مراسم تکریم و معارفه روسای پیشین و جدید بیمارستان شریعتی
دکتر حسین قناعتی: با روشهای صحیح مدیریتی که شادابی و رفاقت مبنا و پایه آن است میتوانیم به اهداف بزرگی دست بیابیم
سرپرست دانشگاه در مراسم معارفه رئیس جدید بیمارستان شریعتی گفت: بیمارستان شریعتی در بعضی از زمینهها و تخصصها بینظیر است و مانند ستارهای میدرخشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شنبه 17 مهر 1400، مراسم تکریم و معارفه روسای پیشین و جدید بیمارستان شریعتی با حضور سرپرست دانشگاه برگزار شد.
سرپرست دانشگاه در این مراسم گفت: در سازمانها بعد از تحولات در سطوح مدیریتی تااندازهای تغییر لازم است؛ مانند مسابقات دو امدادی، افراد تیم برای اینکه سریعتر به هدف برسند چوب هدف را دستبهدست میکنند. در دانشگاه هم ارزش زحمات دوستان قبلی، قابل جبران نیست و فقط خداوند میتواند به آنان اجر و پاداش بدهد. تفاوت کشور ما با کشورهای دیگر این است که ما تمرکز زیادی بر روی معنویت بهعنوان عنصر حرکت جامعه گذاشتهایم. امروزه، طب معنوی در دنیا حتی بین بیخداها، نیز رشد زیادی داشته است و آنها هم به دنبال گمشده ذاتی و فطری خودشان هستند. چون انسان موجودی نامحدود و تعالی طلب تا بیانتهاها است.
دکتر قناعتی با استناد به فرمایشات مقام معظم رهبری گفت: ما نتوانستهایم بعد از گذشت چهل و اندی سال از انقلاب آنچنانکه شایسته و بایسته بوده عدالت را به جامعه عرضه کنیم. عدالت منشأ و هستهی اصلی هر جامعهای است و بدون عدالت راه بهجایی نمیبریم.
وی بیان کرد: آیا خدمات پزشکی و توزیع نیروی انسانی در تمام نقاط کشور ما، برای همه مردم و یکسان وجود دارد؟ اشکالاتی هست که باید بهعنوان یک دانشگاهی به آن فکر و به حل آن کمک کنیم. اگر اندیشمندان و نخبگان جامعه نتوانند عدالت را برقرار کنند؛ نمیتوانیم انتظاری از آحاد مردم داشته باشیم. باید برای رسیدن به اهدافمان در حد بضاعت تلاش کنیم. به استاد جمشیدی همعرض کردم؛ به دنبال جایگزینی سیستم جدید نیستم و نمیخواهم طرحی نو دراندازم، به زحمات دوستانی که قبلاً در دانشگاه مسئولیت داشتهاند احترام میگذارم. باید نگاه تحلیلی داشته باشیم. اشتباهات را تکرار نکنیم و برای اصلاح آن بکوشیم. کارهای خوب یکدیگر را ادامه دهیم و اشکالات را برطرف کنیم.
دکتر قناعتی در ادامه افزود: بیمارستان شریعتی در بعضی از زمینهها و تخصصها بینظیر است و مانند ستارهای میدرخشد. از فرصتها استفاده کنیم تا مشکلات و موانعی که در راهاندازی بیمارستان شریعتی 2 هم وجود دارد خیلی سریع برطرف شود؛ با برنامهریزی و سعهصدر میتوانیم نمونه باشیم و به اهدافمان برسیم.
وی گفت: بدن انسان یکی از الگوهای بزرگ مدیریتی در دنیاست و با نگاه کردن به آن میتوان علم مدیریت را آموخت. باید رشد همهجانبه و متوازن باشد؛ در سیستم همه اجزاء مهم هستند و باید بانظم و دقیق در کنار هم کار کنند.
سرپرست دانشگاه بیان کرد: مبنای کار من، صداقت و عدالت است؛ انشاء اله به کمک یکدیگر، عدالت محوری و حرکت عادلانه را مبنای امور خود قرار دهیم. معایب و مشکلات را منعکس کنید، هر اشکالی که منطقی باشد به امید خدا در اسرع وقت برطرف میکنیم. بر اساس برنامهریزیهای جدید و رویکرد تیم جدید مدیریت کشور، ادامه همکاری با برخی از مسئولین قبلی کار را برای آنها و مدیریت جدید سخت میکرد و این دلیلی بر ناتوانی آنها نیست.
ایشان در پایان مراسم از زحمات دکتر مهرپور قدردانی کرد و گفت: از توانائیهای ایشان و سایر عزیزانی که به دلایلی جا بهجا شدند استفاده خواهد شد. معتقدم با روشهای صحیح مدیریتی که شادابی و رفاقت مبنا و پایه آن است می توانیم به اهداف بزرگی دست بیابیم.
پیش از سخنان دکتر قناعتی، دکتر احمدرضا سروش، رئیس بخش جراحی دو بیمارستان شریعتی ضمن تبریک ماه ربیعالاول ابراز امیدواری کرد که قرار گرفتن دکتر قناعتی بر مسند ریاست دانشگاه، باعث شادابی مجموعه و حرکت روبهجلو و ایجاد امید و امنیت برای همهکسانی شود که در حوزه سلامت دانشگاه زحمت میکشند.
وی با گرامیداشت یاد استادان بیمارستان شریعتی گفت: استادان و روسای پیشین بیمارستان همیشه نماد آموزش عالی در کشورمان بوده و هستند.
وی با اشاره به دکتر مهر پور گفت: ایشان از دوران رزیدنتی فرد متفاوت، بسیار فعال، خوشفکر و نوآور بود و باانگیزه و علاقه کار میکرد و زمانی که مسئولیت بیمارستان شریعتی را به عهده گرفت حداکثر تلاشش را کرد که بیمارستان را در بستری آرام و امیدوار بهپیش ببرد و در این 4 سال در اوج بحرانها و مسائلی ازجمله تحریم و منابع محدود اقتصادی و بحران کرونا جلودار بود و خدمات ارزندهای انجام داد.
دکتر سروش همچنین در ادامه از استاد جمشیدی بهعنوان استادی اخلاق مدار، مدیر، مدبر و مسئول نام برد که سالها مسئولیتهای مختلفی در بخش بهداشت و درمان کشور داشته است.
در ادامه دکتر مهر پور رئیس پیشین بیمارستان شریعتی دوره فعالیتش بهعنوان رئیس بیمارستان شریعتی را از دوران خوب زندگی خود دانست و گفت: مدیریت بیمارستان شریعتی برای من نهایت لذت، شادی و عشق بود و کوچکترین ناراحتی در کارم نبوده است.
وی افزود: بیمارستان شریعتی سرمایهای عظیم و یک ذخیره بزرگ برای کشور است و من در این چهار سال در کنار شریفترین انسانها به مردم خدمت کردم و برایم لذتبخش بود.
وی در خاتمه ضمن سپاسگزاری و طلب حلالیت از همه کارکنان بیمارستان شریعتی گفت: از دکتر جمشیدی برای پذیرش مسئولیت تشکر میکنم و مطمئنم که این بیمارستان روزهای بهتری را خواهد دید و در مسیر پیشرفتهای بزرگتری قدم خواهد نهاد.
پس از سخنرانی دکتر قناعتی، دکتر احمدرضا جمشیدی رئیس بیمارستان شریعتی، ضمن قدردانی از زحمات شبانهروزی و خستگیناپذیر دکتر مهرپور در دوران مسئولیت گفت: در این 4 سال و بهخصوص در دوران کرونا، از دکتر مهرپور هیچ کوتاهی ندیدم؛ همچنین از اعتماد رئیس و اعضای هیئترئیسه دانشگاه برای اعطای این مسئولیت سپاسگزاری میکنم و به حمایتهای استادان و اعضای هیئتعلمی بیمارستان، پرستاران و دیگر کارکنان بیمارستان دلگرم هستم و امید به همکاری صمیمانه آنها دارم.
وی افزود: مسئولیت بیمارستانی به قدمت نیمقرن به من سپردهشده و ما میراث دار استادان بزرگی در این بیمارستان هستیم و باید راه آنها را ادامه بدهیم؛ زیرا موفقیت و سربلندی این بیمارستان موفقیت و سربلندی ما و دانشگاه است.
رئیس بیمارستان شریعتی در خاتمه سخنان خود گفت: ما وظیفهداریم بهعنوان استاد، شاگردانی تربیت کنیم که از خودمان بهتر باشند و به این شاگردان افتخار کنیم؛ ما وظیفهداریم درمان باکرامت ارائه کنیم و علاوه بر این در کنار علم به دانشجویانمان اخلاق بیاموزیم.
خبرنگار: محبوبه نوروزی - فرانک معصومیفرد
نظر دهید