چهارمین دوره جام جهانی کوچک در آستانه جام جهانی 2022 قطر در مرکز طبی کودکان برگزار می‌شود

در آستانه برگزاری جام جهانی 2022 قطر، برنامه‌ریزی مسابقات جام جهانی کوچک با حضور مدیر روابط عمومی، مسئول برگزاری جام جهانی کوچک، معاون دانشجویی فرهنگی و مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در این نشست که 18 بهمن 1400 در مرکز طبی کودکان برگزار شد، دکتر نیما رضایی مسئول برگزاری مسابقات جام جهانی کوچک از برگزاری دوره چهارم این مسابقات خبر داد و گفت: جام جهانی کوچک پیش از  جام‌جهانی 2022 قطر، باهدف ارتقا سلامت روان کودکان بیمار برگزار می‌شود.

تجربه درخشان سه دوره برگزاری جام جهانی کوچک
وی با اشاره به پیشینه برگزاری این مسابقات در مرکز طبی کودکان گفت: از حدود ۷ سال پیش، حضور خیرین، هنرمندان ورزشکاران به مرکز طبی افزایش یافت که این امر مصادف با مسابقات جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل بود. براین اساس ایده برگزاری مسابقات جام جهانی کوچک با کودکان بیمار را مطرح کردم که مورد استقبال قرار گرفت و برنامه‌ریزی برای برگزاری آن آغاز شد.
دکتر رضایی این مسابقات را شبیه‌سازی‌شده جام جهانی فوتبال بیان کرد و گفت: پس از شناسایی کودکان بیمار علاقه‌مند به فوتبال در بخش‌ها و برگزاری جلسات تمرینی فوتبالیست‌های نامدار با آنان،  این ایده مورد استقبال هیئت‌رئیسه وقت دانشگاه قرار گرفت، تیمی از هیئت‌رئیسه نیز برای شرکت در دور اول مسابقات در کنار تیم ورزشکاران و هنرمندان و کودکان تشکیل شد.
وی بابیان اینکه بازخوردهای مثبت از اولین دوره برگزاری جام جهانی کوچک، سبب برگزاری این مسابقات به‌جای هر چهار سال یک‌بار، هر دو سال یک‌بار شد و گفت: برنامه‌ریزی اولیه برگزاری این مسابقات هر 4 سال یک‌بار و همزمان با جام جهانی بود که بنا به استقبال وزیر بهداشت و هیئت‌رئیسه وقت دانشگاه مقرر شد هر دو سال یک‌بار برگزار شود. دور دوم نیز مصادف با هفته سلامت و برگزاری کنگره بین‌المللی M8 و نقص ایمنی اولیه بود و در کنار تیم هنرمندان، فوتبالیست‌ها و هیئت‌رئیسه،  تیم یوسرن نیز با شرکت رئیس وقت WHS و دیگر مهمان خارجی برگزار شد.
مسئول برگزاری جام جهانی کوچک با اشاره به آثار مفید این مسابقات بر سلامت جسمی و روانی کودکان بیمار گفت: دریکی از مسابقات، کودک بیماری که نیاز به پیوند کلیه داشت؛ در مصاحبه‌ای آرزو کرد پیوند کلیه شود که به همت فوتبالیست‌ها گل‌ریزانی انجام شد و این کودک مورد پیوند کلیه قرار گرفت.
دکتر رضایی با اشاره به تشکیل تیم فوتسال دختران همزمان با برگزاری دوره سوم جام جهانی کوچک گفت: در کنار بازخوردهای مثبتی که از دوره‌های قبل دریافت کردیم؛ تنها نقد مطرح‌شده مربوط به مشارکت کودکان دختر بود. به همین دلیل در دور سوم، تیم فوتسال دختران، از کودکان علاقه‌مند در بخش‌ها تشکیل شد و در ابتدای سومین دوره مسابقات، بازی آن‌ها برگزار شد.
وی از مدیر روابط عمومی و معاون دانشجویی دانشگاه خواست برای برگزاری دور چهارم مسابقات مشارکت و همراهی کنند  و گفت: این مسابقات در راستای برندینگ دانشگاه برگزار می‌شود و احساس خوبی را در کودکان بیمار و مجموعه دانشگاه ایجاد می‌کند.  

