• تاریخ انتشار : 1400/05/12 - 08:51
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 256
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری ششمین جلسه کارگاه آموزشی زیستن هوشمندانه

دفتر امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی تهران ششمین کارگاه آموزشی مجازی زیستن هوشمندانه را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران، دکتر غزل پورنسایی در ششمین  جلسه از کارگاه مجازی دانشگاه زیستن هوشمندانه گفت: چهره‌ی انسان می‌تواند بیش از 20.000 حالت مختلف ایجاد کند و به همین دلیل  ما باور داریم که با نگاه کردن به حالات چهره و قیافه‌ی افراد می‌توانیم به‌طور دقیق بگوییم که فرد چه احساسی دارد .در این کارگاه که روز یکشنبه 10 مرداد 1400 به صورت مجازی برگزار شد بیش از 60 عضو هیئت علمی و کارمند و دانشجو حضور داشتند.

 دکتر پورنسایی تواناترین قسمت بدن در نحوه‌ی بیان غیرکلامی  را چهره اعلام  و به برخی اشارات بدنی و یا تن گفتار اشاره و گفت :این حرکات در فرهنگ یک جامعه مورد توافق قرار  و این نوع حرکات و اشارات بدنی جایگزین کلمات می‌شوند که این حرکات  را حرکات نمادین مینامند.  اشکال نمادین  در طول زمان، بنا به دلایل متفاوت تاریخی و اجتماعی تغییر می کنند.ایشان در ادامه اعلام کردند دانستن این تغییرات و شناخت آن‌ها به ما کمک می‌کند که در ارتباط خود با گروه‌ها و فرهنگ‌های دیگر کم‌تر دچار سوءتفاهم یا درک نادرست شده زیرا تفاوت‌های فرهنگی در این زمینه می‌تواند موجب بی‌تناسبی، کج‌رفتاری یا بی‌علاقگی از طرف سایر افراد شود. همچنین در ادامه ایشان به حرکت دست ها اشاره و فرمود حرکت دست ها علاوه بر انتقال معانی در القای اعتماد یا بی‌اعتمادی یا شور و اشتیاق ناشی از دل‌شادی، بی‌علاقگی یا دل‌مردگی به مخاطب نقش داشته و دست‌ها و اشاره‌های زبان بدن این نکته را منتقل می‌کند که چه اعتماد یا اشتیاقی وجود دارد. بسیاری از سوءتفاهم‌ها و درک اشتباه در گفت‌وشنود از حرکت  دست ها اتفاق می‌افتد که می‌تواند نشانگر خستگی، پنهان‌کاری، شک و یا بی دقتی باشد .در ادامه وی به نقش غر زدن در ارتباط موثر اشاره و گفت :غر زدن یعنی تکرار یک مفهوم یا  یک جمله  که  تکرار این جمله برای چندین بار در روز قابل قبول است ولی بیش از ان غیر قابل تحمل  و به معنی غر زدن است. سئوال این است که  با آدمی که دائما غر می‌زند چگونه برخورد کند  ممکن است به اشتباه فکر کنیم که آنها مانند یک فرد بدبین نگاهی منفی به زندگی دارند اما واقعیت این است که غرغروها گونه‌ای کاملا منحصر به فرد هستند. آنها ممکن است اصلا نگاه منفی به زندگی نداشته باشند. با این حال قصد دارند به شما ثابت کنند هیچ چیز به خوبی‌ای که باید باشد نیست آنها اغلب قبول ندارند که جزو دسته‌ی غر غروها بوده و  فکر می کنند که فقط یک راه برای برخورد با شرایط نامطلوب وجود دارد و انهم غر زدن است . ممکن است آدم‌های مثبت‌نگری باشند که نمی‌دانند چطور  دسترسی به اهدافشان را دنبال کنند. بنابراین مهم است  یاد بگیریم که  برخورد صحیحی با آنها داشته باشیم.

یاد آوری می شود این برنامه هر هفته در روزهای یکشنبه ها از ساعت 21 تا 22 برگزار می شود علاقه مندان می توانند از طریق نشانی اینجا و از گزینه میهمان وارد شوند.

  • گروه خبری : دفتر امور ایثارگران
  • کد خبر : 195163
کلمات کلیدی
علیرضا پیرامون مقدم
تهیه کننده:

علیرضا پیرامون مقدم

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب