• تاریخ انتشار : 1401/11/23 - 13:24
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 292
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

یازدهمین جلسه کمیته مدیریت اطلاعات سلامت و فناوری اطلاعات مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال 1401

دکتر امیرحسین اورندی: ثبت صحیح پرونده‌های بستری در پزشکان و پرستاران باید به‌عنوان یک فرهنگ فراگیر، نهادینه شود

در جلسه بهمن‌ماه کمیته مدیریت اطلاعات سلامت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) ضمن بررسی روند پیشرفت مصوبات پیشین، چالش‌های مربوط به ثبت الکترونیک پرونده‌های بستری و اخذ گزارش‌های آماری در نرم‌افزار شفا و همچنین نواقص مستندات پزشکی بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، یازدهمین جلسه کمیته مدیریت اطلاعات سلامت و فناوری اطلاعات، سه‌شنبه 18 بهمن 1401 با حضور دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، دکتر اخگر نماینده معاونت امور دانشگاهی در این کمیته، نیکو رمکی مسئول ایمنی بیمار، ماندانا معدنی رئیس پذیرش، آمار و مدارک پزشکی، مریم اسداللهی مسئول ترخیص و درآمد و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.

معاون درمان مجتمع با تاکید بر لزوم کنترل و اصلاح نواقص پرونده‌های بستری بیماران در اورژانس گفت: هر یک از فرم‌های مندرج در پرونده‌های پزشکی بیمار باید از زمان پذیرش و پس‌ازآن در هر مرحله از فرآیند درمان بیمار توسط صاحبان فرآیند در کمال دقت و صحت تکمیل و به منشی بخش برای ارسال به واحد ترخیص تحویل داده شود. نظارت بر نحوه مستندات پرونده‌ها و جلوگیری از تکرار خطاهای ثبتی، نیاز به نظارت و ارائه بازخوردهای دوره‌ای به گروه‌های مربوطه دارد. تعریف یک کارنامه عملکردی برای فراگیران سرویس‌های مختلف در محور پرونده نویسی بیماران بخش اورژانس گام مهمی در این مسیر است. بعلاوه پرستاران بخش‌ها موظف‌اند در هنگام تعویض شیفت، مستندات پرونده‌ها را تکمیل‌شده به پرستار بعدی تحویل دهند. هدف این است که نحوه صحیح ثبت اطلاعات در پرونده بیمار، به‌عنوان یک فرهنگ فراگیر در مجتمع نهادینه شود؛ که تحقق آن زمان‌بر و نیازمند به ابزارهای آموزشی، نظارتی و اجرایی مناسب است.

دکتر اورندی با اشاره به برخی مشکلات ثبتی نرم‌افزار شفا گفت: انتظار داریم مدیران شرکت تیراژه نسبت به رفع مشکلات نرم‌افزار شفا، با توجه به حجم و گستردگی فعالیت‌های مجتمع، برای تسهیل خدمت‌رسانی به بیماران، بیش‌ازپیش با کارشناسان آی تی ما همکاری کنند.

دکتر اخگر در خصوص نواقص پرونده‌ها گفت: ما در بحث پزشکی به‌صورت انتخابی پرونده‌ها را کنترل و بازتاب آن را به مسئولان مربوطه اعلام می‌کنیم؛ ولی نیاز است منشی‌های بخش‌ها نیز به این موضوع توجه بیشتری داشته باشند.

 معدنی پرونده‌های ناقص را فاقد اعتبار در حوزه پزشکی قانونی عنوان کرد و افزود: هدف از ثبت پرونده‌های بستری تولید و انباشت کاغذ و اشغال فضای فیزیکی نیست. پرونده‌های ناقص از سوی پزشکی قانونی قابل استناد نبوده و نیاز است همکاران در رفع نواقص پرونده‌ها قبل از ارسال آن‌ها به واحد مدارک پزشکی اهتمام بیشتری داشته باشند. وقتی الزاماتی در قالب فرم‌های معین برای درج در پرونده پزشکی بیماران تعریف می‌شود، باید نسبت به تکمیل آن متعهد باشیم.

 

 

  • گروه خبری : مجتمع بیمارستانی امام خمینی
  • کد خبر : 226059
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب