برگزاری جلسه مشترک مدیران سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و ایران در مجمع خیرین استان تهران

مدیر سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: به همت مجمع خیرین استان و حمایت مشاور وزیر، همکاری خوبی بین سه دانشگاه علوم پزشکی پایتخت برای رفع موانع و جلب مشارکت حداکثری خیرین ایجاد شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی، دوشنبه 27 اردیبهشت 1400 نشست مشترک مسئولان امور سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت سه دانشگاه علوم پزشکی تهران ، شهید بهشتی و ایران در محل مجمع خیرین کشور برگزار شد.
در این جلسه که مظفر الوندی مدیرعامل مجمع خیرین استان، دکتر احمد هوشنگی عضو مجمع خیرین، صفی پور نماینده امور خیرین دانشگاه ایران، دکتر نوری و شعله سعادت نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر مسعود خسروانی مدیر سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران ، دکتر محمد آدابی رئیس اداره خیرین حضور داشتند، ابتدا دستور جلسه مشترک در اداره کل سازمان های مردم نهاد و امور خیریه وزارت پیگیری شد.
در ابتدا  الوندی مباحث تاسیس موسسه های  خیریه بیمارستانی، پروژه های نیمه کاره دانشگاه ها، بحث خیرین ایرانیان مقیم خارج از کشور و توپوگرافی واحدهای تحت پوشش دانشگاه را مطرح کرد.
در ادامه  نمایندگان هریک از دانشگاه ها مطالبی را در خصوص مشکلات و موانع موجود در جذب کمک های مردمی مطرح کردند.
دکتر خسروانی نیز از روند تشکیل هیئت مدیره موسسه خیریه بیمارستان جامع آرش خبر داد و گفت: پیرو جلسه با دکتر کاوه و معرفی خیرین توانمند در این حوزه توسط ایشان، اعضای هیئت مدیره تعیین شده است و ان شاءالله شاهد برکات این همیاری در این بیمارستان خواهیم بود.
وی ضمن درخواست دریافت توپوگرافی تهیه شده توسط الوندی برای تکمیل مراکز تحت پوشش دانشگاه به تفاهم نامه بین دانشگاه علوم پزشکی تهران و سازمان فرهنگ و ارتباط اسلامی اشاره کرد و گفت: ما آماده هستیم برای جلب حمایت خیرین مقیم خارج از کشور و عقد تفاهم نامه همکاری میان این سازمان و سایر دانشگاه ها در خدمت دوستان باشیم.
دکتر خسروانی در ادامه گفت: با توجه به نامگذاری سال توسط رهبری به سال رفع موانع در تولید، پیشنهاد می شود کارهای پژوهشی مشترکی توسط سه دانشگاه برای بررسی موانع جلب مشارکت های مردمی با ارائه راهبردهای کاربردی تهیه و در اختیار مشاور وزیر قرار گیرد تا ساز و کارهای لازم برای تحقق این راهبردها، ایجاد شود و از این طریق به دغدغه های موجود به ویژه تامین اعتماد خیرین به طور عملی رسیدگی شود، امید است از این طریق بتوانیم مشارکت خیرین نیک اندیش را بیشتر از پیش جلب نماییم.
دکتر آدابی نیز در خصوص جلب  کمک های خیرین در امور پژوهشی توضیحاتی را بیان کرد و افزود: در حوزه فناوری های نوین پژوهش های خوبی در دست اقدام است که با جلب نگاه  خیرین به این حوزه می توانیم گام های بزرگی در عرصه نوآوری و تولید برداریم، که مورد استقبال همه به ویژه دکتر هوشنگی قرار گرفت و مقر شد موضوع پیگیری شود. در خاتمه مصوب شد به منظور پیگیری مصداقی موارد مطرح شده، از جمله طرح پژوهشی پیشنهادی، ضمن تشکیل گروه مجازی، مدیریت سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران میزبان نشست آتی این اعضای باشد.

سید محمد حسین  میری طامه
تهیه کننده:

سید محمد حسین میری طامه

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب