دکتر خاتون‌آبادی: آموزش به‌عنوان رکن اصلی برنامه‌های توسعه‌ای و دستیابی به دانشگاه نسل چهارم باید موردتوجه قرار گیرد

رئیس دانشکده توان‌بخشی، با تأکید بر ضرورت ورود خدمات توان‌بخشی به عرصه بالینی، از حمایت دانشگاه برای فعالیت در سطح اول خدمات خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در حاشیه نشست رئیس دانشگاه با مدیران گروه‌های آموزشی، دکتر سید احمدرضا خاتون‌آبادی رئیس دانشکده توان‌بخشی با تأکید براینکه جامعه امروز نیازمند حوزه فعالیت‌های اجتماعی دانشگاه است و خدمات اجتماعی دانشگاه را بیش‌ازپیش می‌طلبد افزود:  باتوجه به اینکه علوم پزشکی در جامعه جهانی  پیشرفت فوق‌العاده‌ای داشته؛ می‌طلبد عرصه توان‌بخشی نیز در تکمیل خدمات پزشکی کمک‌کننده باشد که با سیاست‌های دانشگاه و فعالیت‌های همکارانم در دانشکده توان‌بخشی، فعالیت‌های مثمر ثمری صورت گرفته است.
دکتر خاتون‌آبادی بااشاره به ضرورت ورود خدمات توان‌بخشی به عرصه بالینی گفت: یکی از فعالیت‌هایی که دانشگاه بر آن تأکید دارد و ما به آن علاقه‌مند هستیم؛ ورود دانشکده توان‌بخشی به سطح اول خدمات سلامت، یعنی حوزه بهداشت است و قرار است وارد عرصه پیشگیری شویم.
رئیس دانشکده توان‌بخشی هدف از فعالیت‌های حوزه توان‌بخشی را افزایش کیفیت زندگی دانست و گفت: دانشگاه و جامعه می‌تواند از حضور توان‌بخشی در عرصه‌های مختلف سلامت  بهره ببرد تا کیفیت زندگی در جامعه ارتقا یابد.
دکتر خاتون‌آبادی با اشاره به نسل اول تا چهارم دانشگاه‌ها گفت: دانشگاه نسل اول، رویکرد آموزشی دارد و این رویکرد باید همچنان موردتوجه قرار گیرد چراکه آموزش رکن اول و پایه اصلی برنامه‌های توسعه‌ای و رسیدن به دانشگاه نسل چهارم و دانشگاه اجتماعی است.  
رئیس دانشکده توان‌بخشی درباره اهمیت رشته توان‌بخشی به دانشجویان گفت: به دانشجویانی که وارد این حوزه می‌شوند عرض می‌کنم که توان‌بخشی یکی از بحث‌های جدی است که در وزارتخانه پیگیری می‌شود و ما هم در حد توان خود برای ارتقا آن در سطح دانشگاه تلاش می‌کنیم و تاکنون پیشرفت بسیار خوبی داشته‌ایم  و امیدوارم در آینده نیز از این حوزه استفاده بهینه ببریم.
دکتر خاتون‌آبادی با تأکید براینکه هدف ما افزایش کیفیت زندگی است گفت: توان‌بخشی دو سر طیف، از بدو تولد کودک که مشکلات تغذیه‌ای دارد تا  سالمندی که  بحث روز و گسترده جامعه جهانی است را در برمی‌گیرد و امیدوارم در توان‌بخشی بتوانیم خدمات موردنیاز را پوشش و کیفیت سلامت جامعه را ارتقا دهیم.

سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب