دکتر اولیائی منش: پلیکلینیک مجازی در نظام ارجاع برای تسهیل دسترسی به خدمات درمانی راهاندازی می شود
در چهارمین جلسه قرارگاه برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر علیرضا اولیائی منش، معاون بهداشت دانشگاه، از راهاندازی پلیکلینیک مجازی اختصاصی در این نظام خبر داد و گفت: این اقدام با هدف تسهیل در رفت و آمد بیماران و دسترسی آسانتر به خدمات درمانی انجام میشود.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، چهارمین جلسه قرارگاه برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع دانشگاه در مناطق شهری و شهرهای بالای 20 هزار نفر جمعیت یکشنبه 2 اردیبهشت 1403 در سالن حکیم برگزار شد، در حاشیه این جلسه دکتر علیرضا اولیائی منش معاون بهداشت دانشگاه و جانشین رئیس و دبیر برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع دانشگاه با اشاره به اختصاص منابع از سوی وزارت بهداشت برای گسترش برنامههای سلامت خانواده و نظام ارجاع در اواخر سال گذشته گفت: این جلسه به منظور پیگیری و پیشرفت کار برگزار شد.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران آمادگی خود را برای تحت پوشش قرار دادن 60 تا 70 درصد از خانوارهای تحت پوشش خود در این برنامه اعلام کرده است افزود: این برنامه شامل کل خانوارهای شهرستان ری با جمعیتی حدود 1 میلیون نفر، شهرستان اسلامشهر با حدود 600 هزار نفر جمعیت و سه منطقه 16، 17 و 19 شهر تهران میشود که حوزه توسعه دانشگاه نیز آمادگی خود را جهت تخصیص منابع اعلام کرد.
دکتر اولیایی منش در ادامه به عدم وجود مشکل در زمینه دارو در این برنامه اشاره کرد و افزود: در حوزه درمان، به منظور تسهیل در رفت و آمد مردم، پلیکلینیک مجازی اختصاصی مرتبط با نظام ارجاع راه اندازی خواهد شد.
معاون بهداشت دانشگاه همچنین به پیشرفتهای انجام شده در حوزه IT برای نوبتدهی و راهاندازی پلیکلینیک مجازی اشاره کرد و اظهار داشت: خوشبختانه کارها در این برنامه به خوبی در حال پیشرفت است.
دکتر اولیائی منش با بیان اینکه نیمه اول سال جاری به راهاندازی برنامه سلامت خانواده در دانشگاه علوم پزشکی تهران برای 2 میلیون و 200 هزار نفر از جمعیت تحت پوشش اختصاص خواهد داشت، این اقدام را گامی بزرگ در حوزه بهداشت و برنامه سلامت دانشگاه دانست.
ارسال به دوستان