• تاریخ انتشار : 1401/02/06 - 12:47
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 734
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

تفاهم نامه آموزشی و پژوهشی بین مرکز تحقیقات آسیب دیدگان جنگ دانشگاه و مرکز تحقیقات کاربردی معاونت بهداد فرماندهی انتظامی مبادله شد

جلسه شورای پژوهشی مرکز تحقیقات آسیب دیدگان جنگ با موضوع تبادل تفاهم نامه همکاری آموزشی- پژوهشی این مرکز با مرکز تحقیقات کاربردی معاونت بهداد فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران، دوشنبه 5 اردیبهشت 1401جلسه تبادل تفاهم نامه همکاری آموزشی - پژوهشی مرکز تحقیقات آسیب دیدگان جنگ دانشگاه با مرکز تحقیقات کاربردی معاونت بهداد فرماندهی انتظامی با حضور دکتر منصورگتمیری، دکتر محمدتقی بیگ محمدی، دکتر محمدرضا عباسی، دکتر عبدالرحمان رستمیان، دکتر نورالدین نخستین انصاری و دکتر احسان مقیمی از طرف دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر پیمان فقیه فرد، دکتر خانجانی، دکتر محمدتقی خان محمدی، دکتر ستارزاده و خانم پرستو شهبازی از طرف مرکز تحقیقات کاربردی معاونت بهداد فرماندهی انتظانی در تالار اجتماعات دانشکده پزشکی برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر مقیمی ضمن معرفی مرکز تحقیقات آسیب دیدگان جنگ، خلاصه ای از فعالیت های این مرکز را بیان کرد.

سپس دکتر رستمیان با توجه به دستور جلسه هدف از برگزاری جلسه را بدین شرح توضیح داد: با توجه به لزوم حفظ و ارتقا سلامت جسمانی و روانی اقشار نظامی و انتظامی می توان با رویکرد تصمیم گیری  مبتنی بر شواهد علمی سبک زندگی فردی و فعالیت شغلی این قشر از جامعه را اصلاح کرد. بدین منظور نیاز است تا سازماندهی و توسعه همکاری ها و بهره مندی از توانایی ها، تخصص و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری دو طرف در زمینه های ایجاد و گسترش همفکری و همکاری های آموزشی- پژوهشی ارتقا پیدا کند.

در ادامه  دکتر بیگ محمدی سرپرست مرکز تحقیقات آسیب دیدگان جنگ دانشگاه ضمن تشکر از تلاش های دکتر رستمیان و تشکر از دکتر گتمیری برای ایجاد ارتباط و همکاری بین این مرکز و مرکز تحقیقات کاربردی معاونت بهداد فرماندهی انتظامی ابراز امیدواری کرد با استفاده از ظرفیت علمی بزرگ اساتید ایثارگر دانشکده پزشکی در حیطه های مختلف علوم پزشکی گام های موثری در جهت رسیدن به اهداف این دو مرکز برداشته شود.

در ادامه جلسه دکتر فقیه فرد معاون اجرایی معاونت بهداد فرماندهی انتظامی، مرکز تحقیقات کاربردی آن معاونت را معرفی و خلاصه ای از فعالیت های مرکز را بیان کرد. وی با اشاره به اینکه ما مدیون ایثارگران و جانبازان و آسیب دیدگان جنگ تحمیلی، مدافعان حرم و جانبازی هر روزه نیروهای فرماندهی انتظامی در درگیری با اشرار و متجاوزین مرزی هستیم گفت: باید از این ظرفیت های بزرگ و فرصت پیش آمده در مراکز تحقیقات استفاده کنیم. فعالیت مطالعاتی صنعتی و غیر صنعتی اساتید این مرکز در حوزه مختلف علوم پزشکی است. سه مرکز تحقیقات دیگر در کنار این مرکز فعالیت خود را در حیطه کرونا، علوم شناختی-رفتاری و تحقیقات زیستی آغاز کرده اند و بستر مناسبی برای توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی و معاونت درمان و امداد فرماندهی انتظامی ایجاد کرده است.

دکتر محمدی رئیس مرکز تحقیقات معاونت بهداد فرماندهی انتظامی در تکمیل سخنان دکتر فقیه فرد به تغییر ساختار نیروی انتظامی به فرماندهی انتظامی و بدنبال آن تغییرات دیگر در ساختار کلی فرماندهی انتظامی اشاره کرد و گفت: پیرو بیانات مقام معظم رهبری و شعار امسال ساختار جدید "دانشگاه و پژوهشگاه علوم انتظامی امیر" با بهره گیری از علوم دانش بنیان، مطالعات و پژوهش های کاربردی مراکز تحقیقات معاونت بهداد در این مسیر قرار می گیرند. وی ضمن دعوت از مرکز تحقیقات آسیب دیدگان جنگ در مشارکت در طرح های مطالعاتی و یا واگذاری طرح ها، ظرفیت علمی اساتید دانشگاه افسری در حیطه های مختلف را جهت همکاری با علوم پزشکی تهران معرفی کرد.

 دکتر خانجانی از مرکز تحقیقات شناختی- رفتاری نیز ضمن معرفی آن مرکز و اعلام راه اندازی و تجهیز آن از همکاری با دانشگاه علوم پزشکی ابراز خرسندی کرد.

دکتر گتمیری از اعضای شورای پژوهشی مرکز تحقیقات آسیب دیدگان جنگ در ادامه جلسه با اشاره به سابقه همکاری موثر دانشگاه علوم پزشکی تهران با مرکز معاونت بهداد فرماندهی انتظامی گفت: درکنار مرکز تحقیقات آسیب دیدگان جنگ زمینه همکاری با مرکز تحقیقات نفرولوژی بیمارستان امام هم وجود دارد. مرکز نفرولوژی بیمارستان امام خمینی بعنوان قطب نفرولوژی سالانه حدود صد عمل پیوند کلیه انجام می دهد که نسبت به امار کل برخی از کشورهای اروپایی رتبه بالایی دارد. وی طرح پژوهشی مشترک "بررسی بیو مارکرهای سرمی و بروز رابدومیولیز پس از یک دوره فعالیت در سربازان تازه پذیرش شده در بخش آموزشی ناجا (خدمت سربازی) " را یکی از پژوهش های مهم عنوان کرد که فقط در ایالات متحده مطالعه موثری در این زمینه انجام شده است. وی با بیان اینکه برای افزایش جمعیت مورد مطالعه نیاز به تامین بودجه آن است، به حمایت مالی مرکز تحقیقات و دانشگاه علوم پزشکی را خواستار شد.

 سپس دکتر عباسی رئیس مرکز تحقیقات نفرولوژی بیمارزستان امام خمینی با توجه اهمیت بالای مطالعات کاربردی در ارتقاء سلامت جامعه گفت: متاسفانه در گذشته مشاهده شده سربازانی که بلافاصله و بدون بررسی های جسمانی لازم به خدمت سربازی مشغول شدند در همان روزهای اول خدمت دچار آسیب های جسمانی شدند. امیدواریم با مشارکت و همکاری مرکز تحقیقات بهداد فرماندهی انتظامی در حوزه طب پیشگیری مطالعات بیشتری انجام شود و با توجه به برونداد آنها، با آموزش و ایجاد سبک زندگی سالم و صحیح در پادگان ها سربازان آموزش یافته به عنوان سفیران سلامت نیروی انتظامی در کل کشور وارد زندگی فردی و اجتماعی خود شوند.

  • گروه خبری : دفتر امور ایثارگران
  • کد خبر : 211308
حمیده شفاعی
تهیه کننده:

حمیده شفاعی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب