• تاریخ انتشار : 1399/04/15 - 14:54
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1068
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

تاکید چندباره مسئولان دانشگاه و دانشکده پزشکي بر تبدیل تهدید کرونا به فرصت

دانشکده پزشکی پایلوت اجرای شاخص های بین المللی سازی دانشگاه شد

بیست و یکمین جلسه شورای فصلی معاونان بین الملل گروه های آموزشی و بیمارستان های دانشگاه با اعلام دانشکده پزشکی به عنوان پایلوت اجرای شاخص های بین المللی سازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، اين جلسه به میزبانی دانشکده پزشکی روز یکشنبه 15 تیر 99 به صورت حضوری و مجازی در فضای اسکای روم در سالن شورا برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر نیما رضایی معاون بین الملل دانشکده پزشکی، ضمن خوشامدگویی به شرکت کنندگان در جلسه که به صورت حضوری و مجازی، حضور داشتند گفت:  بحث بیماری کووید 19 با یازده میلیون آمار رسمی مبتلایان به کرونا، زندگی روزه مره و بسیاری از مسائل مردم دنیا را تحت تاثیر قرار داده است.
وی با بیان این که ابتلا به کرونا ویروس، فقط مشکل کشور ما نیست، افزود: با رعایت یکسری نکات بهداشتی نظیر زدن ماسک، حفظ فاصله گذاری اجتماعی و.. میتوان تا حدودی زنجیره انتقال را قطع کرد.
معاون بین الملل دانشکده پزشکی تصریح کرد: از زمان شیوع کرونا در کشور برخی گروه های آموزشی بالینی به شدت درگیر درمان ومسائل کلینیکی بودند، علی رغم تمام این موضوعات آموزش و پژوهش نباید متوقف می شد،از این رو بحث آموزش مجازی در دانشکده پزشکی و گروه های آموزشی مطرح و پیگیری شد، برگزاری کلاس های آنلاین، جلسات دفاع پایان نامه، اجرای ژورنال کلاب و... در پلتفرم هایی که در اختیار اساتید بود، از نتایج مثبت آموزش مجازی است.
دکتر رضایی ادامه داد: در این دوران مقالات بسیار خوبی نوشته و چاپ شد اما متاسفانه در برخی گروه ها شاهد کم کاری بودیم در حالی که فرصت مناسبی برای انجام تحقیق و پژوهش بر روی ویروس کرونا و راه های مقابله و درمان آن بود.
وی افزود: استفاده از فضای مجازی در پیشبرد برخی کارها و برگزاری جلسات به قدری مفید بود که می توان بعد از کرونا و در شرایط عادی نیز از آن استفاده کرد. برای مثال مواردی از برگزاری جلسات ارتقاء اساتید به صورت مجازی که بسیار پر تعداد و پربار تر از جلسات حضوری بود و به صورت پرسش و پاسخ، ارائه مباحث علمی برگزار شد.
معاون بین الملل دانشکده پزشکی، خاطرنشان کرد: درست است که ویروس کرونا و بیماری کووید یک تهدید است، اما میتوان آن را به یک فرصت تبدیل کرد و مدیران موفق افرادی هستند که تهدیدها را تبدیل به فرصت می کنند.
دکتر رضایی تصریح کرد: شیوع کرونا موضوعی بود که بسیار قابل بحث بود و فضای کافی برای پژوهش و مطالعه و انجام تحقیقات داشت و اساتید می توانستند با نگارش مقاله و کتاب یافته های علمی خود را منتشر کنند.
وی اظهار داشت: از فرورودین 99 مدل کار و فعالیت علمی خود را تغییر دادم که چاپ 22 مقاله با همکاری اساتید و دانشجویان بین الملل و قرارداد با انتشارات اشپرینگر و چاپ کتاب در حوزه  کووید ما حصل این تغییر تبدیل تهدید به فرصت است.
در ادامه دکتر محمدحسین نکوفر مدیر روابط بین الملل دانشگاه، در خصوص ژورنال کلاب آنلاین دانشگاه علوم پزشکی تهران تحت برنامه Appraise to Raise توضیحاتی ارائه کرد و گفت:  همه‌گیری کرونا فرصتی برای کسب تجربیات جدید در حیطه بین‌المللی سازی دانشگاه به وجود آورد که برگزاری ژورنال کلاب آنلاین یکی از آن‌ها است.
وی افزود: ما به همه گیری کرونا به چشم یک فرصت نگاه کردیم که پیشرفت های خوبی نیز حاصل شده است.
مدیر روابط بین‌الملل معاونت بین‌الملل در تشریح  Appraise to Raise گفت: این برنامه به گونه‌ای طراحی شده که ژورنال کلابها به صورت آنلاین و با حضور نویسنده مسئول/همکاران مقاله و سردبیر یا نماینده هیأت تحریریه مجله برگزار می شود و حضور نویسنده فرصتی است که در اختیار دانشجویان و شرکت‌کنندگان قرار می گیرد تا به شکل مستقیم مباحث اصلی مطرح شده و یافته‌های مقاله را به چالش بکشند.
وی خطاب به معاونان بین الملل گروه های آموزشی و بیمارستان ها گفت: اساتید و گروه ها می توانند درخواست خود را با نام مقاله و نویسنده و مجله آن برای برگزاری ژورنال کلاب آنلاین به معاونت بین الملل دانشکده پزشکی ارسال کنند و اجرای این ژورنال کلاب به عهده معاونت بین الملل دانشگاه خواهد بود.
دکتر نکوفر با اشاره به استقبال از برگزاری ژورنال کلاب های آنلاین تحت مدیریت دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: هفته گذشته تفاهم نامه ای میان دانشگاه و کنفدراسیون اندودانتیکس آسیا و اقیانوسیه (APEC)  برای همکاری های مشترک در خصوص ژورنال کلاب های آنلاین برگزار شد.
در ادامه دکتر اسماعیل زاده معاون پژوهشی پردیس بین الملل توضیحاتی در خصوص فعالیت های پژوهشی معاونت بین الملل در دوران بحران شیوع کرونا ارائه کرد و گفت: ارائه گرنت های پژوهشی، حمایت از طرح های تحقیقاتی، برگزاری ژورنال کلاب، برنامه ریزی برای سخنرانی های ماهانه بخشی از فعالیت های ما در این دوران بود.
دکتر وحید ضیایی معاون آموزشی پردیس بین الملل نیز در خصوص دوره های کوتاه مدت مجازی صحبت کرد و گفت: تمرین برای فعالیت های بین الملل، معرفی و تبلیغ برند دانشگاه، کسب درآمد مالی برای دانشگاه، جذب دانشجو از جمله اهداف ما در توسعه دوره های کوتاه مدت است.
وی افزود: از سال 90 تا کنون در کنار جذب و تربیت دانشجو در مقاطع و رشته های مختلف، تنها 360 دانشجو در دوره های کوتاه مدت در دانشکده پزشکی داشتیم که با توجه به پتانسیل بالای دانشگاه در جذب 900 دانشجو در دوره های بلند مدت عدد کمی است.
وی افزود: بیشترین متقاضیان دوره های کوتاه مدت از کشور های آلمان، اتریش و اکراین در رشته های جراحی عمومی و داخلی بوده اند.
در ادامه دکتر نوید مقدم مسئول آموزش مجازی معاونت آموزشی پردیس بین الملل به پیش نویس ایندکس های بین المللی سازی اشاره کرد و گفت: طی برگزاری جلسات متعدد و بررسی دانشگاه های مطرح دنیا، شاخص های بین المللی سازی در بخش های آموزشی و پژوهشی تعریف شد که برای اولین بار قرار است در سطح دانشکده پزشکی به صورت پایلوت اجرایی شود که برای اجرای هر چه بهتر آن نیازمند نقطه نظرات و راهنمایی اساتید و معاونین بین الملل هستیم.
دکتر رامین کردی معاون بین الملل دانشگاه به صورت مجازی در این جلسه حاضر شد، گفت: ظواهر امر نشان می دهد که فعلا باید در این شرایط زندگی کنیم، تجربه ماههای اخیر نشان داده که میتوان از این تهدید یک فرصت ساخت که برگزاری 7 کنگره بین المللی که یکی از آنها با بیش از 2 هزار شرکت کننده  برگزار شده نشان از این فرصت سازی دارد.
وی افزود: در شرایط کنونی بیمارستان ها، دانشکده ها و مجموعه دانشگاه نشان داد توان لازم برای مقابله با این بحران را دارند و اساتید مهمترین افراد و سرمایه های دانشگاه هستند که می توانند ما را در بین المللی سازی دانشگاه کمک کنند.
در ادامه دکتر نیما رضایی، ابلاغ دکتر تاجیک معاون بین الملل گروه پزشکی هسته ای را به وی اعطا کرد.

  • گروه خبری : دانشکده پزشکی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 158860
مینا  محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب