با تاکید بر تداوم جشنواره قدر استاد، نشست هیات رئیسه دانشکده پزشکی برگزار شد

در نشست هیات رئیسه دانشکده پزشکی دو ارتقای همزمان دستیاران و وضعیت سنجی جو حرفه ای در محیط های بالینی بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، در این نشست که صبح روز شنبه 14 اردیبهشت در سالن شورای دانشکده پزشکی برگزار شد، دکتر نفیسی با تبریک مجدد روز استاد به اعضای هیات رئیسه و با اشاره به برگزاری اولین جشنواره قدر استاد گفت: مراسم در فضایی با شور و طراوت و استقبال کم نظیر اساتید و دانشجویان برگزار شد.
وی با بیان این که جای خالی این مراسم در دانشکده پزشکی حس می شد، اظهار داشت: مراسم تجربه خوبی بود که ممکن بود برای سال اول ایراداتی داشته باشد که ما باید تمام همت خود را برای رفع آن صرف کنیم و نیز با تشکیل کمیته هایی در بخش پژوهش و آموزش تخصصی و فوق تخصصی انتخاب و معرفی اساتید نیز به بهترین شکل ممکن انجام شود.
در ادامه هر یک از اعضای هیات رئیسه نقطه نظرات خود را در رابطه با اولین جشنواره قدر استاد بیان کردند.
دکتر توکلی معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده پزشکی گفت: دانشکده پزشکی باوجود بضاعتی که دارد کمتر شاهد بودیم در مراسمی همه سرمایه خود را جمع کند اما جشن قدر استاد مصداق بارز جمع کردن سرمایه ها و هم نشینی اقوام و وحدت ملی بود.
سایر اعضای هیات رئیسه به فراخور بازخوردهایی که از اساتید و اعضای هیات علمی دریافت کرده بودند، رضایت و خورسندی خود  و اساتید را از نحوه برگزاری جشن اعلام کردند و خواهان تداوم برگزاری این مراسم شدند.
بعد از بیان مباحث پیش از دستور دکتر ساعدی به تبیین موضوع تعیین تکلیف دو ارتقاء همزمان دستیاران پرداخت و گفت: پیشنهاد ما این است که تنها دستیاران سال 4 که دلیل موجه داشته باشند بتوانند در دو آزمون همزمان ارتقاء شرکت کنند.
در ادامه دکتر سیما موضوع وضعیت سنجی جو حرفه ای در محیط های بالینی را مطرح کرد و گفت: جو حرفه ای یعنی این که یک سری آیتم و ملاک وجود دارد که بیمار یک بیمارستان را برای ادامه درمان خود انتخاب می کنند که ما برای وضعیت سنجی جو حرفه ای در بیمارستان های دانشگاه ، پرسشنامه ای طراحی و در یکی از بیمارستان های تابعه دانشگاه اجرایی شد که پرستاران، اعضای هیات علمی، دستیاران، کارآموزان و کاروزان در تکمیل ان مشارکت کردند.
مینا  محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

تنظیمات قالب