• تاریخ انتشار : 1398/10/07 - 14:57
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1761
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه

پانزدهمین هم اندیشی مسئولان ایثارگر واحدها با حضور معاونان توسعه و فرهنگی دانشگاه برگزار شد

پانزدهمین هم اندیشی مسئولان ایثارگر واحدها با حضور معاون توسعه، معاون فرهنگی، مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران، معاون نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و مدیر امور ایثارگران در سالن شورای حکیم برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دفتر امور ایثارگران، در جلسه 3 دی‌ماه 98 ابتدا مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران ضمن تشکر از معاونت توسعه و معاونت فرهنگی دانشگاه و اساتید گرامی و حاضرین در این جمع گفت: این اولین گردهمایی است که در سال 98 برگزار می‌کنیم در این جلسات مباحث مختلف مربوط به ایثارگران مرور می‌شود همچنین امروز در این جمع دو مسئول دانشگاه آقايان دکتر رستمیان و دکتر بیگلر که زحمت کشیدند حضور پیدا کردند تا مسائلی که مرتبط با ایثارگران است در حضور این عزیزان مطرح شود.
دکتر محقق افزود: همواره در هیئت‌رئیسه دانشگاه از مسائل ایثارگران حمایت می‌شود ولی امروز به‌صورت ویژه روی مسائل بحث می‌شود امیدوارم مورداستفاده جمع قرار بگیرد.
 مشاور رئیس دانشگاه درجایی دیگر از سخنان خود با اشاره به‌روز 22 اسفند که به نام روز شهید نام‌گذاری شده گفت: از رئیس دانشگاه خواهش شده در مراسم ویژه‌ای از شهدا تجلیل شود.
در ادامه مدیر امور ایثارگران ضمن گرامی داشت سالگرد عملیات افتخارآفرین کربلای چهار گزارش مختصری از فعالیت‌های دفتر ایثارگران ارائه داد.
دکتر مقیمی به طرح‌های تحقیقاتی که در مرکز تحقیقات سلامت ایثارگران مصوب شده است اشاره کرد و گفت: سلول درمانی جانبازان مبتلابه زخم مزمن با استفاده از اسپری کراتینوسیت – فیبروبلاست آلوژن (کارآزمایی بالینی فاز 2-1) که جزء این طرح است مطرح شده و همچنین به بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره خود مراقبتی در سال 98 و بررسی شیوع تظاهرات پوستی مزمن، در جانبازان شیمیایی در معرض سولفور طی سال‌های 1359 تا 1367-مربوط به (استان تهران) و وضعیت سلامتی ایثارگران جنگ عراق-ایران شاغل در دانشگاه علوم پزشکی تهران در مقایسه با گروه کنترل 30 سال پس از جنگ عراق- ایران ازجمله طرح‌های است که توسط محققین ایثارگر دانشگاه پیشنهادشده که امیدواریم از نتایج این طرح‌ها ایثارگران بهره‌مند شوند.
وی در مورد بیمه تکمیلی ایثارگران و بحث مسابقات ورزشی ایثارگران و برگزاری کارگاه زندگی هوشمندانه برای فرزند شهدا توضیحاتی ارائه داد.
مدیر امور ایثارگران گفت: ان‌شاءالله امسال تلاش شود که بیشتر به کتاب و کتاب‌خوانی پرداخته شود و پیشنهاد داد که به دوستان و بستگان سعی شود کتاب هدیه داده شود.
سپس دکتر بیگلر معاون توسعه دانشگاه در جمع ایثارگران با اشاره به این نکته که ایثارگران از افتخارآفرینان مجموعه دانشگاه هستند گفت: یکی از موضوعاتی که در برنامه عملیاتی موردنظر قرارگرفته است توانمندسازی افراد و بخصوص ایثارگران است.
 معاون توسعه دانشگاه افزود: به نظرمی رسد در حوزه‌های مدیریتی این افراد کمتر دیده شدند و بنده مایلم از مجموعه ایثارگران در حوزه‌های مختلف دانشگاه بیشتر استفاده کنم زیرا این‌ها در روزهای سخت امتحان خود را پس دادند.
 وی در ادامه گفت: سامانه‌ای برای این منظور در سایت معاونت توسعه وجود دارد که افرادی که تمایل به کار مدیریتی دارند می‌توانند به این سامانه مراجعه و اعلام آمادگی کنند.
 دکتر بیگلر در بخشی دیگر از این نشست به ارتقاي آموزشی ایثارگران در رشته‌های تحصیلی مرتبط و موردنیاز دانشگاه اشاره کرد و گفت: بعد از پایان تحصیل به‌خوبی از توان این افراد براي خدمت بیشتر می‌توان استفاده کرد.
وی افزایش فعالیت‌های فرهنگی رفاهی معاونت توسعه را از 22 به 66 واحد برشمرد و گفت: این ازجمله اقدامات معاونت توسعه در جهت افزایش رفاه کارکنان است و باید در این زمینه بیشتر کار شود و برنامه‌ریزی مدون صورت بگیرد و صرفاً نباید منوط به تورهای سیاحتی و زیارتی باشد بلکه باید در آن‌ها جنبه‌های آموزشی هم دیده شود و به نظرم فرصتی است که این ظرفیت‌ها در سطح دانشگاه توسعه یابد.
معاون توسعه دانشگاه در ادامه به بحث بیمه ایثارگران پرداخت و اظهار داشت ما در شرایط سخت اقتصادی فعلی با پیشنهاد دکتر مقیمی توانستیم در حد بضاعت مشکلات را مرتفع کنیم و ان‌شاءالله با همفکری دکتر محقق بتوانیم قدم‌های بزرگ‌تری در این خصوص برداریم وی در ادامه به سؤالات ایثارگران در زمینه‌های مشکلات درمانی و اداری پاسخ داد.
سخنران بعدی این جلسه معاون فرهنگی دانشگاه گفت: یک‌زمانی در کشور جنگی بر ما تحمیل شد کشور توسط دشمن در معرض خطر بود و مسئولیت اصلی ایجاب می‌کرد که به جبهه برویم و از کیان خود دفاع کنیم و آن‌هم یک توفیق بود در این جنگ تحمیلی عده‌ای جان خود را دادند و به مقام والای شهادت رسیدند یکسری هم دچار آسیب‌هایی شدند. این اتفاقات در دیگر کشورها هم به‌وضوح دیده می‌شود ولی می‌بینیم که آن‌ها با تمام توان و ظرفیت از قهرمان آن خودشان حمایت می‌کنند.
 دکتر رستمیان از دکتر محقق و دکتر مقیمی تشکر کرد و اظهار داشت: از این‌که دفتر ایثارگران در دانشگاه شکل‌گرفته و توانسته مشکلات ایثارگران تا حد امکان حل نماید خیلی خوشحال هستم.
 معاون فرهنگی در ادامه گفت: دو کاری مهم که اخیراً در معاونت فرهنگی درزمینهٔ سلامت معنوی و نشاط‌های اجتماعی صورت گرفته می‌تواند مؤثر باشد و ما تلاش کردیم که بحث سلامت معنوی را از طریق دکتر عیسی زاده پیگیری کنيم.
وي در ادامه افزود: من این‌جور احساس می‌کنم اگر یک بیمار دچار استرس می‌شود اگر نتوانیم سلامت معنوی او را به‌خوبی حفظ کنیم بیماری فرد دوچندان می‌شود پس پیشگیری بهتر از درمان است در کشور روی بحث پیشگیری خیلی ضعیف کارشده است و این همت می‌طلبد که در فیلد کاری‌مان گنجانده شود.
دکتر رستمیان اظهار داشت: امیدوارم بسترهای خدمات فرهنگی در دانشگاه فراهم شود تلاش شود انجمن‌هایی تشکیل دهیم بخصوص سمن‌ها جایشان در دانشگاه تقویت و توسعه یابد.
