جشن بزرگ شب یلدا با عنوان جشن دانه یاقوت

دکتر قناعتی: تلاش مجموعه مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی تهران فراهم کردن بهترین ها برای دانشجویان است

با حضور رئیس دانشگاه، معاون فرهنگی و دانشجویی، رئیس اداره ورزش های همگانی وزارت بهداشت و مدیران دانشگاه علوم پزشکی تهران، جشن بزرگ یلدا و شب چله با دانشجویان در کوی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این جشن پنج شنبه 30 آذر از ساعت 13:30 به منظور ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان و ارج نهادن به فرهنگ و آیین های سنتی ایران و تقدیر از مدال آوران المپیاد ورزشی بین دانشکده ای دانشجویان در مجموعه ورزشی شهید فتحی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه با بیان اینکه زندگی و محیطی که در آن زندگی می کنیم، مدام در حال تغییر است گفت: برای شادی، سرحال بودن و دوری از غم و اندوه تنها یک راه پیدا کرده ام، توکل به خدا و اطاعت از امر خدا؛  هر زمان که انسان، خدامحور باشد، نگاهش به یکجاست که خداوند عالم چه می گوید. در روایت است که حجت قاطبه انسان، عقل است و بایست به دیگران احترام بگذاریم و حقوق همدیگر را رعایت کنیم. دست، زبان، قلب و روح مهربان و پاک داشتن به معنی این است که با خدا باشیم و مهم است راه خداشناسی را بیاموزیم.
وی به هفت مرحله از مدیریت عمر گفت: اگر ما بدانیم چگونه عمرمان را مدیریت کنیم، خودکشی، پناه بردن به مواد مخدر و ... معنا ندارد. اینها مسکن موقت است که به انسان، آرامش موقت می دهد و انسان را کامل نمی کند. باید تلاش کرد راه آرامش کامل را پیدا کرد که آن هم، راه خداست.
دکتر قناعتی ضمن قدردانی از معاون فرهنگی و دانشجویی و تیم ایشان گفت: تلاش مجموعه مدیریتی دانشگاه فراهم کردن بهترین ها برای دانشجویان است اما مطمئنا در بحث خوابگاه و تغذیه ضعف های داریم که از دانشجویان عذرخواهی می کنیم. در دوره مدیریتی جدید 400 تخت خوابگاهی برای دانشجویان مجرد اضافه شده است و 33 واحد خوابگاه متاهلی آماده و در اختیار دانشجویان قرار دادیم و 33 واحد دیگر در مجموعه سرای متاهلی دانشگاه در حال بازسازی است و یک پروژه 100 واحدی نیز در نظر داریم که امیدواریم زودتر آماده و در اختیار دانشجویان متقاضی قرار گیرد.
رئیس دانشگاه با بیان اینکه امکانات مناسب حق دانشجویان است افزود: در کیفیت مسائل آموزشی و پژوهشی کارهای خوبی انجام شده است که از شما دانشجویان می خواهم حتما از پیشرفت های دانشگاه در مجموعه موزه تاریخ علوم پزشکی کشور، مرکز پژوهش فرآورده های دارویی، مرکز فناوری های دانشگاه در بیمارستان امام (ره) و ... بازدید کنید و اخبار، تصاویر و فیلم های سایت دانشگاه در حوزه پیشرفت را ببینید.
وی افزود: تولیدات دانشگاه در نظام سلامت از همه دانشگاه ها بیشتر است و باوجود تحریم ها پیشرفت های خوبی را داشته ایم که ان شاءالله از آن ها بهره مند شوید.
دکتر قناعتی به دانشجویان گفت: با نگاه مفید بودن برای خود و کشور تلاش کنید و امیدوارانه جلو بروید.  
وی افزود: در سال های جنگ، واقعا امیدی به زنده بودن نبود اما در حوزه پزشکی و جنگ شیمیایی توانستیم در چندماه مشکلات را در شرایط سخت مدیریت کنیم. با امیدواری ایستادیم و کشور را از آن وضعیت و مشکلات با مدیریت جوانان انقلابی گذراندیم. در تحریم ها شما جوانان باید بایستید و کمک کنید و امیدوارانه مشکلات و خطاهای داخلی و فشارهای بیرونی را خنثی کنید. در حدود بیست هزار زن و کودک و انسان در غزه کشته می شوند و کشورهای ابرقدرت که ادعای تمدن دارند، هیچ اعتراضی نمی کنند. رسانه های غربی نیز از آنها حمایت می کنند.
رئیس دانشگاه با بیان اینکه ملتی که آرمان و امید داشته باشد ملتی زنده است و افزود: من گذشته سخت را درک کرده و افق های پیش رو را می بینم. می توان به راحتی آن را مقایسه کرد. در صنعت، پزشکی، کشاورزی و ... توسعه زیادی یافته ایم و اگر مشکلات و تحریم ها نبود افتخارات بیشتری ملت ایران کسب می کرد. ما باید خود باور باشیم و روی پای خود بایستیم. هیچ فرد و کشوری مطمئنا نمی آید که مشکلات مان را حل کند. تجربه تاریخی نشان می دهد، مردم کشور در سختی ها هر زمان که اراده کرده است، توانسته مشکلات را حل کند و از بحران ها خارج شود. بنابراین شما عزیزان که آینده ملت و کشور هستید باید تلاش مضاعف کنید. علم و اخلاق را همزمان بیاموزید. خودسازی کنید. مطالبه گر باشد و بر مسائل کشور حساس و پیشگام باشید.
وی از مسئولان دانشگاه خواست تا جلسات بحث های آزاداندیشی در دانشگاه را برگزار کنند و به دانشجویان گفت باید از مسئولان سئوالات خود را بپرسید و امیدوارم با حضورتان کشور را بسازیم و بهتر اداره شود.
دکتر قناعتی در پایان برای دانشجویان آرزوی موفقیت، سربلندی و ازدواج موفق کرد.

دکتر افضل شمسی ماحصل برنامه های فرهنگی، خودسازی است
دکتر افضل شمسی مدیر امور فرهنگی و اجتماعی گفت: کرونا در دنیا باعث شد حضور دانشجویان کمرنگ و حتی در برخی موارد صفر شود. خوشبختانه با اقدام معاون فرهنگی و دانشجویی که فردی جوان، پرانرژی و خلاق هستند، برنامه های فرهنگی در سطح دانشگاه شروع شده و جایگاه مطلوبی دارد ولی جای کار بسیاری دارد.
وی با دعوت از دانشجویان برای برنامه ریزی و اجرای فعالیت های فرهنگی و اجتماعی افزود: این برنامه های فرهنگی برای دانشجویان است و با حضور آن هاست که دانشگاه معنا و شکل می گیرد و امیداوریم ماحصل خوبی داشته باشد که ماحصل برنامه های فرهنگی، خودسازی است.
دکتر شمسی این جشن را از برنامه هایی دانست که با همکاری بین بخشی مدیریت های معاونت فرهنگی و دانشجویی و حضور دانشجویان فعال در عرصه فرهنگی و ورزشی ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال انجام است.

امیر شایگان راد تیم های منتخب ورزشی دانشگاه از بین دانشجویان مستعد انتخاب خواهند شد
امیر شایگان راد مدیر تربیت بدنی گفت: المپیاد ورزشی بین دانشکده ای به مناسبت 16 آذر روز دانشجو برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد و بیش از 1100 دانشجو، 650 دانشجوی پسر و 450 دانشجوی دختر در 15 رشته ورزشی به مدت 2 هفته رقابت کردند.
وی افزود: دانشکده پزشکی با بیشترین تعداد ورزشکار و کسب 87 مدال رتبه اول را در بین دانشکده ها کسب کرد و دانشکده های پرستاری و مامایی و داروسازی در رتبه های دوم و سوم قرار گرفتند.
مدیر تربیت بدنی از دانشجویان خواست در المپیادهای آتی دانشگاه که تیم های منتخب ورزشی از بین دانشجویان مستعد انتخاب خواهند شد، شرکت کنند و در آخر از رئیس دانشگاه و دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی به دلیل حمایت از برنامه های ورزشی قدردانی کرد.
از برنامه های جذاب جشن بزرگ یلدا و ش چله دانشگاه، اجرای موسیقی، حافظ خوانی، مسابقه حضوری و ... شادی بخش محفل دانشجویان بود و در ادامه با حضور مسولان از مدال آوران المپیاد ورزشی بین دانشکده ای که به مناسبت روز دانشجو برگزار شده بود، با اهدای لوح و جوایز تقدیر شد.

علی محمدی فیض آبادی
تهیه کننده:

علی محمدی فیض آبادی

تصاویر

تنظیمات قالب