جلسه معاونت فرهنگی دانشگاه به مناسبت روز ملی تشکل ها و مشارکت های اجتماعی برگزار شد
دکتر عبدالرحمان رستمیان مشاور رئیس دانشگاه در اموراجتماعی محور گفت: درحوادث و چالش هاست که ظرفیت مردم ظهور پیدا می کند و ما باید ضمن هدایت این نفس های خیر، از داوطلبان، سمن ها و خیرین قدردانی کنیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی، جلسه ای با حضور دکتر رستمیان معاون فرهنگی و مشاور رئیس دانشگاه در اموراجتماعی محور، دکتر مسعود خسروانی رئیس مدیریت مشارکتهای مردمی دانشگاه، مرتضی عبدالوند رئیس اداره خیرین، دکتر مریم صابری رئیس اداره سازمان های مردم نهاد سه شنبه 21 مرداد 99 به مناسبت روز ملی تشکل ها و مشارکت های اجتماعی در دفتر معاون ریاست دانشگاه تشکیل شد.
در این نشست دکتر رستمیان گفت: نامگذاری یک روز به نام یک موضوع، یک پیام است و نشان دهنده اهمیت آن موضوع است. ما باید از افرادی که در توسعه مشارکت مردم درکار نیک فعالیت داشته اند تشکر کنیم. این افراد الگو هستند و اقداماتشان نشان می دهد بقیه هم می توانند به همین نحو مسئولیت پذیری اجتماعی خود را نشان دهند. در حوادث، ظرفیت مردم بروز و ظهور پیدا می کند و در صحنه حاضر می شوند.
معاون فرهنگی دانشگاه در ادامه افزود: با کمک خود بیماران، اساتید، دانشجویان و کارکنان با ایجاد سمن ها در ارتقیا سطح سلامت مردم کمک کنیم و راهکارهایی باید اندیشیده شود تا از این ظرفیت ها استفاده شود. برخی سمن هایی که مسئولیت آنها با اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده است بسیار موفق عمل کرده اند.
وی در خصوص اهم وظایف مدیریت مشارکتهای مردمی دانشگاه گفت: این مدیریت، پل ارتباطی بین واحدهای داخل دانشگاه با محیط خارجی دانشگاه به منظور جلب مشارکت مردمی است.
در ادامه دکتر خسروانی به اهم برنامه های مدیریت مشارکتها اشاره کرد و افزود: این مدیریت دارای یک شعار است و شعار آن عبارت است از «با اخلاق، با حوصله، با گذشت و با برنامه باشیم» و ابتدا از خودمان شروع کنیم. با توجه به اهداف این مدیریت وظیفه اصلی تعیین نیازهای واحدهای تحت پوشش دانشگاه اعم از بهداشتی و درمانی و آموزشی و پژوهشی و دانشجویی، از یک طرف و تکریم، اعتماد سازی و هدایت مشارکت های خیرین در خصوص اهمیت همه واحدهای تحت پوشش، از سوی دیگر است.
وی افزود: برای رسیدن به این اهداف برنامه های عملیاتی کوتاه مدت و میان مدت تدوین شده است که اهم آنها عبارتند از: نیازسنجی واحدها، جلب مشارکت و تکریم نیکوکاران، هم اندیشی با مراکز تحقیقاتی همانند مرکز تحقیقات سلامت مبتنی بر مشارکت جامعه و مرکز تحقیق و توسعه دانشگاه، تاسیس موسسات خیریه بیمارستانی و سمن ها، توان افزایی سمن ها، تقویت جایگاه نمایندگان مدیریت مشارکتها در واحدهای محیطی و ساماندهی مراکز وقفی است.
در پایان دکتر خسروانی گفت: برنامه های در حال اجرای آموزش و توانمندسازی سمن های حوزه تحت پوشش دانشگاه، ازطریق برگزاری کارگاه های آموزشی، پشتیبانی از سمن ها در راستای اهداف کلی سلامت ابلاغ شده توسط وزیر بهداشت است.
نظر دهید