اردیبهشت ۱۴۰۰، زمان برگزاری سومین جشن قدر استاد دانشکده پزشکی
جلسه هیئت رئیسه دانشکده پزشکی با تودیع و معارفه معاون آموزش پزشکی عمومی برگزار شد
مراسم تودیع و معارفه دکتر عکاظی و دکتر ایمانی معاون پیشین و جدید آموزش پزشکی عمومی، در حاشیه جلسه هیئت رئیسه دانشکده پزشکی برگزار و زمان برگزاری سومین جشن قدر استاد اعلام شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، جلسه هیئت رئیسه دانشکده صبح روز شنبه اول اسفند 99 در سالن شورای دانشکده برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر علی لباف گزارشی از تدوین شیوه نامه ساختار گروههای بالینی و ارسال مستندات آن به مدیران گروههای آموزشی بالینی و معاونان آموزشی بیمارستانها و نظرسنجی از آنها، ارائه کرد و گفت: نتایج نظرسنجیها جمعبندی شده برای تصویب آماده ارائه در جلسه هیئت رئیسه است.
وی در ادامه به شرط معاونت آموزشی وزارت بهداشت مبنی بر لزوم داشتن لاگ بوک الترونیک در ۱۳ رشته بالینی به عنوان پیش شرط ارتقای دستیاران آن رشتهها گفت: اجرای ضرب الاجلی این تصمیم عملیاتی نبوده و مشکل ساز خواهد بود.
دکتر لباف با اشاره به ساماندهی بالغ بر ۱۲۰ برنامه دستیاری در مقاطع تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ، از راه اندازی سامانه دستیار خبر داد و گفت: این سامانه نوعی پورتال است که برای طرح دوره رشتههای دستیاری طراحی شده است و در این راستا اطلاعات دورههای دستیاری ثبت خواهد شد.
دکتر شاهین آخوندزاه معاون پژوهشی دانشکده گزارش کوتاهی از عملکرد معاونت تحت مدیریت خود ارائه کرد و اظهار داشت: سال ۹۹ برای پژوهش سال خوبی نبود، چرا که با بودجههایی که به امر تحقیق و پژوهش تخصیص داده میشود عملا نمیتوان کار خاصی انجام داد، مبالغ تخصیصی اعتبارات مربوط به انجام پایان نامه مقطع Ph.D در دانشگاه ۳۰ میلیون تومان است که این رقم در ۱۵ سال گذشته تصویب شده و طی این سالها رشدی نداشته و همین بسیاری از دانشجویان را با مشکل مواجهه ساخته است.
وی با انتقاد از وضع بودجه پژوهشی گفت: باوجود این مشکلات، خوشبختانه همکاران بالینی، مسیر انجام پژوهش وابسته به اعتبارات دانشگاه را تغییر دادند و به سمت ثبت طرحهای بدون پول که منابع آنها خارج از دانشگاه تامین میشود، روی آوردند، که ثبت این طرحها با نظارت و تحقیق تسهیل میشود و رنکبندی جداگانهای در نظر گرفته شده است.
دکتر آخوندزاده ادامه داد: متاسفانه شرایط کرونا بر روی آموزش و پژوهش ما تاثیر گذاشته و موجب برخی سهل گیریها به ویژه در بخش پایان نامه شده است که نظارت دقیقتر از سوی اساتید راهنمای پایان نامه و معاونین پژوهشی گروههای آموزشی را میطلبد.
دکتر نیما رضایی معاون بین الملل دانشکده و دبیر سومین جشن قدر استاد از برگزاری این مراسم در اردیبهشت ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: فرمهای نظرسنجی از فراگیران از دقایق ابتدایی روز جمعه در اختیار فراگیران قرار داده شده و فراگیران تا ۱۵ اسفند فرصت دارند در مرحله اول اسامی نامزدها و اساتید منتخب خود را در سامانه اعلام کنند.
وی افزود: همچنین در فرم نظر سنجی، بخشی تحت عنوان نظرات فراگیران در رابطه با آموزش گروهها و بخشهای بیمارستانی تهیه شده که فراگیران میتوانند با اشتراک نظرات خود در این بخش در شناسایی بهترین آموزش و چالشهای موجود به دانشکده کمک کنند.
دبیر سومین جشن قدر استاد ادامه داد: این نظرات برای آنالیز و رفع چالشها و مکشلات موجود، به صورت محرمانه و بدون نام در اختیار دفتر توسعه آموزش دانشکده قرار خواهد گرفت.
دکتر رضایی در ادامه به جذب دانشجویان خارجی اشاره کرد و با تاکید بر جذب بهترین و دقت در انتخاب دانشجویان خارجی گفت: بهتر است در کنار سخت گیریها در پذیرش، تعامل دو طرفه و برخی سهل گیریها با نظر اساتید انجام شود.
وی از برپایی ماه بین الملل در اریبهشت ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: با رایزنیهای صورت گرفته با دانشگاه آراسموس هلند و خارکیف اوکراین یک دوره یک ماهه در اردیبهشت سال جدید با سخنرانی اساتید و در نهایت اعطای گواهینامه معتبر برگزار خواهد شد.
دکتر فردین عمیدی معاون امور مالی و اداری دانشکده به وضع پرداختیهای از اعضای هیات علمی تمام وقت تا کارکنان اشاره کرد و گفت: باوجود مشکلات مالی سعی کردیم خللی در پرداختی وارد نشود.
وی افزود: سال گذشته علی رغم تامین منابع مالی و اوراق قرضه برای بازسازی ساختمان شماره ۷، به علت همکاری نکردن برخی همکاران این پروژه مسکوت ماند و دانشکده ۲۰ میلیارد تومان متضرر شد.
