برای محدود کردن ایران پرداخت.
وی افزود: بنا بر تحلیل این اندیشکده، راه ضربه زدن به ایران استفاده از وضعیت موزاییکی (تفاوت‌های قومیتی، مذهبی و جغرافیای) کشور است و مشاهده می‌کنیم که حمایت و تقویت گروه‌های مانند پان تورک‌ها، جدایی‌طلبان کرد و جمعیت خلق خوزستان در راستای همین طرز تفکر است.
عضو هیئت‌علمی دانشگاه ارومیه، به گزارش یک اندیشکده دیگر در حوزه موازنه نظامی کشورها اشاره کرد و گفت: بنا بر تحلیل این اندیشکده، دامنه نفوذ ایران در منطقه به لحاظ فرهنگی و نظامی و اقتصادی بسیار قابل‌توجه است و برای محدود کردن این اتوریته باید بازوهای فعال ایران در منطقه موردحمله قرار گیرد و دامنه تأثیر ایران به مرزهایش محدود شود.
وی در ادامه با تشریح وضعیت جمعیتی کشور ترکیه و حضور فعال فرهنگی ایران در این کشور گفت: به لحاظ قومیت (کردها) و مذهب (علویان و شیعیان) جمعیت قالب کشور ترکیه تحت نفوذ فرهنگی ایران قرار دارد و به دلیل این نفوذ و تأثیرگذاری است که اردوغان پیش از هر انتخاباتی که در این کشور برگزار می‌شود به ایران سفر می‌کند تا از این نفوذ فرهنگی در انتخابات استفاده کند.
دکتر قربانی در پایان با اشاره به ناکارآمدی نظام در حوزه‌هایی مانند بانکداری، بیمه و نظام آموزش عالی گفت: در طی این چهل سال کمبودها و مشکلات فراوان هم در مسیر این انقلاب قرار داشته است اما به اعتقاد من کلید رفع این اشکالات در دانشگاه است و به تعبیر حضرت امام خمینی (ره)، سعادت و شقاوت هر ملتی از دانشگاه است.

  • گروه خبری : دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه
  • کد خبر : 96609
میر حامد  حسینی
تهیه کننده:

میر حامد حسینی

تنظیمات قالب