• تاریخ انتشار : 1403/10/19 - 06:53
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 269
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

با تاکید بر همکاری برای توسعه هوش مصنوعی در حوزه سلامت

تفاهم نامه همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران امضا شد

دکتر حسین افشین، معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور به همراه هیئت همراه ، سه شنبه 18 دی 1403 از پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران دیدن کرد و از نزدیک با ظرفیت‌های تحقیقاتی، آموزشی و درمانی این پژوهشگاه آشنا شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در این دیدار، دکتر حسین افشین، معاون علمی فناوری ریاست جمهوری، با ابراز خرسندی از بازدید از پژوهشگاه، بر اهمیت حمایت از مراکز تحقیقاتی و پژوهشگاه‌ها تاکید و به نقش کلیدی این مراکز در توسعه فناوری و نوآوری اشاره کرد.
وی همچنین بر اهمیت استفاده از هوش مصنوعی در حوزه سلامت تاکید کرد و بر لزوم استفاده از داده‌های معتبر تولید شده توسط مراکز تحقیقاتی برای توسعه الگوریتم‌های یادگیری دقیق در این حوزه تاکید کرد.
دکتر سید رضا رئیس کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، نیز با اشاره به ظرفیت‌های بالای دانشگاه در حوزه تحقیقات پژوهشگاه را بازوی تحقیقاتی دانشگاه توصیف کرد.
وی با اشاره به کسب مقام اول جشنواره رازی توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران و پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم در سال‌های متمادی، از این دستاورد بزرگ ابراز خرسندی و تصریح کرد: این مهم نشان از آن دارد که باوجود چالش‌های موجود، به ویژه در حوزه ارتباطات بین‌المللی، اعضای هیئت علمی دانشگاه با تلاش و پشتکار خود توانسته‌اند به پیشرفت‌های چشمگیری در عرصه پژوهش دست یابند که می‌تواند منجر به تقویت تحقیقات، ارتقای کیفیت آموزش و در نهایت بهبود خدمات بهداشتی و درمانی شود.
دکتر باقر لاریجانی، رئیس پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم، با تاکید بر هم‌راستایی مراکز تحقیقاتی پژوهشگاه با یک برنامه استراتژیک، همکاری با جامعه جهانی و ارتقای جایگاه پژوهشگاه در سطح بین‌المللی را مهم خواند. وی همچنین به دستاوردهای پژوهشگاه در حوزه‌های مختلف از جمله پوکی استخوان و دیابت اشاره کرد و بر ضرورت همکاری بین‌المللی برای حل چالش‌های مرتبط با دیابت تاکید کرد.
دکتر لاریجانی با اشاره به بیوبانک تحقیقاتی پژوهشگاه، آن را یکی از جامع‌ترین بیوبانک‌های تحقیقاتی در کشور دانست و بر اهمیت استفاده از داده‌های این بانک برای توسعه تحقیقات در حوزه سلامت تاکید کرد. همچنین، وی بر ضرورت راه‌اندازی رجیستری ملی دیابت برای کنترل بهتر این بیماری تاکید کرد.
در این بازدید، طرفین با امضای تفاهم نامه همکاری بر اهمیت همکاری مشترک برای توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه در حوزه سلامت و استفاده از ظرفیت‌های هوش مصنوعی در علوم سلامت با تمرکز بر بیماریهای کاردیومتابولیک و بیماریهای غیرواگیر تاکید کردند.
حمایت از فناوری و زیست‌بوم دانش‌بنیان در پژوهشگاه با تأکید بر مطالعات اومیکس، ژنومیکس و سلول درمانی به عنوان یکی از مراکز پیشرو در حوزه تحقیقات پزشکی در کشور از دیگر موضوعات مهمی بود که در این تفاهم نامه مورد توجه قرار گرفت.
دکتر رضا محمودی، معاون حقوقی و امور مجلس معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، دکتر رامین کردی، معاون پژوهشی دانشگاه، دکتر ماشاءاله ترابی، مدیر روابط عمومی و مهندس علی نعلبران، مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی تهران و روسا و معاونان مراکز تحقیقاتی پژوهشگاه  از دیگر مهمانان حاضر در این دیدار بودند.
خبرنگار: فیروزه حاجی پور

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 288230
کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب