جلسه کمیته اجرایی هشتمین جشن یکپارچه برگزار شد
در این جلسه بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی، راه اندازی غرفه واکسیناسیون و نصب تابلوهای راهنما برای هدایت میهمانان تاکید شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر ارتباط با دانش آموختگان، در ابتدای این جلسه که روز شنبه 18 تیرماه 1401در دفتر دانش آموختگان و با حضور نمایندگان دفتر دانش آموختگان در دانشکده ها تشکیل شد، یکی از دانشجویان دوره دکترای دانشکده بهداشت آیاتی از کلام الله مجید را تلاوت کرد تا در صورت تایید اعضای کمیته، از ایشان بعنوان قاری جشن دعوت بعمل آید.
در ادامه دکتر سیدمحمدرضا سیداحمدیان دبیر دفتر با تاکید بر سخنان استاد فقید دکتر بهادری مبنی بر ایجاد شور و نشاط برای دانشجویان در جشن یکپارچه، گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان بزرگترین دانشگاه کشور زحمت یک ساله خود را در تربیت نیروهای تخصصی و فوق تخصصی با برگزاری این جشن به نمایش می گذارد. ورود این تعداد نیروی تازه نفس در حوزه سلامت برای خدمت به جامعه نیاز به جشن دارد و این یک جشن ملی محسوب می شود.
وی افزود: با توجه به اینکه محل برگزاری جشن محل جدیدی است و نیاز به چیدمان خاص برای استقرار مبهمانان و همچنین نصب سیستم صوتی و تصویری دارد همکاری دانشکده های مستقر در محل برگزاری مانند دانشکده پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی را بیشتر می طلبد.
وی همچنین در مورد بازدید میدانی خود از محل برگزاری جشن توضیحاتی ارائه داد که با پیشنهاد نمایندگان موارد مطروحه مورد بررسی قرار گرفت.
دبیر دفتر تصریح کرد: با توجه به غروب آفتاب پیش از برنامه رسمی برپایی نمایشگاه را داریم که در صورت مشارکت دانشکده ها پربارخواهد بود و برنامه های رسمی 6 و نیم عصر با سخنرانی سرپرست دفتر ارتباط با دانش آموختگان آغاز و با سخنرانی رئیس دانشگاه، دانش آموختگان موفق، اهدای لوح به برگزیدگان، قرائت سوگندنامه و آتش بازی و با اجرای موسیقی پایان خواهد یافت.
دکتر یحیی دولتی از دانش آموختگان پیشکسوت دانشگاه و عضو کمیته نیز اظهار کرد: در نمایشگاه باید موسسات دانش بنیانی که توسط دانشگاه و یا دانشجویان دانشگاه تاسبس شده حضور داشته باشند تا معرف توان علمی دانشجویان باشد. وی همچنین پخش و اجرای همزمان سرود ای ایران سروده ی استاد فقید دکتر گل گلاب توسط دانشجویان را باعث تقویت یکپارچگی در بین دانش آموختگان عنوان کرد.
سپس دکتر منصف نماینده دانشکده داروسازی گفت: با مکاتباتی که با رئیس سندیکای دارو داشتیم انتظار داشتیم استقبال خوبی بشود که متاسفانه بدلیل تقارن زمان جشن با تعطیلات شرکت های دارویی در هفته اول مرداد حضور اسپانسر در مراسم منتفی است.
دکتر پورمند نماینده دانشکده بهداشت نیز یادآور شد: دانشکده بهداشت روز جشن یکپارچه، جشن فارغ التحصیلان خود را یکساعت قبل انجام می دهد. وی در ادامه خواستار تمدید مهلت ثبت نام برای جاماندگان جشن شد.
دکتر جوانبخت نماینده دانشکده تغذیه نیز بر نصب بنرهای تبلیغاتی جشن از چند روز قبل از مراسم تاکید کرد و درخصوص حضور و نظارت بر مواد غذایی شرکت های عرضه کننده در مراسم اعلام آمادگی کرد.
دکتر صابریان نماینده دانشکده پیراپزشکی نیز بر همکاری در برپایی غرفه سلامت و همچنین انجام تست سریع کرونا برای شرکت کنندگان دارای علامت اعلام آمادگی کرد و افزود: امیدواریم بتوانیم با این روش از حضور میهمانان مبتلا به کرونا در جشن پیشگیری کنیم.
بنهری نماینده معاونت بین الملل نیز گفت: دانشجویان بین الملل تقاضای برپایی جشن جداگانه قبل از زمان جشن داشتند که از سوی معاونت مخالفت شد و قرار است همه دانشجویان حوزه بین الملل در این جشن یکپارچه شرکت کنند.
وی همچنین پیشنهاد کرد به منظور آشنایی دانشجویان ایرانی غرفه ای برای دانشجویان بین الملل اختصاص داده شود تا فرهنگ ،آداب و رسوم کشور خود را معرفی کنند.
مهندس آزمون مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب و مسئول کمیته سلامت و ناظر بهداشتی جشن هم تاکید کرد: با توجه به تداوم شرایط کرونایی در کشور و شیوع بیماری وبا، بیش از هر چیز رعایت پروتکلهای بهداشتی و رعایت بهداشت اقلام خوراکی مانند اب بهداشتی ضرورت دارد.
وی همچنین در ادامه برای برپایی غرفه سلامت برای تزریق واکسن اعلام آمادگی و بر نصب تابلوهای راهنما برای مکان های بهداشتی تاکید کرد.
دکتر مریم زاهدی مدیر امور عمومی دفتر نیز با پاسخ به برخی سوالات نمایندگان، تصریح کرد، بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری نیز به واسطه دانش آموختگان خود از این جشن حمایت خواهد کرد و همچنین پیشنهاد کرد هر دانشکده ای که پتانسیل برپایی نمایشگاه را دارد تا چند روز قبل از جشن اعلام کند.
پس از اتمام جلسه اعضای حاضر در جلسه از محل برگزاری جشن بازدید کرده و نظرات و پیشنهادات خود را برای محل نمایشگاه و مدیریت جشن مطرح کردند.
نظر دهید