• تاریخ انتشار : 1401/07/12 - 11:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 551
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بیمارستان مرکز طبی کودکان لوح بیمارستان دوستدار کودک دریافت کرد

بیمارستان مرکز طبی کودکان با تلاش مجدانه همه کارکنان در راستای دستیابی به اهداف و اجرای 10 اقدام بیمارستان دوستدار کودک موفق به دریافت لوح دوستدار کودک شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، بیمارستان مرکز طبی کودکان، با تلاش مجدانه همه کارکنان در راستای دستیابی به اهداف و اجرای 10 اقدام بیمارستان دوستدار کودک موفق به دریافت لوح دوستدار کودک شد.
دکتر علی گنجعلی خان، مدیر تعالی بالینی و ارزیابی خدمات بیمارستانی دانشگاه به همراه مژگان اکبری، مسئول اداره مادر، نوزاد و مامایی در روز یکشنبه دهم مهرماه 1401 ضمن حضور در بیمارستان مرکز طبی کودکان از تلاش های مجدانه دکتر شروین بدو، رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان، دکتر سنگسری، رئیس بخش نوزادان، شکوری، مترون و سایر اعضای بیمارستان در دستیابی به این لوح ارزشمند تقدیر و تشکر به عمل آوردند.
دکتر گنجعلی خان گفت: سالانه تعداد معدودی از بیمارستان های کشور پس از ارزیابی وزارت بهداشت و معاونت درمان دانشگاه موفق به اخذ این لوح زرین می شوند. راه اندازی بیمارستان دوستدار کودک یک نهضت جهانی است که توسط یونیسف و سازمان جهانی بهداشت آغاز شده است. هدف آن کمک به ارتقاء سلامت نوزادان از طریق برقراری و ارائه مراقبت های درمانی/بهداشتی مناسب در راستای حمایت از تغذیه با شیر مادر به عنوان یک رفتار معمول در جوامع مختلف و اجرای 10 اقدام بیمارستان دوستدار کودک برای تغذیه موفق با شیر مادر است.
وی در ادامه یادشده که در کشور ما همگام با شروع فعالیت های ترویج تغذیه با شیرمادر، ایجاد بیمارستان های دوستدار کودک از اولویت های برنامه کشوری قرار گرفت. برای موفقیت تغذیه با شیر مادر و حمایت از مادران در مراحل بارداری، زایمان و نیز زمان بستری کودک بیمار زیر دو سال، اجرای صحیح ده اقدام بیمارستان های دوستدار کودک، به عنوان معیارهای بین المللی توصیه شده است.
دکتر بدو ضمن عرض خسته نباشید به همه کادر درمانی بیمارستان گفت: در بیمارستان های دوستدار کودک، آموزش مادران باردار، تماس پوستی مادر و نوزاد بلافاصله پس از تولد، شروع به موقع تغذیه با شیر مادر ظرف ساعت اول تولد، تداوم تغذیه با شیر مادر به طور مکرر و انحصاری، هم اتاقی بیست و چهار ساعته مادر و شیرخوار، عدم استفاده از بطری و گول زنک، آموزش و حمایت مادران ... از اهم فعالیت ها برای شروع موفق شیردهی است که تداوم آن را نیز تسهیل می کند.
در پایان اکبری گفت: تداوم و حسن اجرای ده اقدام بیمارستان های دوستدار کودک پس از اجرای اولیه و دریافت لوح اهمیت دارد بدین منظور پایش و ارزیابی دوره ای عملکرد بیمارستان ها برای حفظ دستاوردها و انجام مداخلات به موقع در راستای رفع کاستی ها و ارتقاء شاخص ها بر اساس استانداردهای جهانی ضروری است.

  • گروه خبری : معاونت درمان
  • کد خبر : 218573
فائزه فهیمی تبار
تهیه کننده:

فائزه فهیمی تبار

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب