سی و ششمین جلسه تیم رهبری و مدیریت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال 1401

در جلسه این هفته تیم رهبری و مدیریت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) مهم‌ترین چالش‌ها و مسائل بیمارستان انستیتو کانسر این مرکز بحث و بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، سی و ششمین جلسه تیم رهبری و مدیریت این مرکز ‌شنبه 20 اسفند ۱۴۰۱ با حضور دکتر سید حسن اینانلو رئیس مجتمع، معاونان پشتیبانی، درمان، روسای بیمارستان‌ها و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.
دکتر اینانلو رئیس مجتمع ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و افتتاح کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) گفت: افتتاح کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) درواقع یک برکت ویژه است.
وی افزود: باهمت و زحمات بی‌شائبه رئیس دانشگاه، همه مسئولان دانشگاه و مجتمع این پروژه بزرگ به نقطه پایان رسید چراکه اگر افتتاح این مرکز به تعویق می‌افتاد از شیرینی و حلاوت آن کاسته و لذتی برای کسی نداشت درواقع این افتخار ملی را مدیون دکتر قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران هستیم که با حضور در خط مقدم این پروژه بزرگ ادامه مسیر را برای ما هرروز هموارتر کرد به طوریکه تا الان 50 عمل جراحی بزرگ در این مرکز با موفقیت به انجام رسیده است.
وی افزود: کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) جزئی از مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) است و باید برای آن مدیریت و برنامه ویژه‌ای با توجه به خاص بودن این مرکز درمانی اندیشیده شود تا ضمن افتخار به اساتید برجسته و تجهیزات پیشرفته این مرکز مدیریت آن‌هم باعث افتخار باشد.
 دکتر اورندی معاون درمان مجتمع ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و افتتاح کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) گفت: هم‌زمان با ولادت حضرت مهدی (عج) و با حضور رئیس‌جمهور، کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی درمجتمع به چرخه خدمت‌دهی به بیماران از اقصی نقاط کشور اضافه شد.
در ادامه معاون درمان مجتمع با اشاره به تأمین نیروی موردنیاز کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) گفت: پیگیری‌های لازم در خصوص تأمین نیروی موردنیاز انجام‌شده و به‌مرور به این مرکز اضافه خواهد شد اما باید در این خصوص برنامه‌ریزی‌هایی در رابطه با آموزش‌های لازم و کارآمد به نیروهای جدید صورت پذیرد تا این افراد به درجه عالی مهارت برسند.
در ادامه دکتر سورکی معاون پشتیبانی مجتمع گفت: برخی از فضاهای انستیتو کانسر مجتمع در طی چند سال گذشته بازسازی‌شده که با توجه به قدمت این مرکز و محدودیت‌های موجود باید بر اساس اولویت و فوریت بهسازی‌های لازم صورت پذیرد.
آریاملو مدیر پرستاری مجتمع با اشاره به تزریق نیروی انسانی جدید به مجتمع گفت: با توجه به اینکه نیروی جدید به‌مرور اضافه می‌شود امیدواریم با ارائه آموزش و مهارت‌های لازم و کاهش فاصله زمانی ورود نیروی جدید، این کمبود جبران شود.
در بخش دیگری از جلسه دکتر میری رئیس انستیتو کانسر مجتمع به ارائه توضیحاتی در خصوص تاریخچه انستیتو کانسر، معرفی بخش‌ها، نیروی انسانی، آموزش، پژوهش، مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده، چالش‌ها و مسائل این مرکز پرداخت و گفت:انستیتو کانسر مجتمع با قدمت 70 ساله از سال 1334 افتتاح و به‌عنوان قطب علمی کانسر مطرح‌شده است و در حوزه پاتولوژی، جراحی، ژنتیک، طب تسکینی جز اولین‌ها است.
وی در ادامه با اشاره به سه رکن اصلی کنترل و درمان سرطان گفت: تشخیص بهنگام به‌ویژه تشخیص آسیب‌شناسی، درمان صحیح شامل (جراحی آنکولوژی، رادیو انکولوژی، مدیکال انکولوژی و طب تسکینی) و همچنین تحقیقات جز سه رکن اصلی کنترل و درمان سرطان است و این مرکز جزو معدود مراکزی است که هر سه رکن را در خود دارد.
وی کمبود فضای فیزیکی و نیروی انسانی در انستیتو کانسر را از مهم‌ترین چالش‌های آن عنوان کرد.
دکتر سید حسن اینانلو رئیس مجتمع، دکتر محمدعلی سورکی معاون پشتیبانی، دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، دکتر علیرضا کاظمینی رئیس بیمارستان امام خمینی (ره)، دکتر سید روح‌الله میری رئیس انستیتو کانسر، دکتر زهرا پناهی رئیس بیمارستان ولی‌عصر (عج)، دکتر علی گنجعلیخان مدیر درمان، دکتر مریم پرنیان مدیر نظارت بر درمان، دکتر نوید مقدم سرپرست مدیریت فناوری اطلاعات، پرستو آریاملو مدیر پرستاری، محمدحسین امرالهی مدیر منابع انسانی، مهندس سید رضا رسولی سرپرست مدیریت دفتر فنی، از اعضای تیم رهبری و مدیریت لیلا ترک زاده رئیس امور عمومی انستیتو کانسر، اسفندیار عسگری مسئول رسیدگی به امور پرستاری ساختمان کانسر و سید زهرا پیشوایی سرپرستار اتاق عمل کانسربه‌عنوان مهمانان ویژه جلسه این هفته حضور داشتند.

شهره  بیات
تهیه کننده:

شهره بیات

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب