• تاریخ انتشار : 1395/01/31 - 10:26
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1645
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بزرگداشت هفته جهانی نقص ایمنی اولیه در مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی

در بزرگداشت هفته جهانی نقص ایمنی اولیه به لزوم افزایش آگاهی پزشکان و خانواده ها درباره بیماریهای نقص ایمنی اولیه و توجه بیشتر مسئولان برای حمایت مالی از این بیماران تأکید شد.

گالری عکس 1

گالری عکس2
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ایمونولوژی،آسم و آلرژی روز شنبه 28 فروردین سال جاری مراسمی به مناسبت هفته جهانی نقص ایمنی اولیه در سالن دکتر فرهودی مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی با حضور جمعی از بیماران نقص ایمنی اولیه، خانواده بیماران و همکاران مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی تشکیل شد.
در ابتدا دکتر محمد رضا فضل الهی، هیئت علمی این مرکز ضمن خوشامدگویی به شرکت کنندگان اعلام کرد: از حدود 6 سال پیش به خاطر اهمیت بیماری نقص ایمنی و مشکلات آن برای خانواده ها و جامعه، با همت و ابتکار بنیادهای بین المللی مرتبط با نقص ایمنی اولیه 29-22 آوریل مصادف با 10-3 اردیبهشت هفته نقص ایمنی اولیه نامگذاری شد.
 وی گفت: در سالهای گذشته مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی برنامه هایی در قالب آگاهی پزشکان جامعه نسبت به بیماری نقص ایمنی  اجرا کرده است و امسال برای اولین بار برنامه ای به این مناسبت با حضور بیماران و خانواده ها اجرا می شود  و یک تجربه رودررو با بیماران و خانواده ها است و  هدف برگزاری این مراسم یادآوری این هفته و فراهم کردن محیطی مناسب برای بیماران و خانواده ها و نشستی دوستانه با خانواده ها است،او  از خانواده ها خواست تا  مشکلات و سوالات خود را مطرح کنند.
در ادامه بیماران سوالات خود را در زمینه تشخیص و نحوه درمان و نقش تغذیه در کنترل این بیماریها مطرح کردند که دکتر فضل الهی و  دکتر مریم محلوجی راد، فوق تخصصان ایمونولوژی و آلرزی بالینی و دکتر مهشید سیرجانی متخصص تغذیه به این سوالات پاسخ دادند.
 در این مراسم بیماران وجود مشکلات مالی و نبود یک نهاد حمایت کننده از بیماران نقص ایمنی را به عنوان بزرگترین مشکلات خود مطرح کردند و  با توجه به تجربه مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی و انجمن آسم و آلرژی ایران در اجرای برنامه های آموزشی برای پزشکان و خانواده ها درخواست شد که  برنامه های آموزشی مفصل تری در سطوح مختلف برگزار شود.
 سپس دکتر مریم ایازی، دبیر اجرایی کرسی یونسکو در آموزش سلامت اعلام کرد: بنیاد بین المللی نقص ایمنی (IDF) (که اخیرا مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی همکاری خود را با این بنیاد آغاز کرده است) با شعار  Think Zebra (به گورخرها فکر کنیم)، حیوان گورخر را نماد بیماری نقص ایمنی اولیه در دنیا معرفی کرده است و دلیل این انتخاب را این گونه ذکر می کنند که  همواره در دانشکده های پزشکی آموزش داده می شود که با دیدن علائم بیماریها، شایعترین تشخیص را مدنظر قرار دهند و در زبان انگلیسی ضرب المثلی رایج است که بیان می کند با شنیدن صدای سم، به اسب فکر کن تا به گورخر، اما برای تشخیص به موقع بیماریهایی مانند نقص ایمنی اولیه که با علائم بسیار شایع تظاهر می کنند، باید تشخیص های نادر را هم مدنظر قرارد داد.
 وی در ادامه هدایایی به بیماران نقص ایمنی تقدیم کرده و سپس بیماران نقص ایمنی با شور و شوق شمع های کیک بزرگداشت هفته جهانی نقص ایمنی را خاموش کرده و با کیک فوق از خانواده ها و بیماران پذیرایی شد.
 در پایان خانواده ها از زحمات پرسنل مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرزی برای ایجاد فضای شاد برای بیماران تشکر کردند./ق

 

خبر: واحدی

 

  • گروه خبری : مرکز تحقیقات ایمونولوژی آسم و آلرژی
  • کد خبر : 59517
کلمات کلیدی
الناز واحدي
تهیه کننده:

الناز واحدي

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب