هماندیشی اعضای هیئترئیسه و مدیران گروههای آموزشی دانشکده پیراپزشکی با دبیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه
دکتر چنگیزی در جلسه هماندیشی اعضای هیئترئیسه و مدیران گروههای آموزشی دانشکده پیراپزشکی با دبیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه، وضعیت دانشجویان شاهد و ایثارگر اين دانشکده را مناسب دانست.
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، جلسه هماندیشی هیئترئیسه و مدیران گروههای آموزشی این دانشکده با دکتر مصطفی محقق دبیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه و مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران و دکتر احسان پور محمدیان مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سهشنبه ۲۴ دی ۹۸ در سالن اجتماعات برگزار شد.
در ابتدا دکتر وحید چنگیزی رئیس دانشکده ضمن خوشآمد گویی به اعضا به معرفی دانشکده و دانشجویان شاهد و ایثارگر پرداخت و گفت: در این دانشکده ۷ گروه آموزشی، ۷۰۰ دانشجو و ۱۰۳ دانشجویی گروه شاهد و ایثارگر داریم. وضعیت آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر در سطح دانشگاه مناسب است و مسئله خاصی وجود ندارد که این حاصل مساعدت و نظارت همکاران ما بر فعالیتهای دانشجویان است. این دانشجویان به خاطر شرایط حاصل از فقدان عزیزان خود گاهی نیاز به مشاوره دارند و این موضوع مسئولیت ما را در قبال این عزیزان ویژه میکند. ما سعی میکنیم وجود خلأها را در حیطههای آموزشی، پژوهشی و مشاوره را برطرف کنیم. باعث افتخار است که در این زمینه مؤثر واقع شویم.
وی افزود: دانشجویان شاهد و ایثارگر تمایل دارند کمتر شناخته شوند و در جلسات حضور پیدا نمیکنند، اما همکاران ما وضعیت آموزشی آنها را بهطور مستمر رصد میکنند. درترم تحصیلی آینده دانشکده در نظر دارد، بحث استاد مشاور تحصیلی را جدیتر از قبل دنبال کند و این امر محدود به بعد آموزشی نخواهد بود بلکه همه ابعاد را شامل میشود. ما به دنبال تعامل بیشتر و چهره به چهره با دانشجویان بهویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر هستیم که این موضوع هدفمان را محقق خواهد کرد.
تشریح وضعیت دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده
دکتر لیلا شاهمرادی مسئول امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده به بیان توضیحاتی پیرامون وضعیت دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشکده پیراپزشکی پرداخت و گفت: در بین دانشکدههای دانشگاه در نیمسال تحصیلی دوم سال ۹۷ دانشکده پیراپزشکی بیشترین دانشجو را با معدل الف دارا بوده است، از 103 دانشجوی شاهد و ایثارگر ۴۳ دانشجو معدل بالای ۱۶ داشتند. همچنین ما شرح وظایف استاد مشاور و آییننامههای مربوطه را در اختیار اساتید جدید دانشکده قراردادیم تا اطلاعات کافی داشته باشند و دانشجویان را بهدرستی راهنمایی کنند.
دکتر محقق ضمن تسلیت ایام فاطمیه شهادت سردار سلیمانی و حادثه دلخراش هواپیما در خصوص ایثارگران گفت: در دانشگاه دو گروه ایثارگران شامل دانشجویان و کارکنان و اعضای هیئتعلمی وجود دارد، در خصوص دانشجویان بیشتر بحثهای آموزشی مدنظر است البته سایر مسائل نیز رسیدگی میشود، اما تمرکز اصلی آموزش است. در حیطه اعضای هیات علمی و کارکنان بیشتر مسائل رفاهی واداری مطرح میشود. از سال ۸۵ بهصورت مستمر این مسئولیت به بنده واگذارشده است. در حال حاضر مدل دانشجویان متفاوت شده، درگذشته اغلب دانشجویان، ایثارگر و جانباز بودند، اما اکنون اکثر فرزندان آنها دانشجویان ما هستند. تقدیر از دانشجویان نمونه ایثارگر در جشنواره سالیانه ملی ایثار بهصورت کشوری و از سالهای قبل صورت میگیرد، به این شکل است که به کلان منطقه ۱۰ که دانشگاه ما هم جزء آن است، تعدادی سهمیه میدهند و ما بر اساس شاخصها دانشجویان را معرفی میکنیم. درنهایت تقدیر کشوری در حضور رئیسجمهور یا معاون اول صورت میگیرد. علاوه بر این دانشگاه هم جلسه تقدیر برگزار میکند. این دانشجویان مسائل و مشکلات خاص خود رادارند که ما سعی میکنیم به آنها رسیدگی کنیم.
معرفی دفتر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه
دکتر پورمحمدیان ضمن تشکر از همکاران در سالهای طولانی همکاری منیره عباس زاده، دکتر رضا صفدری و دکتر چنگیزی گفت: همکاران در این مدت همکاران زحمات بسیاری را بدون چشمداشت قبول کردند و تعامل و همکاری خوبی داشتیم. دانشکده پیراپزشکی خروجیهای خوبی را داشته و همهساله در جشنواره برگزیدهای از این دانشکده وجود دارد.
مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر به معرفی دفتر شاهد و ایثارگر، ساختار و تشکیلات آن، اعضا، نهادهای مختلف برای تعاملات و حل مشکلات دانشجویان، آمار دانشجویان به تفکیک دانشکدهها و مقاطع تحصیلی، چاپ کتاب تبار ایثارگران و افتخارات ستاد شاهد و ایثارگر پرداخت.
در پایان اعضای هیئترئیسه و مدیران گروههای آموزشی به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود در راستای ارتقاء سطح کیفیت آموزش و پژوهش و برطرف کردن مشکلات مالی دانشجویان شاهد و ایثارگر پرداختند.
خبرنگار و عکاس: الهام حق شناس
ارسال به دوستان