مشاور رئیس دانشگاه در امور اجتماعی درجایی دیگر از سخنان خود گفت: مقام معظم رهبری در بحث رونق تولید اقتصادی پارها تأکیددارند باید تولید را توسعه داد و در حد شعار نباشد بلکه باید عملی کارکنیم قرار نیست ما مثل سابق واردکننده باشیم جنس دانشگاه از جنس رونق تولید است توان همکاران ما چه در مرکز فن‌آوری و چه در مراکز تحقیقاتی از ظرفیت بالایی برخوردار است.
دکتر رستمیان در بحث ایجاد نشاط اجتماعی گفت: چرا نباید در اعیاد و مناسبت‌های مذهبی و ملی جشن بگیریم و نشاط اجتماعی را گسترش دهیم.
معاون نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه در ادامه‌ این جلسه گفت: درآیات قرآن به فرهنگ ایثار و شهادت در حدود 150 مورداشاره شده ایشان به معنی ایثارگری یعنی برگزیدن اشاره کرد و گفت دیگران بر خودمان ترجیح دهیم و این‌که دیگران چگونه ما را به‌عنوان الگو ببینند. به نظرم باید بیشتر روی این موضوعات فکر کنیم.
 حجت‌الاسلام‌والمسلمین غفاری افزود: از بچه‌های ایثارگر به‌عنوان سه ضلع مثلث تعریف‌شده که ضلع اول آن معرفت و آگاهی است باید تا می‌توانیم معرفت را بالا ببریم و به‌صورت سطحی به آن نگاه نکنیم باید مؤمن باشیم باید باورها را به اوج برسانیم و کاری کنیم که ارزش‌های مثبت زیر سؤال برده نشود آن موقع توکل و اخلاص خیلی تغییر پیدا می‌کند. دومین ضلع: محبت است که همراه با عشق به قرآن و ائمه که حسی در وجود انسان ایجاد می‌کند. ضلع سوم وقتی‌که محبت و معرفت درهم‌آمیخته می‌شود یک عشق واقعی شکل می‌گیرد.
دکتر محمدتقی بیگ محمدی مسئول ایثارگران بیمارستان امام خمینی آخرین سخنران این هم‌اندیشی گزارشی از روند تدریس دو واحد درس علوم و معارف دفاع مقدس که توسط اساتید ایثارگر دانشگاه در دانشکده‌های داروسازی، دندانپزشکی و پزشکی و پیراپزشکی در حال انجام است ارائه داد.
 این عضو هیئت‌علمی دانشگاه در ادامه گفت: کار تدوین طرح درس کارگاه مدیریت جهادی در دانشگاه که بحث آن از دو سال قبل آغازشده  با همکاری اساتید دانشگاه امام حسین و دکتر ابوالحسنی و بقیه اساتید ایثارگر دانشگاه در حال اتمام است و امیدوارم که به‌زودی این کار در دانشگاه اجرایی شود.
 در این هم‌اندیشی ضمن قرائت فاتحه برای شادی روح مرحومه منصوره مرادی مسئول ایثارگران دانشکده پرستاری از زحمات آن مرحوم قدردانی شد.
در پایان از معاونت غذا دارو به دليل فعالیت چشمگیر که در مناسبت‌های مختلف مثل روز جانباز، هفته دفاع مقدس، روز تجلیل از آزادگان و روز تجلیل از شهدا انجام‌شده قدرداني و از دکتر ابوالفضل نجاریان مسئول فرهنگی معاونت غذا و دارو تجلیل شد. همچنین از علی کاری جعفری از رابطین فعال دانشکده بهداشت که اخیراً به مقام بازنشستگی نائل شده قدردانی شد.
خبر : زهرا اسماعیلی
عکس : علی گلمحمدی
 

  • گروه خبری : دفتر امور ایثارگران,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 96330
کلمات کلیدی
زهرا  اسمعيلي - عکس
تهیه کننده:

زهرا اسمعيلي - عکس

تنظیمات قالب