برگزاری مراسم تکریم و معارفه مدیران پیشین و جدید گروه های آموزشی داروسازی سنتی و تاریخ پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر روجا رحیمی گفت: بی شک موفقیت هر گروه آموزشی مرهون تلاش و زحمات تمام اساتید، دانشجویان و کارشناسان آن گروه آموزشی است.

مراسم تکریم و معارفه مدیران پیشین و جدید گروه های آموزشی داروسازی سنتی و تاریخ پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، مراسم تکریم دکتر محمدحسین آیتی، مدیر پیشین گروه آموزشی تاریخ علوم پزشکی و دکتر روجا رحیمی، مدیر پیشین گروه آموزشی داروسازی سنتی و معارفه دکتر آرمان زرگران، مدیر جدید گروه آموزشی تاریخ علوم پزشکی و دکتر نرگس ساداتی، مدیر جدید گروه آموزشی داروسازی سنتی، با حضور مدیران، معاونان، اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشکده دوشنبه 1 اسفند 1401 در ساختمان احمدیه دانشکده طب ایرانی برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر روجا رحیمی، رئیس دانشکده ضمن قدردانی از زحمات دکتر آیتی در طی سالهای انتصاب وی در سمت مدیرگروه آموزشی تاریخ پزشکی گفت: دکتر آیتی با وجود مشغله های بسیار و مسئولیت های اجرایی و کلیدی که داشتند در این 4 سال قبول زحمت کردند و مدیریت گروه آموزشی تاریخ پزشکی را به عهده گرفتند و در طی سالهای حضور ایشان، اتفاقات بسیار خوبی برای این گروه آموزشی رقم خورد که مهم ترین آنها تصویب رشته Ph.D تاریخ پزشکی بود و الحق و الانصاف زحمات و تلاش های ایشان در تحقق این مهم بسیار تأثیرگذار بود.  

رئیس دانشکده در ادامه افزود: خوشبختانه ما در گروه آموزشی تاریخ پزشکی دانشجویان بسیار خوب و توانمندی جذب کردیم که همواره زبانزد اساتید هستند و این حاصل زحمات بی دریغ دکتر آیتی است. حضور دکتر آیتی همواره پشتیبانی بزرگ برای دانشکده بوده است و امیدوارم از این پس هم از راهنمایی و مشاوره ایشان بهره مند باشیم.  

دکتر رحیمی در ادامه دکتر زرگران را از اساتید توانمند گروه تاریخ پزشکی و گروه داروسازی سنتی برشمرد و گفت: دکتر زرگران در هر دو گروه حضور ارزشمندی داشته است و این نشان دهنده توانمندی ایشان است. دکتر زرگران بی تردید با پویایی، خوش فکری و خلاقیت، راه دکتر آیتی در گروه تاریخ پزشکی را ادامه خواهند داد و در حفظ و ارتقای دستاوردهای گروه کمک شایانی خواهند کرد.

دکتر رحیمی در ادامه گفت: بنده از سال 93 در خدمت گروه آموزشی داروسازی سنتی بودم. در این 8 سال در کنار سایر اساتید گروه تلاش کردیم کیفیت آموزش را ارتقا دهیم و توانمندی گروه را افزایش دهیم. همچنین تلاش کردیم که امکانات آزمایشگاه را تا حد ممکن ارتقا دهیم و آنچه برای دانشجویان نیاز هست فراهم کنیم.

مدیر پیشین گروه آموزشی داروسازی سنتی در ادامه افزود: موفقیت هایی که در این سالها برای گروه حاصل شده مرهون تلاش تمام اساتید و دانشجویان و کارشناسان گروه است. بی شک حضور خانم دکتر ساداتی و توانمندی های ایشان نیز در بهبود و ارتقای فعالیت های گروه نقش بسیار تأثیرگذاری خواهد داشت.

دکتر آیتی در ادامه این مراسم گفت: من بسیار خوشحالم که مسئولیت گروه را به دکتر زرگران که شایسته تر و توانمندتر از من است،  تحویل می دهم. گروه تاریخ پزشکی همواره مدیون زحمات و ایده های دکتر زرگران بوده است. حضور دانشجویان این گروه که مهم ترین ویژگی آنها عشق و علاقه به این رشته است نیز باعث شده است که دانشجویان بسیار موفقی در این گروه داشته باشیم و بی شک این گروه در آینده نیز افتخارات بزرگی برای دانشکده و دانشگاه رقم خواهد زد.

دکتر زرگران نیز ضمن قدردانی از زحمات دکتر رحیمی در جایگاه مدیر گروه داروسازی سنتی، بر لزوم توجه و تأمل در تاریخ شفاهی تأکید کرد و گفت: هر کدام از ما در جایگاهی که ایستادیم باید به مسیری که پیشینیان ما طی کردند و فراز و نشیب هایی که پشت سر گذاشته شده است تا به شرایط کنونی برسیم توجه داشته باشیم. جایگاه امروز گروه تاریخ پزشکی حاصل اتحاد، همدلی، مشارکت و مجاهدت تمام کسانی است که در این مسیر تأثیرگذار بودند.

دکتر ساداتی نیز در ادامه با بیان این مطلب که فراز و نشیب های گروه آموزشی داروسازی سنتی با نظم و تعصب دکتر رحیمی پشت سر گذاشته شده است، گفت: مسیر گروه داروسازی سنتی با تلاش و زحمات تمامی اساتید، دانشجویان و کارشناسان گروه به بهترین شکل طی شده است و از این پس هم با همفکری تمام دوستان در جهت نیل به اهداف گروه پیش خواهیم رفت.

در پایان این مراسم، هدایایی برای قدردانی و به رسم یادبود به مدیران پیشین گروه های آموزشی تقدیم شد.      

خاطره  فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب