• تاریخ انتشار : 1394/11/19 - 13:40
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 688
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

تکریم خانواده جوان‌ترین شهید مدافع حرم در مراسم جشن سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

به همت بسیج دانشجویی دانشکده پزشکی، مراسم جشن سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با تجلیل از خانواده جوان‌ترین شهید مدافع حرم برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مراسم جشن سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از ساعت 15 روز یک‌شنبه 18 بهمن 94 با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید در تالار ابن سینای دانشکده پزشکی آغاز شد.
در ابتدای برنامه گروه نمایش زاگرس، به اجرای یک نمایش شاد پرداخت که موردتوجه شرکت‌کنندگان قرار گرفت؛ در ادامه نماهنگی از حامد زمانی برای حضار پخش شد.
بخش بعدی این مراسم به تجلیل از مقام والای جوان‌ترین شهید مدافع حرم، شهید سید مصطفی موسوی با حضور خانواده این شهید بزرگوار اختصاص داشت.
پس از برگزاری آیین تجلیل که توسط حجت‌الاسلام‌والمسلمین غفاری، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و فرشاد میرزایی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار شد؛ مادر این شهید در سخنانی با اشاره به علاقه فرزند شهیدش به شهید عباس بابایی اظهار داشت: جرقه این روحیه جهادی مصطفی، آشنایی با شهید بابایی بود و آرزویش این بود که مانند شهید بابایی خلبان شود.
وی افزود: آرمان و هدف مصطفی نابودی اسراییل بود و اعتقاد داشت اگر این رژیم منحوس نابود شود، نه‌تنها مسلمانان بلکه همه مردم دنیا به آسایش خواهند رسید.
این مادر شهید در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به توصیه‌های شهید موسوی اظهار داشت: آخرین توصیه‌های مصطفی این بود که گوش به فرمان حضرت آقا باشیم و خدای‌ناکرده او را تنها نگذاریم.
در ادامه برنامه، دکلمه‌ای در رثای فداکاری‌های این مادر صبور توسط یکی از دانشجویان دختر قرائت شد.
در بخش دیگری از مراسم، از 35 سال خدمات خالصانه «حیدر بهزاد» در دانشکده پزشکی توسط بسیج دانشجویی دانشگاه تقدیر شد و در ادامه برندگان مسابقه کتاب‌خوانی «نامیرا» معرفی شدند.
در ادامه این مراسم استاد رحیم‌پور ازغدی در سخنانی به بیان ویژگی‌های نظری نظام جمهوری اسلامی پرداخت.
وی با اشاره به اینکه مفهوم جمهوری اسلامی، فراتر از تعاریف نظام‌های حکومتی تعریف‌شده است؛ اظهار داشت: در بحث حکومت ما با سه مفهوم کلی مواجه هستیم؛ دموکراسی به معنای حکومت مردم‌سالارانه و با تأکید بر نظر اکثریت، آریستوکراسی یا حکومت نخبگان و تئوکراسی یا حکومت دین‌داران که هرکدام از این نظامات مسائل و مشکلات مربوط به خود را دارند.
استاد رحیم‌پور با اشاره به مختصات هرکدام از این سه نوع نظام حکومتی گفت: آسیب آریستوکراسی و تئوکراسی این است که می‌تواند منجر به دیکتاتوری اقلیت شود؛ در مقابل دموکراسی هم می‌تواند منجر به حکومت قشر عوام بر جامعه و بیرون رانده شدن قشر نخبه جامعه شود.
وی افزود: نظام جمهوری اسلامی با بهره‌گیری از نقاط قوت این نظامات، به ارائه مدل حکومتی خود که به «مردم‌سالاری دینی» معروف شده است؛ پرداخت.
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه یک تصور غلطی وجود دارد که جمهوریت و اسلامیت نظام را در دو کفه ترازو قرار می‌دهد؛ اظهار داشت: اگر فکر کنیم جمهوری اسلامی یک تقسیم قدرت بین جمهور و اسلام است یعنی اینکه بین خدا و مردم تقسیم قدرت شده و مردم و خدا در دو کفه ترازو قرارگرفته و باید کاری کنیم که این دو کفه باهم برابر شوند تا جمهوری اسلامی محقق شود، تفسیر غلطی است. این‌طوری نیست که جمهوریت در یک کفه و اسلامیت در یک کفه دیگر باشد؛ مراد جمهوری با تعریف اسلامی است؛ یعنی جمهوری در چهارچوب اسلام یا اعمال ارزش‌های اسلامی به فرم جمهوری و موازنه به معنی تقسیم قدرت بین خدا و مردم نیست.
وی افزود: در این تفکر حق‌الناس میوه‌ای روییده بر درخت حق‌الله است و قداستش را از حق‌الله می‌گیرد و این دو جدا نیستند. حق‌الناس، الهی و شرعی و مقدس است و با این تفکر سلطه مردم در امتداد سلطه خداوند قرار می‌گیرد.
استاد رحیم‌پور ازغدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه انتخابات در نظام اسلامی متفاوت است از انتخابات نظامات دیگر است؛ گفت: در مردم‌سالاری دینی حاکم باید علاوه بر به دست آوردن رأی مردم خودش هم انسان صالحی باشد. باید عدالت و آگاهی و علم به ضوابط الهی داشته باشد. در دموکراسی دینی، حاکم باید سه شرط عادل، عالم و رأی مردم را داشته باشد و به او سخت گرفته می‌شود و این به نفع مردم است.
وی در خاتمه افزود: به حاکم حکومت دینی نه‌تنها می‌توان امربه‌معروف و نهی از منکر کرد، بلکه این امر واجب هم هست و این اسمش تضعیف نظام نیست به شرطی که صادقانه، مؤدبانه، بدون تهدید و بدون شایعه و دروغ باشد. حاکم در این حکومت باید از همه بنده‌تر باشد و زندگی‌اش از همه سخت‌تر و فشار مسئولیت بر دوش او از همه بیشتر باشد.
برگزاری مسابقه برای شرکت‌کنندگان، پخش نماهنگ راهیان نور و قرعه‌کشی و اهدای دو تلفن همراه هوشمند به حاضران از دیگر برنامه‌های برگزارشده در این مراسم بود./ق

  • گروه خبری : دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه
  • کد خبر : 57976
میر حامد  حسینی
تهیه کننده:

میر حامد حسینی

تنظیمات قالب