دکتر آرش عکاظی معاون پیشین آموزش پزشکی عمومی نیز گزارش کوتاهی از عملکرد معاونت ارائه و پیشنهاد داد: تشکیلات و بستر مناسب برای مجازیسازی آموزش در دانشکده در نظر گرفته شود که درشان دانشگاه تهران باشد و الگویی برای سایر دانشگاههای کشور باشد.
دکتر رویا ستارزاده معاون امور هیئت علمی دانشکده پزشکی نیز از تغییر روند ارتقای اعضای هیات علمی خبر داد و گفت: پس از این جلسات ارتقا، ماهی دوبار و در نهایت به صورت رای گیری محرمانه برگزار میشود همچنین انتخاب و نظرسنجی در مورد مدیر گروه به صورت رای گیری محرمانه، به صورت پایلوت در گروه زنان انجام شد.
دکتر ایرج کاشانی معاون تحصیلات تکمیلی نیز از استفاده از لاگ بوک الکترونیکی میان دانشجویان تحصیلات تکمیلی خبر داد و گفت: در صورتعدم تکمیل لاگ بوک کمک هزینه تحصیلی دانشجویان قطع خواهد شد، همچنین با همکاری دانشگاه دسترسی به نرمافزار بیگ بلو باتن برای اعضای هیات علمی جهت تدریس آنلاین تعریف شده است.
دکتر نسیم خواجوی راد مدیر دفتر توسعه آموزش پزشکی از بازبینی چارت تشکیلات دفتر توسعه خبر داد و گفت: در پی الکتیو و اجرایی کردن سیستم و افزایش وظایف توسعهای و اصلاح ساختار برنامه بازنگری پزشکی عمومی هستیم.
دکتر سید روح اله میری، معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده به کم شدن فعالیتهای دانشجویی تحت تاثیر کرونا اشاره کرد و گفت: با این وجود طی این مدت ۵۵۰ تسویه حساب، اعطای ۶۰۰ وام، ۸۰ وام ضروری به دانشجویان ارائه شد.
دکتر نفیسی در جمعبندی این جلسه هیئت رئیسه با تقدیر از اقدامات مثبت در حوزه معاونت آموزش تخصصی و فوق تخصصی گفت: برگزاری جلسات منظم شورای آموزش تخصصی و فوق تخصصی و راه اندازی سامانه دستیار از برنامههای مفید این معاونت است.
رئیس دانشکده پزشکی با تایید صحبتهای دکتر آخوندزاده گفت: برای جلوگیری از هرگونه اهمال کاری در امر نگارش پایان نامه، ساختار نگارش علمی و دقیق پایان نامه به گروههای آموزشی مجدد ابلاغ شود.
وی در ادامه با تشکر از برنامه ریزیهای دکتر رضایی در برگزاری سومین جشن قدر استاد تصریح کرد: با توجه به برپایی سومین سال این مراسم حساسیتها نیز بیشتر است و تمام سعی و تلاشمان بر حفظ رضایت و اعتماد مخاطبان از فراگیران تا اساتید باشد، نباید هیچ شائبهای در برگزاری این مراسم ایجاد شود.
دکتر نفیسی با تاکید بر پیگیری بازسازی ساختمان شماره هفت گفت: با توجه به فرسوده بودن بنا و زیرساخت ها، هر گونه اتفاق و حادثهای پیش بیاید از نظر قانونی دانشکده مسئول است.
وی با استقبال از برقراری سیستم رای گیری محرمانه، تصریح کرد: با استفاده از این سیستم اعضا نظرات خود را آزاد بیان میکنند.
رئیس دانشکده پزشکی، در پایان جلسه با تشکر از زحمات دکتر عکاظی در دوران تصدی معاونت پزشکی عمومی گفت: دکتر عکاظی زحمات بسیاری را در این معاونت متقبل شدند و در ادامه نیز از حضور ارزشمند، کمک و مشاوره ایشان در ادامه راه استفاده خواهیم کرد. دکتر ایمانی نیز از قبل در مجموعه بودند و با دفتر توسعه و معاونت آموزش و دکتر عکاظی در ارتباط بودند و امیدواریم در ادامه راه همه چیز خوب پیش خواهد رفت و قدمهای موثری برداریم و امیدواریم اتفاقات جدید رقم بخورد.
وی با اشاره به تشکر شورای نمایندگان از زحمات دکتر عکاظی افزود: دانشجویان نگران بودند که بعد از دکتر عکاظی شرایط به گونهی دیگری باشد که من گفتم، دکتر ایمانی هم مانند دکتر عکاظی مهربان، آرام و دلسوز به مجموعه هستند.
دکتر عکاظی نیز در این مراسم گفت: من به خودم اطمینان دارم که با تمام داشتههایم در دانشکده خدمت کردم، اما مطمئن هستم که کافی نبوده است.
وی افزود: در سیستم پزشکی عمومی دو فرآیند اجرایی و کنترل کیفی مطرح است که عمده آن مباحث اجرایی است که در بازبینی تشکیلات باید به خروجی کار و کنترل کیفی توجه بیشتری شود.
دکتر علیرضا ایمانی معاون جدید پزشکی عمومی دانشکده گفت: در طول این چند که تصدی این معاونت را بر عهده گرفتم متوجه شدم معاونت، بسیار پرکار با تنوع بسیار بالاست و امور اجرایی بیشتری فشار و حجم کاری را دارد و امیدوارم در طول خدمت منشا اثر برای دانشکده باشم و از زحمات دکتر عکاظی که با سعه صدر من را راهنمایی کردند سپاسگزارم.
نظر دهید