• تاریخ انتشار : 1400/09/20 - 13:02
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 430
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری کارگاه پیشگیری از خودکشی برای کارشناسان سلامت روان مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان اسلامشهر

واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر باهدف کسب و افزایش دانش، مهارت و شایستگی‌های ضروری کارشناسان سلامت روان برای شناسایی، ارزیابی و مدیریت اختلالات روانی و خودکشی کارگاه پیشگیری از خودکشی برگزار کرد.

برگزاری کارگاه پیشگیری از خودکشی برای کارشناسان سلامت روان مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان اسلامشهر
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، در این جلسه که با حضور دکتر مرجان فتحی، کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد شبکه دوشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۰ برگزار شد مهرداد محمودی، کارشناس سلامت روان و رفتار مرکز خدمات جامع سلامت  شهرک امام حسین (ع) در خصوص موضوع جلسه گفت: خودکشی و افکار و رفتارهای مربوط به خودکشی، پدیده‌ای جهانی است و در طول تاریخ وجود داشته است. واکنش جوامع به خودکشی نیز در طول تاریخ متفاوت بوده و در دوره‌های تاریخی، مردم نگرش‌ها و نظرات مختلفی نسبت به آن داشته‌اند.
وی از خودکشی به‌عنوان تهدیدی برای سلامت عموم جامعه یادکرد و افزود: واقعیت دردناکی که در ورای خودکشی نهفته است، ضربه عمیقی بر پیکر خانواده، اجتماع و جامعه وارد می‌کند.
 محمودی در ادامه اظهار داشت که بر طبق تخمین سازمان بهداشت جهانیwho  سالانه تقریبأ یک میلیون نفر در سراسر جهان به علت خودکشی فوت و ۱۰ تا ۲۰ برابر آن اقدام به خودکشی می‌کنند، پس به‌طور میانگین در هر ۳ ثانیه یک نفر در جهان دست به خودکشی می زند و در هر ۴۰ ثانیه یک نفر به علت خودکشی از دنیا می‌رود. 
کارشناس سلامت روان و رفتار شهرک امام حسین (ع) گفت: بررسی این آمار نشان می‌دهد که خودکشی ازجمله مشکلاتی است که توجه فوری و اورژانسی مراکز بهداشتی را می‌طلبد. گرچه پیشگیری از خودکشی اصلاً کار راحتی نیست و مستلزم یک رویکرد جامع و اجرای طیف گستردهای از مداخلات از آموزش فرزندپروری تا مشاوره خانوادگی و درمان اختلالات روانی است، ولی در این میان، مراکز بهداشتی درمانی با مراقبت بهداشتی اولیه می‌توانند نقش مهمی را داشته باشند، چراکه این مراکز معمولاً اولین نقطه تماس با افرادی هستند که ممکن است درخطر خودکشی قرار داشته باشند.  البته، چون بسیاری از افرادی که اقدام به خودکشی می‌کنند داوطلبانه در مورد افکار و یا نقشه خود برای خودکشی صحبت نمی‌کنند و ممکن است به دلایل دیگری به مراکز بهداشتی مراجعه کنند، ارزیابی خطر خودکشی و متعاقب آن طراحی برنامه‌ای برای مدیریت آن‌یکی از مهم‌ترین و حساس‌ترین وظایف کسانی است که در این مراکز کار می‌کنند.
 
 
  • گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر
  • کد خبر : 202099
زینب  ایمانی
تهیه کننده:

زینب ایمانی

تصاویر

برگزاری کارگاه پیشگیری از خودکشی برای کارشناسان سلامت روان مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان اسلامشهر برگزاری کارگاه پیشگیری از خودکشی برای کارشناسان سلامت روان مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان اسلامشهر برگزاری کارگاه پیشگیری از خودکشی برای کارشناسان سلامت روان مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان اسلامشهر برگزاری کارگاه پیشگیری از خودکشی برای کارشناسان سلامت روان مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان اسلامشهر برگزاری کارگاه پیشگیری از خودکشی برای کارشناسان سلامت روان مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان اسلامشهر برگزاری کارگاه پیشگیری از خودکشی برای کارشناسان سلامت روان مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان اسلامشهر برگزاری کارگاه پیشگیری از خودکشی برای کارشناسان سلامت روان مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان اسلامشهر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب