• تاریخ انتشار : 1402/11/03 - 16:24
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 392
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

هم اندیشی هیئت رئیسه دو دانشگاه علوم پزشکی تهران و صنعتی شریف

دکتر قناعتی: تمرکز بر هوش مصنوعی و توسعه فناوری ها از اولویت های دانشگاه علوم پزشکی تهران است

دکتر قناعتی در نشست هم اندیشی هیئت رئیسه دانشگاه های علوم پزشکی تهران و صنعتی شریف گفت: تمرکز بر هوش مصنوعی و توسعه فناوری ها از اولویت های دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست 2 بهمن 1402، در زمینه همکاری های مشترک آموزشی، پژوهشی، بین الملل و فناوری های نوین تبادل نظر شد.
دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به تحولات عرصه علم آموزی و علم اندوزی گفت: امروزه مرز بین دانشگاه ها برداشته شده و دانشگاه های بزرگ جهان تلاش می کنند همه جنبه های آموزشی با رویکرد جامع نگری و مسئله محوری را مورد توجه قرار دهند و دسترسی به آموزش را برای همگان فراهم آورند.
رئیس دانشگاه، با اشاره به جایگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران در رتبه بندی های بین المللی گفت:  دانشگاه علوم پزشکی تهران در منطقه مدیترانه شرقی (EMRO) در بین 22 کشور، در رتبه نخست و در نظام رتبه بندی شانگهای در بین 400 تا 500 دانشگاه برتر جهان قرار دارد.
دکتر قناعتی، دانشگاه سبطین را فرصتی برای همکاری مشترک دو دانشگاه دانست و گفت: درحال حاضر این دانشگاه با حدود 600 دانشجو ظرفیت خوبی برای آموزش دوره های بین رشته ای و  فناوری های نوین و هوش مصنوعی دارد و با کمک دانشگاه شریف می توان فعالیت های دانشگاه سبطین را گسترش داد.
رئیس دانشگاه، با بیان اینکه تمرکز بر هوش مصنوعی و توسعه فناوری ها از اولویت های دانشگاه است افزود: درحال حاضر میزان محصولات پیشرفته پزشکی دانشگاه از دانشگاه های فنی و مهندسی کشور بیشتر است و یکی از دلایل این قرار گرفتن متخصصان فنی در بالین بیمار و در محیط واقعی است.
دکتر قناعتی با اشاره به تجربیات مشترک دو دانشگاه گفت: از این فرصت برای توسعه فعالیت های دانشگاه و پیشرفت کشور باید استفاده کرد و به این منظور کارگروهی با حضور نمایندگان دو دانشگاه تشکیل شود و موضوعات مشترک را تا رسیدن به نتیجه پیگیری کند.

افزایش تقاضای رشته های پزشکی
در ادامه  دکتر سید عباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف، با اشاره به اهمیت علوم پزشکی در کشور گفت: در سال های اخیر استقبال از رشته های پزشکی بیشتر شده و تب و تاب انتخاب این رشته در کشور افزایش یافته است.
دکتر موسوی با اشاره به اختصاص 10 درصد پژوهش های این دانشگاه به حوزه پزشکی گفت: عرصه زیست فناوری می تواند به عنوان یکی از حوزه های تعامل دو دانشگاه در مورد توجه قرار گیرد. این مقوله یکی از نیازهای دانشگاه شریف است و در این زمینه درحال همفکری و برنامه ریزی هستیم.
رئیس دانشگاه شریف با بیان اینکه ارتباط دو دانشگاه تاکنون خوب اما به صورت انفرادی بوده است افزود: با تشکیل کارگروهی می توان این همکاری را گسترش دارد.

راه اندازی دانشگاه سبطین اقدامی متفاوت و مایه مباهات کشور
دکتر رسول جلیلی مشاور رئیس دانشگاه شریف، اقدام دانشگاه علوم پزشکی تهران در راه اندازی دانشگاه سبطین را کاری متفاوت، ارزشمند و مایه مباهات کشور دانست و همکاری دو دانشگاه را در رسیدن به رتبه های دو رقمی نظام های رتبه بندی بین الملی موثر خواند و تاکید کرد دانشگاه علوم پزشکی تهران تنها دانشگاه کشور است که در شعبه بین المللی که ایجاد کرده دانشجوی بین الملل دارد.  

دیگر موضوعات مطرح شده
حجت الاسلام میر مجید سید قریشی مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران، این همکاری را فرصتی برای خدمت به کشور دانست که باید به نحو احسن مورد استفاده قرار گیرد.
دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه های شریف و علوم پزشکی تهران را دارای رتبه برتر در عرصه مهندسی و پزشکی دانست و با اشاره به ظرفیت دانشگاه در عرصه آموزش بین الملل، بر توسعه فعالیت های بین رشته ای تاکید کرد.
دکتر سعید سرکار رئیس پژوهشکده فناوری و تجهیزات پیشرفته پزشکی دانشگاه، با اشاره به ظرفیت این مرکز به عنوان پلتفرم رشته های مهندسی پزشکی،  پیشنهاد داد دوره های مشترک در رشته های فناوری نوین و هوش مصنوعی برگزار شود و تاکید کرد با تعامل دو دانشگاه بزرگ کشور می توان بسیاری از مشکلات کشور را حل کرد.
دکتر محمود بیگلر رئیس پارک علم و فناوری شهید سلیمانی و مرکز رشد فراورده های دارویی با اشاره به ظرفیت مرکز رشد فراورده های دارویی در تولید داروهای مورد نیاز کشور، همکاری دو دانشگاه را در تولید فراورده های سلامت محور دارویی و ربات های دارویی در داروسانی و نسخه پیچی موثر دانست و بر بکارگیری فضاهای مشترک دو دانشگاه تاکید کرد.
دکتر محمد حسین آیتی معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به تحصیل 1400 دانشجوی بین الملل در داخل کشور و 600 دانشجوی بین الملل در دانشگاه سبطین، پیشنهاد داد در زمینه گسترش دوره های میان رشته ای، فرصت های مطالعاتی اعضای هیئت علمی، دوره های مشترک MBA همکاری ها توسعه یابد.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
  • کد خبر : 257361
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

تنظیمات قالب