بیست و ششمین جلسه شورای پژوهشی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

در دومین جلسه شورای پژوهشی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال ۱۴۰۲، مرکز تحقیقات ضایعات مغزی و نخاعی معرفی و بر اهمیت موضوع مشارکت اعضای هیات علمی مجتمع در طرح های پژوهشی چند مرکزی تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، بیست و ششمین جلسه شورای پژوهشی بخش‌ها و مراکز تحقیقاتی یکشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۲ با حضور دکتر سید علی مومنی معاون امور دانشگاهی مجتمع، دکتر رضا قلعه‌تکی مدیر امور پژوهشی و فن آوری، رابطین پژوهشی بخشها و مراکز تحقیقاتی مجتمع در سالن شورا ریاست برگزار شد.
در این نشست درخصوص راهکارهای مناسب همفکری و نظر سنجی از رابطین پژوهشی گروه ها و مراکز جهت حفظ حقوق معنوی اعضای هیات علمی شاغل در مجتمع بحث و تبادل نظر شد و در ادامه به لزوم استفاده از افیلییشن مجتمع در طرح های چند مرکزی تاکید شد.
در این راستا معاونت امور دانشگاهی مجتمع به منظور حمایت کامل از حقوق معنوی اعضای هیات علمی مجتمع در طرح های چند مرکزی، به عقد یادداشت تفاهم بین اعضای هیات علمی مجتمع با استاد راهنمای اول پایان نامه ها و یا مجری اصلی طرح های پژوهشی مرکز مبدا پیش از آغاز همکاری توصیه کرد که مقرر شد الگوی یادداشت تفاهم به زودی در اختیار گروه ها و مراکز تحقیقاتی مجتمع و همینطور در وبسایت معاونت امور دانشگاهی قرار گیرد.
همچنین درخصوص معرفی نامه صادر شده از دفتر امور پژوهش و فناوری معاونت امور دانشگاهی به گروه ها و مراکز تحقیقاتی مجتمع عنوان شد که این معرفی نامه به معنای الزام برای همکاری نبوده و صرفا جهت راهنمایی پژوهشگر برای مراجعه به گروه های مختلف با توجه به موضوع پژوهش است.
سپس درباره روند تصویب طرح های پژوهشی با درخواست خارج از مرکز مقرر شد که در صورتی که گروه ها و مراکز تحقیقاتی مجتمع امکان همکاری با پژوهشگر را نداشته باشند می توانند از پژوهشگر درخواست نمایند که مراحل تدوین و تصویب طرح ار ابتدا و با همفکری و مشارکت عضو هیات علمی محتمع پیش رود و در این راستا گروه ها و مراکز می توانند جهت حمایت از تصمیم خود مراتب را به دفتر امور پژوهش و فناوری و معاونت امور دانشگاهی مجتمع اعلام نمایند.
شایان ذکر است که انجام طرح های چند مرکزی نیز مانند طرح های تک مرکزی منوط به اخذ مجوز شروع مطالعه از طریق وبسایت معاونت امور دانشگاهی است.
همچنین در مورد لزوم اخذ کد اخلاق مجزا برای اجرای پژوهش در مجتمع (مانند برخی کارآزمایی های بالینی) در صورت تقاضای عضو هیات علمی و به منظور همکاری با پژوهشگر، ثبت  طرح در سامانه پژوهشیار صرفا برای اخذ کد اخلاق صورت می گیرد تا مورد بررسی کمیته اخلاق مجتمع قرارگرفته و پس از اخذ تایید به همان کد اخلاق مرکز مبدا استناد می گردد. در غیر اینصورت مجوز اجرای مطالعه صادر نخواهد شد.

محمد مرزبان
تهیه کننده:

محمد مرزبان

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب