بررسی استاندارد خدمات اسپیرومتری در معاونت درمان
با توجه به اهمیت موضوع قابلیت اجرایی شدن استانداردها، معاونت درمان جلساتی را با اساتید رشته های مختلف و مرتبط با هر استاندارد برای بررسی این موضوع برگزار خواهد کرد و اصلاحات مورد نظر به وزارت بهداشت منعکس خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، این جلسه با حضور دکتر علی گنجعلی خان، مدیر درمان دانشگاه، مریم رادین منش، رئیس اداره اقتصاد درمان، بیمه و تعرفه، دکتر خسرو صادق نیت، متخصص طب کار، دکتر سمانه پارسا، متخصص بیماری های داخلی، دکتر علی رضا خواجه نصیر، متخصص بیهوشی، دکتر زینب نادرپور، متخصص بیماری های داخلی، دکتر مهرناز اسدی، فوق تخصص بیماری های ریه، دکتر روح اله شیرزادی، فوق تخصص ریه کودکان، دکتر آرش کلانتری، فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی، بیماری های اطفال، دکتر پژمان پورفخر، متخصص بیهوشی و شمسی اختیار، کارشناس مسئول اقتصاد سلامت به صورت حضوری و مجازی دوشنبه هجدهم بهمن ۱۴۰۰ برگزار شد.
دکتر گنجعلی خان گفت: به منظور خرید راهبردی بسته های خدمتی و مطابق قانون بودجه کشور مصوبه هیئت وزیران خدماتی که سازمان های بیمه گر خریداری میکنند، باید بر طبق استانداردها باشد و این استانداردها در وزارت بهداشت توسط متخصصان تدوین و بعد از تصویب ابلاغ میشود.
وی افزود: وزارت متبوع استاندارد خدمات مختلف را به دانشگاه ها ابلاغ کرد، پس از بررسیهای انجام شده برخی از این استانداردها در سطح بیمارستان قابلیت اجرایی نداشته و یا نیاز به بازنگری داشتند. با توجه به اهمیت این موضوع معاونت درمان جلساتی را با اساتید رشته های مختلف و مرتبط با هر استاندارد برای بررسی قابلیت اجرایی شدن استانداردها برگزار خواهد کرد و اصلاحات مورد نظر به وزارت بهداشت منعکس خواهد شد.
رادین منش گفت: در حال حاضر در حیطه اسپیرومتری دو استاندارد وجود دارد که در این استانداردها قسمت های مختلف همچون تجویز کننده، ارائه کننده، اندیکاسیون، کنترا اندیکاسیون، تواتر خدمتی و زمان ارائه در نظر گرفته شده است که بهتر است اساتید در هر حیطه و در خصوص هریک از این آیتم ها نظرات خود را اعلام کنند .
در این جلسه استانداردهای اسپیرومتری ساده و اسپیرومتری قبل و بعد از دوز آزمایش برونکودیلاتور مورد بررسی قرار گرفت و اساتید به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.
نظر دهید