جام جهانی کوچک، نمادی از فعالیت اجتماعی دانشگاه

دکتر ماشاءاله ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه، با اعلام آمادگی روابط عمومی دانشگاه در برگزاری چهارمین دوره مسابقات جام جهانی کوچک گفت: یکی از برنامه‌های دکتر قناعتی، اجتماعی شدن دانشگاه و رسانه‌ای شدن علم است و جام جهانی کوچک نیز نمونه‌ای از فعالیت اجتماعی دانشگاه محسوب می شود.
دکتر ترابی با تأکید بر توجه به ‌سلامت روانی در کنار سلامت جسمی گفت: تلاش‌ کادر پزشکی، تأمین سلامت فرد است و یکی از عوامل تأثیرگذار در سلامت جسمی، سلامت روانی  است. افزون براین اقدامات جامعه پزشکی فقط 20 درصد سلامت جامعه را تأمین می‌کند درحالی‌که 80 درصد عوامل تأثیرگذار بر سلامت در اختیار سازمان‌ها و نهادهای دیگر است و این مسابقات علاوه بر ارتقا سلامت روان، می‌تواند موجب مشارکت طلبی سازمان‌ها و نهادهای دیگر شود.
مدیر روابط عمومی دانشگاه با اشاره به دستاوردهای حوزه پزشکی پس از انقلاب که نیاز به رسانه‌ای شدن دارد گفت: پیش از انقلاب از  14 هزار پزشک فعال در کشور، 6 هزار پزشک خارجی بودند که  اکنون  این رقم به  حدود 160-170 هزار پزشک  و حدود 20 تا 30 هزار متخصص رسیده و این ظرفیتی است که لازم است به جامعه معرفی شود.
وی جام جهانی کوچک را فرصتی برای معرفی دستاوردهای پزشکی بی‌نظیر مرکز طبی کودکان دانست و گفت: در شرایطی که جامعه پزشکی ندانسته مورد هجمه قرار می‌گیرد، رسانه‌ای شدن دستاوردهای پزشکی می‌تواند سبب شکسته شدن این فضا شود.

لذت کار با کودکان
سپس دکتر کاظم رهنما مدیر مرکز طبی کودکان، جام جهانی کوچک را جزو جدانشدنی مرکز طبی کودکان دانست و گفت: با استفاده از تجربیات سه دوره پیشین، قطعاً دور چهارم باکیفیت بهتری برگزار خواهد شد.
وی کار در حوزه کودکان را به لحاظ روحیه احساسی و عاطفی این قشر، لذت‌بخش و بدون خستگی  دانست افزود: باوجود پتانسیلی که در دانشگاه و مرکز طبی کودکان وجود دارد دست‌به‌دست هم دهیم که چهارمین دوره نیز با قوت برگزار شود.

جام جهانی کوچک و تأثیر آن بر ارتقا هویت‌سازمانی

دکتر محمدحسین صادقیان معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه نیز با اشاره به بازخوردهای مثبت سه دوره پیشین جام جهانی کوچک، این مسابقات را در راستای خوش‌نامی دانشگاه دانست و گفت: برگزاری این مسابقات در ارتقا هویت‌سازمانی مجموعه دانشگاه نیز مؤثر است.
دکتر حامد شفارودی مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه، با اعلام آمادگی مدیریت تربیتی در برگزاری این مسابقات گفت: چمنی که به‌تازگی تهیه‌شده و می‌تواند در اختیار این مسابقات قرار گیرد. همچنین ایده‌های فرهنگی بسیاری وجود دارد که می‌تواند مورداستفاده قرار گیرد.

سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *