• تاریخ انتشار : 1401/04/04 - 12:15
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 686
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

مصاحبه با برنده جایزه ثبت شرکت در اولین جشنواره دانشجویی علوم و فناوری های نوین در پزشکی

راضیه کمالی اردکانی، دانشجوی دکتری علوم اعصاب برنده جایزه شرکت دانش بنیان در اولین جشنواره دانشجویی علوم و فناوری های نوین در پزشکی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده فناوری های نوین پزشکی، سه شنبه 27 اردیبهشت 1401، اولین و بزرگترین جشنواره دانشجویی علوم و فناوری های نوین در پزشکی با حضور دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دکتر سعید سرکار، رئیس ستاد توسعه فناوری نانو؛ دکتر حسین قنبری، رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی و جمع کثیری از استادان و دانشجویان از داخل و خارج دانشگاه برگزار شد.
در این جشنواره راضیه کمالی اردکانی، دانشجوی دکتری علوم اعصاب این دانشکده، برنده جایزه ثبت شرکت دانش بنیان شد. ایشان درباره شرکت خود گفت: بنده مدیرعامل و عضو هیات مدیره این شرکت دانش بنیان هستم که دو سال از تاسیس آن میگذرد. این شرکت با سرمایه گذاری شخصی، یک بانک خصوصی، و یک خیر شکل گرفته است. در ابتدا با یک استارتاپ در حوزه علوم اعصاب و هوش مصنوعی شروع کردیم. یک سری محصولات اولیه تولید کردیم و سپس با جذب سرمایه توانستیم شرکت تاسیس کنیم و برای پنج محصول مجوز دانش بنیانی اخذ نماییم.
وی در پاسخ به اینکه چرا وارد این حوزه شده اید، گفت: علاقه شخصی من در این بود که در حوزه علوم اعصاب بتوانم یافته های جدیدی را که در سطح آزمایشگاه به آنها می رسیم قدم به قدم تکامل بدهم و به نفع مردم وارد جامعه بکنم. همیشه به دنبال تبدیل علم و دانش به محصولات مورد استفاده مردم بودم. من پایان نامه خود را پایان نامه با محوریت فناورانه انتخاب کردم و فکر میکنم اولین نفری هستم که در گروه علوم اعصاب دانشگاه تهران، پایان نامه فناورانه داشته ام.
ما در حال حاضر هم محصولات سخت افزاری و هم محصولات نرم افزاری در شرکت خود داریم. دستگاه EEG تولید کردیم که بسیار کم نویز است و قابلیت ضبط سینگنال های باکیفیتی را دارد و رقیب محصولات خارجی است. دستگاه دیگری که در سبد محصولاتمان داریم tDCS است؛ یکی دیگر از محصولات ما کلاه های ثبت EEG است. ما همواره از تحقیقات به روز برای به روزرسانی نرم افزارها و برای طراحی سخت افزارهای همگام با نیازهای درمانگران و جامعه استفاده کرده ایم. مشتریان ما دانشگاه ها، بیمارستان ها و درمانگاه ها هستند. ما درمسیر کمک به بهینه تر شدن فرایندهای درمانی، در قدم اول تلاش کردیم سخت افزارهای متعلق به خودمان را توسعه دهیم که بتوانیم کیفیت همه چیز را کنترل کنیم، قدم بعدی این است که در پلتفرمی درمانگران بتوانند به هم متصل شوند. در این پلتفرم درمانگران می توانند راجع به یک بیمار با هم اطلاعات رد و بدل کنند، پروتکل های درمانی خودشان را و همچنین میزان اثر درمان خود را به اشتراک بگذارند. البته این پلتفرم فقط مختص به ایران نخواهد بود زیرا ما در گام بعد به صادرات محصولات خود وارد می شویم. بنابراین اتصال این پلتفرم بین درمانگرهای ایرانی و غیر ایرانی در خارج کشور از اهداف آتی ما خواهد بود. در کنار اینها ما همواره به این نگاه می کنیم که با استفاده از هوش مصنوعی بتوانیم روند و پایش درمان را بهبود بخشیم و برای رسیدن به این هدف، با استفاده از میکروسرویس های مبتنی بر هوش مصنوعی، در حال طراحی دستیار کمک تشخیصی هستیم  که میتواند با استفاده از داده های EEG و هوش مصنوعی، به پزشک پیشنهاداتی پیرامون نوع بیماری و یا روشهای پیشنهادی درمان ارائه دهد که به نوبه خود یک محصول بسیار پیشرو و علمی است. قدم نهایی استفاده از  واقعیت مجازی برای تشخیص و درمان بیماری های مرتبط به حوزه اعصاب و روان می باشد.
این جشنواره بسیار منسجم بود و برنامه های کاملی در آن گنجانده شده بود. به عنوان اولین دوره به نظر من موفق عمل کرد. برگزاری این چنین جشنواره ای در تکمیل دید دانشجویان از علم به سمت صنعت نقش خواهد داشت. دید دانشجو باید به سمت صنعت دانش بنیان باشد و این نیاز را در خود احساس کند که با علمی که در دانشگاه یاد گرفته است می تواند قدمی رو به جلو برای جامعه بردارد که با برگزاری این چنین جشنواره هایی که دانشجو محور است؛ این امر محقق خواهد شد.

  • گروه خبری : دانشکده فناوری های نوین پزشکی
  • کد خبر : 214468
ساناز  عزی ایرانی
تهیه کننده:

ساناز عزی ایرانی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب