گفت و گو با مهران نعمتی زاده برگزیده پنجمین جشنواره دانشجویی ابن سینا
مهران نعمتی زاده برگزیده بخش آموزشی پنجمین جشنواره دانشجویی ابن سینا گفت: تا از موفقیت خودم در حیطه ای اطمینان نسبی نداشته باشم، در آن حیطه وارد رقابت نمی شوم.
به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، دانشگاه علوم پزشکی تهران به منظور حمایت و تشویق فعالیت های ارزشمند دانشجویان، ششمین جشنواره دانشجویی ابن سینا با شعار دانشجو، نشاط، تعالی و آرمانگرایی را 5 اسفند 98 برگزار خواهد کرد.
برای آشنایی بیشتر دانشجویان با این جشنواره، با برگزیدگان پنجمین دوره گفت و گو کردیم که در ادامه میخوانید:
لطفاً خودتان را معرفی کنید و بفرمایید در چه حیطه ای برگزیده شدید؟
مهران نعمتی زاده هستم، ورودی سال ۹۴ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و سال گذشته در پنجمین دوره جشنواره، در بخش آموزشی برگزیده شدم.
برگزاری پنجمین جشنواره ابن سینا را چطور دیدید؟
برگزاری چنین جشنواره ای قطعا می تواند در دانشجویان ایجاد انگیزه کند. از طرفی با معرفی بخش های مختلف و دیده شدن رزومه ها در حیطه های مختلف، سایر دانشجویان می توانند مسیرهایی را برای آینده کوتاه مدت خودشان برنامه ریزی کنند. نکته ای که به نظر من می تواند بهتر شود، تنوع زیاد در سطح رزومه ها بین بخش های مختلف و حتی در یک بخش است.
آیا در دوره های قبلی هم در جشنواره شرکت کرده بودید؟ توضیح دهید؟
خیر، فقط در سال گذشته که پنجمین دوره بود شرکت کردم.
چطور شد که با جشنواره دانشجویی ابن سینا آشنا و در آن شرکت کردید؟
با دیدن اطلاعیه در کانال اطلاع رسانی تلگرام و همچنین توصیه دوستانم تصمیم گرفتم در جشنواره شرکت کنم.
احتمال می دادید که در این جشنواره برگزیده شوید؟ عوامل موفقیت خود را بیان کنید؟
بله احتمال می دادم. متاسفانه یا خوشبختانه در اکثر موارد تا از موفقیت خودم در حیطه ای اطمینان نسبی نداشته باشم، در آن حیطه وارد رقابت نمی شوم، که البته خودم فکر می کنم این اصلا خوب نیست!
چه پیشنهادی برای بهتر برگزار شدن جشنواره های دانشجویی ابن سینا دارید؟
به نظرم با سختگیرانه تر شدن داوری و شاید کاهش تعداد افراد برگزیده، کیفیت کلی رزومه های برگزیده جشنواره می تواند ارتقاء پیدا کند.
چه توصیه ای برای سایر دانشجویان دانشگاه در خصوص جشنواره ابن سینا دارید؟
قطعاً جشنواره ابن سینا هدف نیست و می توان به عنوان یک عامل انگیزشی بیرونی به آن نگاه کرد. توصیه ای که بیشتر از بقیه به خودم دارم این است که برای موفقیت در یک زمینه، برنامه ریزی دقیق داشته باشم. قطعاً موفقیت در جشنواره ابن سینا از موفقیت در این ابعاد مدنظر، جدا نیست.
حرف آخر؟
در پایان تشکر میکنم از وقتی که به من داده شد، امیدوارم با اقدامات کوچک و بزرگ، ولی مداوم و منطقی، شاهد بهبود هرچه بیشتر شرایط دانشگاه باشیم.
از وقتی که در اختیار ما گذاشتید سپاسگزاریم.
نظر دهید