کنفرانس با موضوع رژیم های درمانی برای عفونت هلیکوباکتری پیلوری در مرکز آموزشی درمانی بهارلو برگزار شد
کنفرانس با موضوع رژیم های درمانی برای عفونت هلیکوباکتری پیلوری در بیمارستان بهارلو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان بهارلو، روز یکشنبه 19 آذر ماه کنفرانس با موضوع رژیم های درمانی برای عفونت هلیکوباکتری پیلوری در این مرکز برگزار شد.
در این کنفرانس که با حضور جمعی از اعضا هیئت علمی، اساتید، متخصصان و فراگیران رشته پزشکی برگزار شد، دکتر زاهدین خیری، فوق تخصص گوارش و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره رژیم های درمانی برای عفونت هلیکوباکترپیلوری به گفت و گو پرداخت.
در ابتدای کنفرانس دکتر خیری، به تعریف بیماری، عامل مولد آن و تاریخچه شناسایی این بیماری پرداخت. سپس ادامه داد:. هلیکوباکتر پیلوری شکلی مارپیچ دارد و در معدهی تقریبا دوسوم از مردم جهان یافت میشود، اما اکثر آنها هیچ وقت بیمار نمیشوند. با اینحال عفونت اچ پیلوری درصورت تشدید علایم باید به سرعت درمان شود، چون میتواند زمینهی ابتلا به بیماریهای خطرناک گوارشی مانند زخم معده و زخم اثنیعشر را فراهم کند.
این عضو هیئت علمی گفت: هلیکوباکتر پیلوری (اچ پیلوری) باکتریهایی هستند که پوشش داخلی معده را آلوده میکنند و همچنین میتوانند باعث بروز مشکلات دیگر معده نیز شوند، ازجمله:
• درد سوزشی در شکم
• نفخ شکم
• حالت تهوع
• بی اشتهایی
• آروغزدن مکرر
• کاهش وزن بدون دلیل
استفاده از درمانهای متداولی مانند آنتی بیوتیک ها میتواند برای برخی از افراد دشوار باشد و ضمنا با مصرف این داروها احتمال بروز عوارض جانبی مانند تهوع، اسهال و کاهش اشتها وجود دارد.
بعضی از افراد هم به آنتیبیوتیکها مقاوم هستند که این مسئله میتواند روشهای مرسوم برای درمان اچ پیلوری را پیچیده کند. درنتیجه، میزان علاقه به درمانهای طبیعی درحال افزایش است.
دکتر خیری گفت: یکی از مواردی که در فهرست رژیم غذایی هلیکوباکتر پیلوری قرار دارد پروبیوتیک است. پروبیوتیکها، تعادل بین باکتریهای روده را حفظ میکنند. با توجه به مطالعهای در سال ۲۰۱۳، مصرف پروبیوتیکها قبل یا بعد از درمان استاندارد هلیکوباکتر پیلوری ممکن است نرخ ریشهکنی باکتریها را افزایش دهد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه با پاسخ به پرسش های حاضران کنفرانس را به پایان رساند.
نظر دهید